Ahojte, mate skúsenosť s 3 kombináciou kocika... Čakáme babo a chceli by sme kúpiť 3 kombináciu aby sme nemuseli meniť kočíky... Ale niektorý ľudia nám tvrdia ze je to zbytočné a že budeme musieť kupovať po po pol roku alebo roku ďalší. Mate s tým skúsenosti aká voľba kocika je vhodná?
@ivanak49 podla toho, kolko chces investovat. Ak chces polsky, tak pocitaj s tym, ze su to tazke, robusne kociky, nespratne...ak priplatis, tak mozno vyuzijes vsetko. Tie nove drahe sa mi zdaju zase sportove casti dost uzke, male, aby sa tam zmestil aj fusak. Ja budem mat marcove babo, takze sa zameriavam na sportovu cast. Ak najdem taky, ktory bude lahky, priestranny, pohodlny, kupim trojku, ak nie, tak kupim zvlast hlboky z bazaru a priplatim si za kvalitny sportiak 😉
Ja som teda naozaj 3kombi nevyuzila. Na 100% len vajco. Hlboka cast len na spanok vozenie nehrozilo. A sportova cast 0% to som potom kupila iny sportovy kocik.
áno zbytočnosť...
radšej kúpiť kvalitný športový kočík...ten sme využili najviac. my sme mali taký kvalitný že sa v našom športovom vyvozili 3 deti z toho jedno dieťa sa vozilo ešte aj v 4 rokoch... Teraz tam spávajú mačky...😉
Veru zbytocne
@ivanak49 Hlbokú vaničku využijes naozaj len pár mesiacov, z tej by som si ťažkú hlavu nerobia, to co budes reálne najdlhšie využívať je športová časť, teda kára, do tej sa oplatí investovať. No a vajíčko do auta, to je jasné, vyuzijes aspoň prvý rok, podla kilov. Takze je na tebe či kúpiš trojkombinaciu ale vtedy kvalitnú alebo zvlášť a zainvestujes do čoho uznas za vhodné
Podla toho, co kupis . My mame Jane crosswalk. Je super.
Autosedacka ide do uplneho lahu, tak to bola ako AJ vanicka. Teraz ma vratko 13 kg, tak uz je na nu velky, tak menime.
Sportiak pouzivame od pol roka, tiez ide do uplne leho.
Urcite dalsi kocik kupovat nebudeme.
Ahoj,mali sme 3k. Ako sa píše vyššie najvyuzivanejsie bolo vajíčko, športovú časť som použila cca dvakrát no a vo vanicke nechcela spávať. Takže som nový kočík predala v stave akom som ho kúpila a peniaze išli na sportak a super;) takže trojkombi je úplná zbytočnosť,pokiaľ si teda nekupis kočík za veľké peniaze,taký možno využijes na komplet.
@ivanak49 ja som kupila 3 kombinaciu pretoze som vela naklikavala vajicko na konstrukciu a behala s malym po doktoroch ale zdvihat tu tazku konstrukciu do kufra auta ma velmi rychlo omrzelo. Asi po pol roku som nahodila sportak v ktorom sa maly nudil ked pozeral na mna tak som ho otocila nech pozera na svet ale na to nesu tie kociare dobre stavane akonahle sa otocilo tazisko k rucke zacal sa kociar prevazat na tu stranu akonahle som zavesila na rucku kociara tasku skoro ho prekotilo aj s malym. Cize pekne krasne letela 3ka do predaja a kupilo sa valco snap 4 a s tym sme spokojni.
Ja som mala 3 kombi a veru bol skvely, lahky, spratny, pekne sa s nim manevrovalo. Ale ked sme isli na velky nakup - zvlast konstrukcia, zvlast vanicka/sportova cast v kufri, proste vela miesta zaberalo a tak manzel kvoli tomu zhodnotil, ze ideme kupit čisto sportiak. Ja by som si inac nechala 3 kombi, lebo som bola velmi spokojna. Cize to je vec nazoru.
