Kočík Uppababy Vista. Máte skúsenosti?

katedesign
21. okt 2011

Ahojte, máte niekto skúsenosti s týmto kočíkom?

catya
25. jan 2012

Tiez som sa pozerala na tento kocik, a bol mojim favoritom, kym som zistila, ze ma veckovu sedacku sportaku - t. j. ze sa neda opierka polohovat a neda sa dat tym do pohodlneho lahu. Ale vsade ma vyborne hodnotenia, zda sa ze je inak nesmierne vydareny...Na zivo som ho ale nevidela

tatso
17. máj 2012

@katedesign Ahoj,pre aky kociar si sa nakoniec rozhodla?Ja uvazujem tiez nad uppababy vistou, no nevidela som ho nazivo, ale referencie ma skvele a da sa kupit cez UK.

katedesign
autor
18. máj 2012

@tatso Ahoj, kupili sme appa baby vistu ale ako druhy kociar, pretoze som ho predtym nemala moznost si nazivo odskusat. Prisiel nam minuy tyzden z USA. Kupili sme ho za seper cenu, pretoze vypredavali modely 2011. Dali sme si ho poslat expedicnou firmou cez polsko. Este ho nemam odskusany v terene, ale zatial sa mi velmi pozdava, otocis ho skoro na mieste a je lahky 🙂 druhy kocik mame stokke, ale ten nie je ani len do minimalneho terernu. Appa ma velke kolesa 🙂 Ak by si mala cestu okolo, kludne sa pridi pozriet 🙂

tatso
18. máj 2012

@katedesign to je super, dakujem. Urcite by som si ho rada pozrela, lebo ho planujem kupit a velmi mi pomoze, ked ho uvidim.Vies mi prosim poslat link, kde mali vypredaj modelov 2011, resp. ci je este mozne objednat a info, odkial si?Ja som z BA, takze ak to nebude daleko, rada by som sa zastavila.

katedesign
autor
19. máj 2012

My sme ho kupovali na amazone, ale skus pozriet este aj tieto stranky:
http://www.albeebaby.com/uppa-baby-vista-stroll...
http://www.pishposhbaby.com/uppa-baby-vista-201...
jednu stranku nemozem najst, co porovnavala vsetkych dodavatelov a ty si si vybrala najlepsiu cenu. Ale ako pozeram tie ceny, uz asi vypredali tie stare zasoby :( kludne sa mozes zastavit, ja byvam v PB, ale po porode sa isto dostanem aj do Ba, tak by som ho mohla zobrat, len neviem kedy to bude a ako ti to suri. Do spravy ti dam cislo na mna, ked tak sa mi ozvi na telefon 🙂

tatso
19. máj 2012

@katedesign Dakujem za informacie, tie stranky poznam, ako pises, uz su takmer vsetky vypredane. Ja mam termin v strede septembra, kociar uvazujem kupit niekedy v july,tak dufam, ze dovtedy sa nejako stretneme a budem si ho moct pozriet. Rozhodujem sa totizto medzi Uppa baby vistou a medzi Baby jogger city select.Drzim prsty, nech vsetko dobre dopadne 🙂

gdovinka81
3. sep 2012

@katedesign Ahoj, chcem sa opytat ako si spokojna s vistou? Tiez by som si ho chcela zadovazit, ale vobec nikde ho nemaju aby som si ho vedela vyskusat. Dakujem.

tatso
2. nov 2012

@gdovinka81 Ahoj, neviem, ci ti Katka odpovedala, ale Uppababy vistu som si kupila v Auguste a som s nou zatial velmi spokojnauz kocikujeme 🙂. Ak by si mala otazky, kludne mi napis.Tatiana

gdovinka81
3. nov 2012

Ahoj. Dakujem ti. Uz som si ale kupila iny kocik. Nemohla som tak dlho cakat.

