Zaujimalo by ma ci mate niekto tento kocik poprosim nejake skusenosti s nim??
Ja tiez rozmýšľam nad oyster Zero chystám sa zavolať do Hlohovca ci ho maju na predajni nevieš náhodou ci sa da prispôsobiť výškovo Ručka?🙂
@khojova ano da sa
Da sa rucka výškovo prispôsobiť ale ona sa vysúva nie ohýba ako na väčšine kocikou
@zzuzika511to mi úplne stačí ze sa vysúva 🙂 @andulline ak by si bola taka zlata pridas fotku kočíka?🙂
@khojova akurát pozerám že máte uvedené bydlisko Námestovo ak ste z okolia tak v Námestove v Klinci ho maju vystavený tam si ho môžete obzriet😉
@zzuzika511 ano? Dodali ale nový tovar tak sa tak stavim 🙂 diky ;)
Ja ho tam tiež chodím obzerať jedine čoho sa bojím je že ta vanička mi príde mala a nevojde mi tam fusak kedže sa malé narodí v januári 😉
@nikola119 ahoj mohla by si sem dat prosim fotku kocika v tom zelenom prevedeni, tiez nad nim uvazujem. 🙂 zial u nas sa neda nikde pozriet nazivo. Inak sa zda, ze splna vsetko co od kocika ocakavam. Kolesa, co zvladnu aj trochu horsi teren, lahka manevrovatelnost, skladnost a dost velka priestrannost aj pre vacsie dieta. ( dcera ma 2 roky ). Jedine co ma odradza je, ze rucka sa neda vyskovo nastavit. :(
Je uuzasny! Strasne sa mi paci a myslim ze je aj prakticky,ale neda sa otacat sportova cast,proti smeru jazdy (na rodica) Nas maly je taky,ze nas rad vidi... Inak by som ho este dnes kupila
Tuto je jeden :o) https://www.modrykonik.sk/market/kociky/qpnb/ko...
@zzuzika511 zdravim..kupili Stevten kocik? Pretoze ja nad nim uvazujem tiez...
Baby,ktore máte oyster zero,ake sú tam kolieska?nie je príliš tvrdý v teréne?dakujem
Je trošku tvrdší. Mne sa zdá dokonca teraz po dvoch mesiacoch ze na nerovnom teréne hrkoce. Tazko sa s nim vystupuje na obrubniky, jednou rukou úplne science-fiction. Ale zásadne mi to nevadí.
Tak to sa nemusíš báť, ja v ňom vozím aj staršiu a tá má 15kg 😃 maly ma 12,5 kg a teraz v ňom mám už jesenný fusak a je mu v ňom luxusne.
Ahojte, zvažujem kúpu tohto šporťáku v šedej farbe. Aký nánožník si mám k nemu vybrať? a podľa čoho? hore som videla ten tmvo šedý od pinkie ale chcela by som niečo svetlejšie šedé..nemáte niekto ajj iný nanožník ako od pinkie? dakujem
Ja rozmýšľam nad oyster Zero, dnes mi v Hlohovci vraveli že sa veľmi začali predávať, ale nemajú zatiaľ feedback.