Kočík Oyster

zzuzika511
20. júl 2016

Zaujimalo by ma ci mate niekto tento kocik poprosim nejake skusenosti s nim??

andulinne
9. aug 2016

Ja rozmýšľam nad oyster Zero, dnes mi v Hlohovci vraveli že sa veľmi začali predávať, ale nemajú zatiaľ feedback.

khojova
11. sep 2016

Ja tiez rozmýšľam nad oyster Zero chystám sa zavolať do Hlohovca ci ho maju na predajni nevieš náhodou ci sa da prispôsobiť výškovo Ručka?🙂

zzuzika511
autor
11. sep 2016

@khojova ano da sa

andulinne
11. sep 2016

@khojova kočík mám týždeň,nnenašla som na ňom zatiaľ chybu ;) rucka sa ale prisposobit nedá.

zzuzika511
autor
11. sep 2016

Da sa rucka výškovo prispôsobiť ale ona sa vysúva nie ohýba ako na väčšine kocikou

khojova
12. sep 2016

@zzuzika511to mi úplne stačí ze sa vysúva 🙂 @andulline ak by si bola taka zlata pridas fotku kočíka?🙂

nikola119
12. sep 2016

@andulinne ja ho mám .. je dokonalý.. užasný .. perfektný.... som fakt šťastná,že som ho kupila.. 🙂 určite odporúčam...

nikola119
12. sep 2016

@khojova a čo sa týka rúčky.. nedá sa výškovo nastaviť... asi jediná nevýhoda... ale myslím,že je v pohode výške.. lebo sedí aj mne.. aj manželovi.. 🙂

zzuzika511
autor
12. sep 2016

@khojova akurát pozerám že máte uvedené bydlisko Námestovo ak ste z okolia tak v Námestove v Klinci ho maju vystavený tam si ho môžete obzriet😉

khojova
12. sep 2016

@nikola119 tak teším sa ked ho uvidím mna zaujal s aj to odpruženie 🙂

khojova
12. sep 2016

@zzuzika511 ano? Dodali ale nový tovar tak sa tak stavim 🙂 diky ;)

zzuzika511
autor
12. sep 2016

Ja ho tam tiež chodím obzerať jedine čoho sa bojím je že ta vanička mi príde mala a nevojde mi tam fusak kedže sa malé narodí v januári 😉

andulinne
12. sep 2016

@khojova na oyster Zero sa nedá rucka ani vysunúť. Zrejme sa tu bavíme o viacerých typoch, alebo mi niečo ušlo, ale ani v návode, ani vo videu som nenašla vyšívanie rúčky. A keďže toto je môj šiesty kočík ani logicky neviem ako by som ju vysunula.

andulinne
12. sep 2016
nikola119
13. sep 2016

@andulinne čo je to za nánožník? hodil by sa mi na zimu keďže máme rovnaký kočík ( ja mám akurát olive green 🙂 )

ellushka
13. sep 2016

@nikola119 ahoj mohla by si sem dat prosim fotku kocika v tom zelenom prevedeni, tiez nad nim uvazujem. 🙂 zial u nas sa neda nikde pozriet nazivo. Inak sa zda, ze splna vsetko co od kocika ocakavam. Kolesa, co zvladnu aj trochu horsi teren, lahka manevrovatelnost, skladnost a dost velka priestrannost aj pre vacsie dieta. ( dcera ma 2 roky ). Jedine co ma odradza je, ze rucka sa neda vyskovo nastavit. :(

lenkamaxim
13. sep 2016

Je uuzasny! Strasne sa mi paci a myslim ze je aj prakticky,ale neda sa otacat sportova cast,proti smeru jazdy (na rodica) Nas maly je taky,ze nas rad vidi... Inak by som ho este dnes kupila

andulinne
13. sep 2016

@nikola119 to je pinkie kolekcia, je kraaasny a otepleny. Prakticky sa odopína, netreba ho dávať celý dole keď sa vyberá dietatko. Mne sa páčil viac pinkie graphit alebo tak podobne bol názov, ale tento sa hodí viac k sivej ;)

nikola119
14. sep 2016

@ellushka zatiaľ mám len túto jednu.. ale je uplne rovnaká ak ona youtube.. kukni video ak tak... je fakt super.. tá ručka aj mna hnevala a odrádzala.. ale teraz pri používaní vôbec neriešim... je mi akurát... 🙂
@andulinne ďakujem.. cez akú stránku si ho kupovala prosím 🙂 dik

andulinne
14. sep 2016

@nikola119 cez alladinshop spolu s kočíkom.ale pinkie majú viacerí predajcovia.

ellushka
14. sep 2016

@nikola119 dakujem. je naozaj krasny. No ja som nizka, takze ta rucka ma hneva. Ale asi to risknem aj tak. 🙂

andulinne
15. sep 2016

@ellushka ja mám tiež len 159cm, ale myslím že sa ti dá. Teraz mám presilenú ruku tak na obrubník sa mi dvyha ťažšie, ale inak nema problema;)

linda4444
13. okt 2016

@zzuzika511 zdravim..kupili Stevten kocik? Pretoze ja nad nim uvazujem tiez...

silvinka666
15. okt 2016

Baby,ktore máte oyster zero,ake sú tam kolieska?nie je príliš tvrdý v teréne?dakujem

andulinne
16. okt 2016

Je trošku tvrdší. Mne sa zdá dokonca teraz po dvoch mesiacoch ze na nerovnom teréne hrkoce. Tazko sa s nim vystupuje na obrubniky, jednou rukou úplne science-fiction. Ale zásadne mi to nevadí.

linda4444
16. okt 2016

@andulinne a priestorovo je ako velke to sedadlo? Moji mali maju rok ale syn je 12kilovy obrik..zajtra by mi mali prist 2 kusy ale mozem ich vratit stale...zase nechcem kocik na pollroka..

andulinne
16. okt 2016

Tak to sa nemusíš báť, ja v ňom vozím aj staršiu a tá má 15kg 😃 maly ma 12,5 kg a teraz v ňom mám už jesenný fusak a je mu v ňom luxusne.

veronikazm
17. okt 2016

Ahojte, zvažujem kúpu tohto šporťáku v šedej farbe. Aký nánožník si mám k nemu vybrať? a podľa čoho? hore som videla ten tmvo šedý od pinkie ale chcela by som niečo svetlejšie šedé..nemáte niekto ajj iný nanožník ako od pinkie? dakujem