sweetjanka
24. mar 2013

@tatso ..ako si spokojna s kocikom? V zime,ked bol sneh bolo to ok? A kde si ho nakoniec kupila? Je naozaj krasny, kukla som tvoje fotky..korbicku este vyuzivate? alebo ste uz v sportaku. dakujem za info. Jana

tatso
24. mar 2013

@sweetjanka Ahoj, ja som s nim velmi spokojna, splna vsetko, co od kociara ocakavam,hlavne velmi kvalitne materialy a prepracovanie, ako aj stabilitu, lahlku manipulaciu a vela inych drobnych vychytavok.V zime to bolo uplne v pohode, okrem dni, kedy sme tu mali asi 30 cm snehu, vtedy sa kocikovat nedalo, kedze predne kolesa boli mensie, no neviem, ci by to iny kociar zvladol, podla mna len tie, co mamu v predu velke kolesa. Zatial pouzivam len vanicku, no uz sa chystam na sportiak🙂Dufam, ze som pomohla 🙂

sweetjanka
25. mar 2013

..a kde si kocik kupila? ..kolko stal? dokupovali ste nieco na tento kocika? (teda asi okrem adaptera na vajicko)? tento kocik je ozaj perfektny. Pri prvych detoch som mala zn.Jane najprv nomad potom slalom reverse a teraz chcem tento 🙂 preto pre mna kazda rada draha 🙂 este sa chcem spytat, ma kocik nejake muchy, ktore by si mu vytkla? dakujem velmi pekne za ochotu poradit!!!

tatso
4. jún 2013

@sweetjanka ahoj, prepaac, vobec mi to neukazalo, ze si mi pisala, az teraz som si to nahodou vsimla, ked mi jedna baba pisala spravu.Kocik som kupila cez web v UK, pracuje tam jedna slovenka, takze to bolo o to lahsie 🙂Vysiel ma na 700 euro, v cene bola vanicka so sietkou na hmyz a plastenka, sportak so stietkou na hmyz a plastnkou a adaptory na maxi cosi vajicko.Premyslam o muchach,no mne vyhovuje v podstate vo vsetkom, niekedy pris skladani, ked mas nieco v kosiku( ja ked tam dam plastenku) tak tie kolieska musis pootocit manualne, aby si to celkom zlozila, lebo plastenka zaberie miesto a nedaju sa potom 100% sklopit, resp. vyberies plastenku, teda vsetko, co mas v kosiku.Nic ine ma nenapada zatial.

sweetjanka
6. jún 2013

ok dakujem..teda dokonaly kocik 🙂 mne sa velmi paci, pri tretom dietati ho urcite budem chciet 🙂)) Este raz dakujem

stabel84
10. sep 2013

@tatso Ahoj, chcem sa opytat, ako si teraz spokojna so sportovou castou? je to pohodlne a vhodne pre dieta? Pretoze mne ta poloha pri "spani" pride ako pri kozmeticke 🙂

tatso
10. sep 2013

@stabel84 Ahoj, ja som s nim velmi spokojna, malej sa prave take polohovanie paci, lebo si rada vyklada nozicky hore, vzdy v nom pekne spinka 2 hodiny poobede, ked sme na prechadzke. Neviem posudit, ake je to s tymi, kde sa polohuje len chrbatik, no kamaratky sa stazovali, ze sa im dieta smika dole, takze im väcsinou dieta zaspi v sedacej polohe a az potom ho daju do polohy lezmo.Tu sa ti babätko nesmikne dole, lezi podla mna pohodlne, aspon nasa. Ked kocikujem v case, ked nema spat, tak rada pozera okolo, takze je v takmer rovnej polohe a ked je unavena, tak jej to sklopim dole do predposlednej polohy a zaspinka. Tolko moja skusenost, ale vraj niektore deti v takychto kociaroch typu stokke, bugaboo, co maju skrupinkove sedenie, nevedia zaspat.Asi to zavisi od dietatka, kazde je ine.U nas to funguje super 🙂

