Kočiar Dada Paradiso Glamour Dots

peculiq11
5. feb 2015

AHojte, prosím vás má niekto skúsenosti s týmto kočíkom, myslím veľkosť, manipuláciu, či je vanička dosť veľká a tak 🙂 Ďakujem 🙂

donaninqa
5. feb 2015

@peculiq11 ja ho mam a som max spokojná manipulácia je úplne top aj teraz v zime. vanička je podľa mna dosť veľká fusak tam paradne vojde a nemam pocit zeby bola v nom mala stiesnena 🙂 a je dosť vysoký co vidim ako plus ze sa nemusim zohynat veľmi

vlko810515
22. feb 2015

vrelo odporucam: www.dadaparadiso.sk

petrap88
2. mar 2015

ahojte.. smiem sa spýtať, kde ste ho kúpili?? lebo ho majú len na internete a ak ho má nejaká predajňa, tak je od nás strašne ďaleko.

peculiq11
autor
8. mar 2015

super dievčatá a nevedeli by ste mi poslať fotky ?🙂 ja sa chystám si ho objednať tak vďaka za odpovede 🙂

mikchaila
8. mar 2015

Ahojte, ja mam ten kocik bezovy - nemam fotky, resp. mam len s dcerou a nechcem ich verejne publikovat. Kocik ej bezproblemovy, velmi odporucam. lahko sa sklada, manipulacia je super, vanicka je velka, nemam problem ani s 8 mesacnou malou vo vanicke. da sa aj hupat, koliecka sa daju nastavit aby sa otacali alebo zafixovat. spodok kocika je velky, cize sa tam zmesti aj 7.8 kg nakupu. mozem naozaj len odporucit

janchi212
4. júl 2015

Ahojte baby, prosím vás môžete mi poslať nejakú foto ako tento kočík vyzerá pri postave? Chcem si ho objednať, no v obchodoch ho nikde nemajú vystavený, aby som si ho pozrela naživo. Mám 167 cm, tak nechcem, aby bol malý a tak. Moja adresa je blstakovajana1@gmail.com. Díky moc 🙂

mikchaila
5. júl 2015

@janchi212 ahoj, nemam fotku, ale mam kocik a pri tvojej vyske je akurat do ruky. Je to typ kocikov, ktore pasuju do ruk podla mojho nazoru vsetkym vyskam, pretoze je celkom idealne stavany. Hlavne pri vanicke bola s malou lepsia manipulacia ked je clovek vyssi lebo ja som troska mala problem (160) ale nie je to nic co by sa nedalo zvladnut. Ja mam totiz ten typ co ma kozene rucky po bokoch na vanicke.. Rukovat sa da nastavit cize sme si prisli na svoje vsetci (aj stari rodicia) a prevedenie s kozou je na dotyk ovela lepsie ako umelina. pekny den

janchi212
6. júl 2015

@mikchaila ďakujem ti veľmi pekne, tak už som sa rozhodla napevno, že tento objednám 🙂

cathy77
5. aug 2015

baby, asi tu už nechodíte, ale ja tiež premýšľam o tomto kočíku a dozvedela som sa, že vanička nemá popruhy na nosenie a nosí sa za striešku... pravdupovediac mi to príde zvláštne, je to bezpečné?

mikchaila
7. aug 2015

@cathy77 podla toho ktoru verziu kupis. kocik ma na boku dva drziaky potiahnute kvalitnou kozou, ziadny plastovy sajrajt. nosi sa vyborne, teda co ako komu vyhovuje. Urcite nie za striesku.

petrap88
8. aug 2015

presne ako píše mikchaila.. na bokoch sú držiaky.. takže je za čo nosiť

angel1979
30. júl 2016

moja znama ho ide tiez teraz kupit a dala aj mne typ, je v celku ok cena, tak dufam, ze aj co to vydrzi

petrap88
30. júl 2016

My sme veľmi spokojný ☺

angel1979
30. júl 2016

@petrap88 a ktory presnejsie mate?trojkombinacia? Je lahky, lahko zlozitelny, lahko sa da cistit?

