Ahojte maminky, pomaličky začínam vyberať kočík a veľmi ma zaujala novinka od značky TAKO "CITY MOVE" !!! Dakujem za kazdu radu!!! 🙂
my už máme aj pár kusov predaných, takže určite sa niekto nájde kto ho testuje, inak je veľmi ľahký, pokiaľ budeš potrebovať viac technických informácií radí poradíme
@mimisk akú farbu máte na predajni ?
hmm to verim ze sa paci....mna sa veeelmi zapacil...v akom farebnom prevedeni ho mate na predajni?
@kiakocikovsvet no comment
@kiakocikovsvet
budem vam velmi vdacna za kazdu informaciu ktora mi ulahci rozhodovanie... 🙂 aka je vaha kocika? aj v skutocnosti vyzera ta folia po bokoch tak nadcasovo? 🙂 takuto kombinaciu som este nevidela a aj preto ma zaujal 🙂
@ninka57 este nie je kolekcia celkom uzavreta, lebo naprklad autosedacka zatial nema stresku a nanoznik, takze este troska sa musi pockat aby sa to vlastne dalo dokopy ked som bola pre tovar, tak bola na sklade cervena s ciernym , zelena s ciernym a tato modra so sedym, ale myslim ze bude aj s ciernym, odkial ste,kebyste boli blizko mohli by ste prist pozriet
@ninka57 konštrukcia je v šedej farbe, plasty sú ladené tiež do šedá, kolesa nafukovacie, úplne nový systém osadenia vaničky, deasing tohto modelu predbehol dobu, je fakt výnimočný
@mimisk hľadám a nevidím:(
@georgia333 https://www.modrykonik.sk/katalog/firma/mimisk/... ,len troska to vrha iny odtien
@ninka57 https://www.modrykonik.sk/katalog/firma/mimisk/..., len to vrha iny odtien
@mimisk ďakujem veľmi pekne, je fakt nádherný
@kiakocikovsvet
Ďakujem krásne 🙂 moja predstava je už o čosi väčšia... a aké su rozmery? Je dostatocne priestranny?
@ninka57
rezmery si môžte pozrieť na nasej stranke
aj Ja ho mám predbežne vybratý, len fialový typ Roma 🙂 zamilovala som sa do neho na prvý pohlad..kedy ho plánuejš kupovať?? my až tak v máji 🙂
a neviete mi povedať, či cez tie PVC okienka presvitá dnu do vaničky, alebo sa to dá prekryť nejakou vnútornou výstelkou a do akej výšky siaha vanička na podvozku, lebo veľmi nízke kočíky sa mi moc nepáčia, teda také, čo majú nízko položenú vaničku ? To by ma hrozne zaujímalo, lebo som na 90% rozhodnutá, že ho kupujem. 😉
@silvusa28 ja som ho už bola omrknúť na živo, pokiaľ si pamätám, tak bola tam ešte jedna vystieľka, ktorá zabraňuje aby nebolo dnu vidieť, ja sa rozhodujem medzi alive a city move , city move je vyšší, ale neviem koľko len keď som sa postavila k nemu tak my tak prišiel, alive som videla na výstave v Brne a bol nižší
@silvusa28 tu maju super popis http://www.mimisk.sk/product_info.php?products_...
@ninka57 u nás na predajni ho môžte vidieť v každom farebnom prevedení, adresu nájdete na našej stránke
@silvusa28 cez fóliu nieje vidieť do kočíka, nakoľko ju tieni vnútorná výplň vaničky a ta je farebne doladena k farbe vaničky
super baby, ďakujem, tak ja som sa už rozhodla, city move vyhráva na plnej čiare, tiež som uvažovala najprv na Alive ale ked som zbadala o niekoľko dní tento, tak ma očaril ešte viac. Už len na 100% vedieť čo to bude a bude rozhodnuté aj o farbe a rovno ho objednám cez net. Ešte raz dík. 🙂
@ninka57 je to kocik, ktory sa zacal vyrabat pred asi mesiacom, takze urcite este nebudu ziadne skusenosti, ale my ho mame vystaveny na predajni a paci sa