Kupila by som dobry sportovy a k nemu kvalitne testovane vajce (maxi cosi....) + hlboku vanicku. Budes mat 3 kombi ale lahku, skladnu (sportovu cast vyuzijes dlho, vajce 3/4 roka, vanicku 5 mes)
ja som mala 3 kombi a nedokupovala som nic naviac, za mna max spokojnost
Mat pred 4 rokmi terajšie skúsenosti, tak trojkombináciu už nekúpim. Max. dvojkombi vanička s vajíčkom a potom kvalitnejší športový, keď malé začne sedieť. Ale každý príde sam na to, čo mu vyhovuje. Viac už to riešiť nepotrebujem, tak sa mi to hovorí 😁
Tiež máme 3kombi, vaničku sme využívali prvých 7mesiacov, potom športovú časť, ktorá je dosť veľká a dá sa dať do ľahu. Je to síce veľký kočík, ale aspoň viem, že bez problémov odnesie dieťa aj nákup 😉 mám veľký spodný kôš, kde napcham igelit, nosič a nákup, na bok ešte zavesim nákupnú tašku a na madle mám prebaľovaciu tašku 😂 a samozrejme dieťa 😂 ja by som kúpu rozhodne prispôsobila veľkosti kufra auta, my máme malé, takže musíme rozoberať aj kolieska a máme plný kufor, ale nebanujeme 😉
Tiež máme 3kombi, vaničku sme využívali prvých 7mesiacov, potom športovú časť, ktorá je dosť veľká a dá sa dať do ľahu. Je to síce veľký kočík, ale aspoň viem, že bez problémov odnesie dieťa aj nákup 😉 mám veľký spodný kôš, kde napcham igelit, nosič a nákup, na bok ešte zavesim nákupnú tašku a na madle mám prebaľovaciu tašku 😂 a samozrejme dieťa 😂 ja by som kúpu rozhodne prispôsobila veľkosti kufra auta, my máme malé, takže musíme rozoberať aj kolieska a máme plný kufor, ale nebanujeme 😉
@ivanak49 ja som tiež trojkombináciu nevyužila. Už by som určite nekupovala.
Ja používam celý čas len 3kombináciu, nechápem načo by som kupovala iný, dcéra bude mať v januári 3, pomaly zvažujem predaj
Treba si len dobre vybrať
Ahoj, my sme kúpili 3-kombi z bazáriku, značkovú a kvalitnú za polovicu ceny, bola ešte v záruke, aj na bazári majú dobré veci, len najlepšie osobne odskúšať,... využili sme ju asi rok - so športovou časťou som veľmi spokojná nebola, potom som ho predala za polovicu sumy na bazári, za ktorú sme ho kúpili a priplatila som si za kvalitnejší športový. Pri trojkombinácii bolo super to, že športová časť bola menšia, lebo dcérka nám chcela vidieť všetko už v 3. mesiaci, to bol strašný plač :D na konci 4, išla do športovej časti na bruško... čisto iba športové kočíky boli všetko už pre také väčšie bába, ktoré vedeli pekne samostatne sedieť, čiže mne vyhovovalaaj športová časť z trojkombinácie. Hlavne nekupuj poľský, radšej z bazárika a kvalitný a zachovalý a dobrú značku a keď ti nebude vyhovovať, môžeš ho predať 🙂 a stačí trochu doložiť a kúpiť potom poriadny šortiak 🙂
Ja som chcela pri druhom dietati len hlboky s vajickom a za tu cenu som kupila trojkombinaciu. ktoru som hned po polroku predala a kupila si poriadny sportovy, mne tie sportove casti su hrozne neskladne, ozrutne a tazke
@ivanak49 Ja som kupovala 3kombinaciu kvoli tomu by ze som nechcela kazdeho polroka kupovať novy kocik a mam kombinaciu z Polska.. Camarelo. Je pravda, ze podvozok je ťažší, ale ked uz posulujem s dietatom tak ten podvozok je najmenej.. Vajce som mala skoro do11mesiaocov, dieta sa narodilo na jwsen takzw sme sli do zimy, bolobtreba poriadne obliekať, fusak, deky a pod.,,co som ocenila pri priestrannom vajci, a vanicke, ktoru sme mali asi polroka a nebol problem s fusakom a priestorom a hlavne bol aj pevny a do zimy naozaj super. Sportovu cast sme dali na jar a vyuzivame stale... Kocik prejde hocico a hocikde.. A ma vycytavky, ktore ocenujem... Takze ja nelutujem...