cuculik1
4. okt 2013

@tatso ahoj. tak kocik sme objednali, mal by dojst o par tyzdnov... uz som ti aj minule pisala ohladom rozmeru a vkladania do vytahu... dnes som merala nas bytovkovy vytah a zistujem, ze na dlzku ma okolo 106 cm max a pri kociku sa uvadza , ze rozlozeny ma 112 cm. neviem, ci to myslia s ruckou uplne vysunutou, alebo ako...mna asi slak trafi, ak sa nam nezmesti do vytahu....rucka sa da len vysuvat hore dole, vsak? neda sa nejako ohnut... mas s tym skusenost? dik.

cuculik1
4. okt 2013

@tatso citala som teraz este raz na inej stranke... na stastie 112 cm je vyska a nie dlzka 😉 , takze problem nebude.... 🙂 . uz som mala dilemu , ako budem kocik stale skladat a rozkladat 🙂 🙂 🙂

tatso
4. okt 2013

@cuculik1 jeeeej, super, tak sa tesiiim, dufam ze budes aj ty spokojna, ano 112cm je vyska, nie dlzka 🙂

cuculik1
10. nov 2013

kocik nam dorazil a zatial len testovanie " na sucho" dopadlo super ! 😉

tatino_123
18. jan 2014

@katedesign ahoj. mohol by som sa opytat ako presnejsie prebiehala ta doprava z USA cez Polsko? mohla by si mi poradit pripadne aj meno tej spedicky, ktora vam to dopravila? Mame totiz podobny zamer kupit kocik v USA.
Vdaka za radu!

ifkael
31. jan 2014

Ako ste spokojne s vistou?

eryykah
18. feb 2014

Vyzera ok, akurat ma trochu mrzi,ze nemysleli na nejake putko alebo nieco co by ulahcilo prenasanie, ked je zlozeny. Inak caka zbaleny ked pride jeho cas na pouzivanie

tatso
2. apr 2014

@ifkael po roku a pol stále veľká spokojnosť

tatso
2. apr 2014

@eryykah môžeš ho ťahať za sebou,ja to tak robím, držím to za tú časť kde má dieťa nožky,ale niečo na plece by bolo lepšie 🙂

eukadzu
18. máj 2014

@tatso Ahoj, vies mi prosim napisat v ktorom eshope si ho kupovala, neviem sa dopatrat, ktory zasiela aj na sk.
dakujem moc 🙂

tatso
18. máj 2014

@eukadzu Ahoj, tu je link: huggle.co.uk.

katka_77
25. nov 2014

@katedesign Ahoj. Mohla by si mi dat prosím ta vedieť ako ste spokojný s kočíkom? My sme boli rozhodnutí pre Stokke crusi a teraz rozmýšľam, ci nekúpiť radšej tento? Hlavne ta cena je lepšia a moje deti sa najradšej aj tak nosia, tak by sme ho používali iba raz za čas.
A este ak by si mi mohla dat vedieť, ze z akej stránky ste ho objednavali. Viem, ze v januári ma byt na predaj nový model. Dakujem 🙂

cuculik1
28. dec 2014

Predavam tmavo-modru Vistu, model 2013 . Pouzivali sme ju od januara 2014 ( drobec sa narodil v dec. 2013) do juna. Takze je v tip top stave, sportova cast pouzita len par krat. Cakame druhe babo a potrebujeme surodenecky kocik s vacsou variabilitou druheho sedadla. ak by mal niekto zaujem, blizsie info 😉 IP.

sabreen
21. feb 2015

@cuculik1
Zdravím, mohla bych se zeptat - píšete, že prodáváte modrou Vistu. Máte ji ještě? Moc ráda bych si ji pořídila, ale u nás v česku je na bazaru jen červená a já mám kluka, tak bych přece jen radši jinou barvu 🙂