Prosim ma niekto tento kocik? Aky je? Ste s nim spokojne?
My sme ho uz objednali tak uvidime. Tym ze som nizsia sa mi rata ta polohovatelna rucka. Super je aj nakupny kosik, dost vysoke operadlo, v cene je aj nanoznik a plastenka. Tak dufam ze nam dobre posluzi
Dobry den. Myslim ze s kocikom som celkom spokojna. Je skladny, rychlo sa zlozi a dokonca ho este pouzivam aj v tomto obdobi s fusakom od emitexu a nemam pocit zeby bol uzky. Vyhoda je aj vysoka opierka chrbta co ma maloktory kocik. A co my ocenujeme ze sa madlo pri skladani nemusi davat dole. Sedacia cast je cca 30 cm siroka. Dufam ze som vam pomohla a keby ste mali este nejake otazky tak rada pomozem ak budem vediet
@regatka ďakujem pekne za odpoveď. Ešte by ma zaujímalo ako sa ovláda jednou rukou. čítala som na českých fórach, že sa s ním vtedy ťažšie manipuluje a ešte že vraj je strieška nízko a dieťa si šúcha hlavičku. Máte aj vy ten pocit? Pozerám, že ste tiež z Košíc. Kupovali ste ho v Babetkove alebo v Maderne, resp. net? Ďakujem
zatial nemam pocit zeby bola strieska nizko a vacsinou ju mam aj tak odhrnutu. Kupovali sme ho v babetkove a co sa tyka toho ovladania tak neviem. Ja vacsinou tlacim kociar oboma rukami a ked som potrebobala jednou tak si nemyslim ze by to bol problem. Na tuto otazku neviem odpovedat 😉
ale treba ho vyskusat aj s babom lebo ked sme ho skusali prazdny a s dietatom tak to bol rozdiel. ked sme ho my kupovali tak mali bezovy a asi pochybujem ze ho uz predali lebo je to farba ktora je nadherna ale rychlo sa spini. Dajte potom vediet ako ste sa rozhodli
V babetkove
mne sa tiez pacil, ale pisu o nom mamický, že sa neda sklopit uplne na lezanie, cize nie je vhodný na spanie...
no tak to neviem lebo mala sa mi v nom krasne vyspinkala a nemam pocit zeby sa nedal na lezato dat. To ako potom by uz chceli. Praveze ten isiel pekne do lahu. Ale to je jedno. Ja som spokojna. 😉
starsi model nesiel do lahu,ten novsi ano
Tak ten bezovy z babetkova sme kupili my 🙂 Teraz pojdu totiz do akcie ale len 3 farby, bezovy zeleny a cerveny. Tak nam dali uz ten bezovy za akciovu cenu 159€. Tiez ho skusam teraz a mala sa zmesti aj s fusakom, ale sa mi zda ze kus zacal vrzgat teda ta konstrukcia,ale mozno je to tetaz tym mokrym pocasim....inak som spokojna ale sestra vravi ze jej pripada ako moj stary srot Hauck sport, ten bol sice pekny ale kolieska boli strasneee
Ahoj, mame Inglesinu Espresso - uprimne, ak by nebola na nu akciova cena, nekupim ho - konstruckne je vyborny, stabilny a super odpruzeny, kolieska nehrkajú - ALE - je naozaj uzky, s fusakom malu donho nenatrepem ani nahodou, polohovanie noziciek je hrozne nestabilne - kym je babo mensie, tak to fakt vadí, strasne tam chyba este nejaka plastova cast, aby to nozky udrzalo☹ Strieska je dost divna, je nízko, a to preklopenie akoze na clonu pri vacsom dietatku je teda nanič - bucha si tam hlavku. Co mne vsak vadí - rúčka je nestabilna - proste tym, ze ju vies polohovat ma vôlu a ked mas vyjst na obrubník, nedá sa dobre manévrovať. Uplne uprimne - máme ho len do auta, ako druhý kocík...budiž. Lutujem, ze som radsej nekupila Peg Perego Pliko 3 ☹
O kočíku Inglesina Espresso sa už dá prečítať aj vo Wiki Modrý koník: https://www.modrykonik.sk/kocik-inglesina-espre...
Baby, ktorého ho máte, napíšte prosím dole pod wiki článkom ako ste s ním spokojné. Dik.
@regatka
@nana85
@sotka
Hurá mám to 🙂
🙂 😉 ☹ 😒 😠 😎 😖 😲 😢 😀 😝 😔 😅 😕 🙄 😨 🤐 😵
Prepacte, tych smajlov sposobili asi deti.
Neplanujete niektora, co mate Inglessinu Espresso 2014/2015 menit kocik za terennejsi s vacsimi kolesami a otocnou sedackou? Mala by som na vymenu Bebetto nico cierne s bielou konstrukciou, kupovany 02/2015 +doplatim. Mam v bazariku. Potrebujem nieco lahke, lebo nosim kocik po schodoch.
aj ja by som chcela vediet, ci ho niekto ma a ake su s nim skusenosti....pozerala som aj zippy free, ale espresso ma jednoznacne lepsi nakupny kosik. Aspon co sa pristupu tyka. Podla info na nete maju oba priblizne rovnaku vahu, rozdiel je hlavne v cene a espresso je naozaj pekne a cenovo vyhodnejsie. Myslim, ze inglesina ma na tychto golfacoch jedny z najlepsich koliecok na trhu....