Kočík Inglesina Espresso

regatka
4. mar 2012

Prosim ma niekto tento kocik? Aky je? Ste s nim spokojne?

dannah
19. mar 2012

aj ja by som chcela vediet, ci ho niekto ma a ake su s nim skusenosti....pozerala som aj zippy free, ale espresso ma jednoznacne lepsi nakupny kosik. Aspon co sa pristupu tyka. Podla info na nete maju oba priblizne rovnaku vahu, rozdiel je hlavne v cene a espresso je naozaj pekne a cenovo vyhodnejsie. Myslim, ze inglesina ma na tychto golfacoch jedny z najlepsich koliecok na trhu....

regatka
autor
20. mar 2012

My sme ho uz objednali tak uvidime. Tym ze som nizsia sa mi rata ta polohovatelna rucka. Super je aj nakupny kosik, dost vysoke operadlo, v cene je aj nanoznik a plastenka. Tak dufam ze nam dobre posluzi

mojinecka
12. dec 2012

@regatka chcela by som sa spýtať ako ste spokojná s kočíkom, hlavne ma zaujíma, či nie je veľmi úzky. Ďakujem pekne

regatka
autor
12. dec 2012

Dobry den. Myslim ze s kocikom som celkom spokojna. Je skladny, rychlo sa zlozi a dokonca ho este pouzivam aj v tomto obdobi s fusakom od emitexu a nemam pocit zeby bol uzky. Vyhoda je aj vysoka opierka chrbta co ma maloktory kocik. A co my ocenujeme ze sa madlo pri skladani nemusi davat dole. Sedacia cast je cca 30 cm siroka. Dufam ze som vam pomohla a keby ste mali este nejake otazky tak rada pomozem ak budem vediet

mojinecka
1. jan 2013

@regatka ďakujem pekne za odpoveď. Ešte by ma zaujímalo ako sa ovláda jednou rukou. čítala som na českých fórach, že sa s ním vtedy ťažšie manipuluje a ešte že vraj je strieška nízko a dieťa si šúcha hlavičku. Máte aj vy ten pocit? Pozerám, že ste tiež z Košíc. Kupovali ste ho v Babetkove alebo v Maderne, resp. net? Ďakujem

regatka
autor
2. jan 2013

zatial nemam pocit zeby bola strieska nizko a vacsinou ju mam aj tak odhrnutu. Kupovali sme ho v babetkove a co sa tyka toho ovladania tak neviem. Ja vacsinou tlacim kociar oboma rukami a ked som potrebobala jednou tak si nemyslim ze by to bol problem. Na tuto otazku neviem odpovedat 😉

mojinecka
4. jan 2013

@regatka aj tak ďakujem. zájdem do Bábetkova a ak budem mať šťastie, možno ho aj budú mať na predajni a poobzerám si ho.

regatka
autor
4. jan 2013

ale treba ho vyskusat aj s babom lebo ked sme ho skusali prazdny a s dietatom tak to bol rozdiel. ked sme ho my kupovali tak mali bezovy a asi pochybujem ze ho uz predali lebo je to farba ktora je nadherna ale rychlo sa spini. Dajte potom vediet ako ste sa rozhodli

mojinecka
15. jan 2013

@regatka a kde ste ho kupovali?

regatka
autor
15. jan 2013

V babetkove

hanca82
15. jan 2013

mne sa tiez pacil, ale pisu o nom mamický, že sa neda sklopit uplne na lezanie, cize nie je vhodný na spanie...

mojinecka
21. jan 2013

@regatka ďakujem

regatka
autor
22. jan 2013

no tak to neviem lebo mala sa mi v nom krasne vyspinkala a nemam pocit zeby sa nedal na lezato dat. To ako potom by uz chceli. Praveze ten isiel pekne do lahu. Ale to je jedno. Ja som spokojna. 😉

nana85
23. jan 2013

starsi model nesiel do lahu,ten novsi ano

sotka
31. jan 2013

Tak ten bezovy z babetkova sme kupili my 🙂 Teraz pojdu totiz do akcie ale len 3 farby, bezovy zeleny a cerveny. Tak nam dali uz ten bezovy za akciovu cenu 159€. Tiez ho skusam teraz a mala sa zmesti aj s fusakom, ale sa mi zda ze kus zacal vrzgat teda ta konstrukcia,ale mozno je to tetaz tym mokrym pocasim....inak som spokojna ale sestra vravi ze jej pripada ako moj stary srot Hauck sport, ten bol sice pekny ale kolieska boli strasneee