janchi212
30. júl 2016

@angel1979 ahoj my sme kupili dada paradiso glamour dots alu 2015 a sme velmi spokojni.Kazdy nam ho len chvalil.Uz pouzivame sportovu cast a je super priestranna.Nemenila by som tento kocik 🙂

angel1979
31. júl 2016

@janchi212 jej tj ten bodkovany? Ciernobielocerveny?aj mne sa paci, len neviem ako vyzera skutocne

janchi212
1. aug 2016

Hej.My sme povodne objednali ten dada paradiso glamour dots s ciernou vanickou aj konstrukciou, ale dali nam tento.A som rada.A ta cervena rucka je top.Take som ani na nete nevidela.A cenu nam nenavysili, lebo inak ten alu je drahsi o nieco 🙂

janchi212
1. aug 2016

Tu je sportova cast, tam je tiez ta rucka cervena 🙂

angel1979
1. aug 2016

@janchi212 krasny, prekrasny

janchi212
1. aug 2016

@angel1979 dakujeme.Ja som tiez spokojna 🙂

petrap88
2. aug 2016

@angel1979 dada paradiso glamour dots.. takyto isty, ale vanicka nie je zo spodu zaoblena a mame ciernu konstrukciu.. ale maximalne spokojna

beata2801
2. aug 2016

je velmi pekny,lahučky.pekny je aj model STARS

chillinka_ali
7. aug 2016

a ako ste spokojne s vajíčkom-autosedačkou ? čitala som na jedne stránke že nieje kvalitna. myslite že je bezpečná ? velmi sa mi páči ten kočík Dots ale špekulujem že ako dlho vydzži či aj pre druhe dieta ked budeme mat alebo sa raz dva pokazi ? 🙂

janchi212
8. aug 2016

@chillinka_ali my sme autom s nou chodili malo, takze sme nechceli kupovat nejaku zvlast autosedacku.Ale kludne kup taku od narodenia co je.A my ho urcite odlozime aj pre druhe babo 🙂

chillinka_ali
8. aug 2016

@janchi212 preto sa mi odnich paci najviac tento bodkovany lebo je taky aj pre dievcatko aj pre chlapca 🙂 a teda s kocikom.od.dadaparadiso si.spokojny? Nestalo sa vam ze sa kocik prevracia ked ho.mas nalozeny ? Na jednej ceskej stranke sa stazovali ze je zle vyvazeny a prevracia sa.

chillinka_ali
8. aug 2016

@janchi212 a ak sa smiem opytat objednavali ste priamo z dadaparadiso alebo s inej stranky a kolko.vas vysiel ? U nas v DNV je predajna kde.ich maju ale stoja o dost viac preto by som radsej.kde su lacnejsie a mam istotu zaruky. Lebo henta predajna kludne moze za pol roka skrachovat a mam po naroku na reklamacie 😀

petrap88
8. aug 2016

@chillinka_ali my sme spokojní aj s autosedačkou aj s celým kočíkom.. nevedeli sme, čo sa nám narodí a aj preto sme zvolili tento bodkovaný, lebo nám prišiel taký neutrálny.. nemôžem povedať nič zlé.. ešte stále používame, momentálne športovú časť.. nás vyšiel tuším 360€ trojkombinácia ☺

janchi212
8. aug 2016

@chillinka_ali tak nam sa neprevracia a to v kosiku mam nakupy aj vacsie ako 3 odporucene kg.A my sme ho objednali z Aladina, ktory je v Hc.Mame to 10 km.A dali sme za trojkombinaciu 350, ale objednali sme ten dada paradiso glamour dots a oni nam dodali ten glamour dots alu ( co je biela konstrukcia a aj vanicka na spodku). Ten mali v ponuke za viac penazi, ale nepriplacali sme nic.Tak neviem kto spravil chybu nakoniec, ci oni v predajni alebo ich dodavatel, lebo ten kocik isiel z Ciech.Ale neriesila som, lebo ten alu sa mi viac zacal pacit ked sme ho v predajni rozbalovali 🙂. A nechcelo sa mi cakat dalsich 6-7 tyzdnov keby som ho reklamovala
A P.S. ten alu som nikde nevidela.V Hc isto nie a uz vobec nie s cervenymi rukovatami 🙂

chillinka_ali
9. aug 2016

@janchi212 lebo aj na dadaparadiso.sk maju ALU ale je s čiernou ručkou a ten s červenou je kráásny 🙂 a tam je za 399€ tak skusim popozerat ešte ine stranky ak by bol lacnejši tak super 🙂 poešili ste ma babi 🙂 @petrap88 , tak pojdem t v DNV pozret naživo aky je a najdem potom internetovy obchod kde je najlacnejši 🙂 (u nas stoji 430€ v tom obchode)

janchi212
9. aug 2016

@chillinka_ali ten alu aj v tom aladine stal cca 400, ale my sme objednali ten normalny a oni dodali alu.Ale platili sme ako za normalny 🙂