Z trojkombinácie som využívala len vaničku a aj to max 6-7mesiacov. Keď sme kupovali kočík, tak som si vyberala čisto podľa toho ktorý sa mi páči, čo bola chyba 😂 Keď sme si potom pozreli testy autosedačiek, tak sme vedeli, že malú v tej autosedačke z trojkolka voziť určite nebudeme a dokúpili sme si normálnu autosedačku... A keď mi vyrástla z hlbokej vaničky, tak sme aj tak kúpili športový nový, lebo už to chcelo zmenu, tento už mi prišiel veľmi "okukaný" 😉
Tak ak chceš trojkombináciu, dobre zváž hlavne nech má bezpečnú autosedačku.
Ja osobne by som už do trojkombinácie určite nešla... Ja mám rada zmenu, takže už viem, že kupovať trojkombinácie nie je nič pre mňa.
Ale mám veľa kamarátiek, ktoré si trojkombinácie (s kvalitnou autosedačkou) nevedia vynachváliť, lebo si proste ten kočík tak zamilovali, že ho nechceli zmeniť
@ivanak49 ahoj.. Po skusenosti by som uz do 3-kombinacie nesla.. Vyuzili sme iba vajicko a pol roka vanicku..v sportovej casti sedel asi 2x miesto toho kedze sme byvali v meste sme kupili potom buginu a ta sa vyuzivala uplne na plno..
Mám dve deti a vyskúšané obe variácie. Za mňa určite 3 - kombinácia, no s možnosťou naklikávania v oboch smeroch
@ivanak49 asi Treba zainvestovat, ak chceš trojkombinácia. My sme mali 3 kombináciu CAM Dinamico, vajíčko sa mi nezdalo dobre, tak sme kúpili maxi cosi. Hlbokú časť sme využili. No a športový sme potom kúpili najskôr gesslein f4, ten potom skončil u starkovcov a kúpili sme teraz joie mytrax pre malého. Všetko bolo z druhej ruky, len joie sme kúpili úplne nový.
Máš možnosť (a ja by som už volila tú), nájsť si super šporťák, ktorý ti bude vyhovovať a k nemu si dokúpiť vaničku a sedačku, pretože ten šporťák využiješ najdlhšie, resp. podľa športovej časti si vyberať 3kombi. 🙂
Ja som inak nekupovala 3-kombi za velke peniaze, kupila som Peg Perego (ten model sa uz dnes nevyraba, bolo to v roku 2012). Sportak bol priestranny, nebol terenny, ale to v Bratislave mne nebolo treba a zas som ho sama vladala nalozit do MHD ale zniest po schodoch. Ked dosluzil mojim detom, siel este k drobcovi v rodine, kde maju tiez uz aj druhe babo.
Vsetko to zavisi od poziadaviek na kociar, ja som presne vedela ake mam, taky kocik som kupila a uz som nikdy neriesila ziadne dalsie veci. Prosto som ho mala a hotovo, vyriesene na cele detske obdobie.
Zavisi aj ci ti záleží na bezpecnom vajicku. Lebo ak nemate auto, moze ti to byt jedno, resp ked ti je to jedno ak aj auto mate. Z tych 3kombi ide skor o fasion kusky, ale na a testoch nic moc. Ak si kupis fajn sportovy a bezpecne vajce s adaptermi, do serie vanicku na prvy pol rok..... Nebudes musiet casom menit... Lebo ze je tazky, lebo ze vajce jlnie je bezpecne, lebo ze je neskladny, hocico..
Velmi to zavisi.
My sme kupili 3-kombinaciu a vyuzili sme to komplet pre dve deti postupne a nikdy sme nic nedokupovali.
Vajco bolo dobre, testovane a velke (obe baby mi v nom vydrzali do vyse roka a vyrastli z neho nakoniec na vysku, nikdy nie na vahu). Vanicka bola tiez priestranna a v sportaku som v pohode vozila aj 4-rocnu, ked sa mladsia nechcela vozit 😀 starsia sa nanominovala.
Na druhej strane je pravda, ze som kocik nevyuzivala denne, lebo som obe dievcata dost nosila (satka/nosic).