lucia_79
18. mar 2013

Ahoj, mame Inglesinu Espresso - uprimne, ak by nebola na nu akciova cena, nekupim ho - konstruckne je vyborny, stabilny a super odpruzeny, kolieska nehrkajú - ALE - je naozaj uzky, s fusakom malu donho nenatrepem ani nahodou, polohovanie noziciek je hrozne nestabilne - kym je babo mensie, tak to fakt vadí, strasne tam chyba este nejaka plastova cast, aby to nozky udrzalo☹ Strieska je dost divna, je nízko, a to preklopenie akoze na clonu pri vacsom dietatku je teda nanič - bucha si tam hlavku. Co mne vsak vadí - rúčka je nestabilna - proste tym, ze ju vies polohovat ma vôlu a ked mas vyjst na obrubník, nedá sa dobre manévrovať. Uplne uprimne - máme ho len do auta, ako druhý kocík...budiž. Lutujem, ze som radsej nekupila Peg Perego Pliko 3 ☹

e_z
2. dec 2013

O kočíku Inglesina Espresso sa už dá prečítať aj vo Wiki Modrý koník: https://www.modrykonik.sk/kocik-inglesina-espre...

Baby, ktorého ho máte, napíšte prosím dole pod wiki článkom ako ste s ním spokojné. Dik.
@regatka
@nana85
@sotka

alyze
21. sep 2014

@sotka ahoj, citam ze aj vy mate inglesina expreso 🙂 aj my ho mame, ale netusim ako dat dolu cely potah z kocika, aby som ho mohla oprat, vsade to ide fajn, ale stroskotala som na bokoch pod tym plastom, netusim, ako to z tadial dostat, poradite prosim ? Dakujem

sotka
21. sep 2014

@alyze tam je to na takych cervenych plastovych palickach, treba to potiahnut do boku a latka je tam nasunuta na dvoch dierkach...aj ja som hodne maturovala kym som prisla na to ako sa rozobera 😀

alyze
21. sep 2014

@sotka. Jéj dakujem a este cez tie pasy si to ako vytiahla, ved sa mi to neda prestrcit cez tie dierky ☹ nieje zo spodu cvok ? A strieska sa da tiez rozobrat ? Dakujem🙂

alyze
21. sep 2014

@sotka na striesku som prisla, uz len tie pasy 😉

alyze
21. sep 2014

Hurá mám to 🙂

sotka
21. sep 2014

@alyze takze hotovo 😀 tie pasy boli najblbsie lebo sa tak smiesne pretahuju cez polovicu, aj muz sa na mne smial ze naco mam diplom ked kocik neviem vyzliect 😀 pri skladani striesky potom pozor ked bude blbo sediet tak treba prehodit tie konstrukcie, vzdy to dam naopak ....

alyze
21. sep 2014

@sotka no veru, aj ja som ho rozkladala pol hodiny 😀 skoro som to vzdala s tymi pasmi, ale uz je oprany, uz to dat len do kopy 😀
a dakujem za tip na tu striesku 😉

anaka
29. mar 2015

🙂 😉 ☹ 😒 😠 😎 😖 😲 😢 😀 😝 😔 😅 😕 🙄 😨 🤐 😵

anaka
29. mar 2015

Prepacte, tych smajlov sposobili asi deti.
Neplanujete niektora, co mate Inglessinu Espresso 2014/2015 menit kocik za terennejsi s vacsimi kolesami a otocnou sedackou? Mala by som na vymenu Bebetto nico cierne s bielou konstrukciou, kupovany 02/2015 +doplatim. Mam v bazariku. Potrebujem nieco lahke, lebo nosim kocik po schodoch.

cucu2
20. apr 2015

@alyze
@sotka potah z kocika periete v pracke alebo v rukach? Aky prasok davate? Dakujem.

alyze
20. apr 2015

@cucu2 ja som prala v prala v pracke, mam taky program, ze rucne pranie 30 minut a prach to je asi jedno, aky pouzivas 😉

sotka
20. apr 2015

@cucu2 klasicky v práčke, na 40°C, prášok mám persil alebo ariel 🙂

citronius
9. nov 2015

@anaka ešte je ta výmena aktuálna?