Jane Unlimit 2010. Máte ho už niekto?

zajo79
9. mar 2010

nemaam, ale vyzera to dobre 😵

talinka
9. mar 2010

jeeeej, tak tuto temu som chcela zalozit...ja sa ho totiz neviem dockat, snad ma v reale nesklame...sice som teraz kupila novy concord,ale predsa by som chcela asi opat JANE 😉

talinka
9. mar 2010

ale ja chcem ten ciernobiely ci aky to je farba moonlight...je nenormalny 😉

http://www.malvik.cz/Kocarky/sportovni-kocarky/...

majkafer
autor
9. mar 2010

fakt sú nádherné, ale pozeraj dobre, talinka, ten čo si ty klikla má 12,5kg a ten čo ja má 8kg.Len keby som mala toľko penazí, zajta idem podať loto 😀

majkafer
autor
9. mar 2010

Ktovie kde je pravda, je tam aj malý rozdiel, ale číslo majú v názve to isté

talinka
9. mar 2010

majkafer,veru nejak sa nezhodli v tej hmotnosti kocika...ale mozno 8kg je len konstrukcia a 12,5 kg celkovo cely sportak 😉 ale je to ten isty kocik....len farba ina...
no veru vyhrat tak lotto...ale tak ja dufam , ze predam concord a bude tento unlimit ,a ze ma nesklame 😅

majkafer
autor
10. mar 2010

talinka, možno je to tak, keď ho budeš mať, tak ho odváž 🙂 ale ja som si všimla jeden rozdiel, všimni tam kde má dieťatko nožičky spustené je tá časť akási ina, nerozumiem

talinka
10. mar 2010

neviem co konkretne myslis, lebo nic nevidim 😕

majkafer
autor
10. mar 2010

ahoj, myslím opierku na nožičky na tom fialovom ju vidno a na tom druhom nie. Inak sa asi treba popýtať predajcov koľko naozaj váži, lebo 8 kíl to je super, ale 12 je dosť, aspoň pre mna, my hladame lahky sporťak 🙂

majkafer
autor
10. mar 2010

ahoj. Našla som aj inú stranku a tu tiež uvádzaju 8kg
http://www.babatkosk.sk/477,unlimit-2010.html

marfic
10. mar 2010

ahojte, 8 kg bude asi len konštrukcia, lebo pri nomade uvádzali 6,5kg a cely športový mal 9 kg a toto je nástupca nomadu a nafukovacie kolieska viac vážia

mmacko
10. mar 2010

Super tema, tento kocik je aj moja laska na 1. pohlad. Ale 12 kg je dost vela. Ale uvazujem nad nim pre druhe dieta. Uvidime, ake budu na neho ohlasy. Len myslim, ze ma uzsiu sirku ako mal Nomad. Mne sa velmi aj nomad paci, skoda, ze nema otocnu korbu.

majula28
10. mar 2010

no mne sa tiež vééľmi páči 😅 kde ho majú??? a kto ho už mááá?

majula28
10. mar 2010

a ešte som zabudla a prečo vám vadí jeho váha??? akože vynášate po schodoch? 😅

majkafer
autor
10. mar 2010

mne vadí váha, lebo mám už 13 kilový doma a veru, keď ho mám sem tam aj s dcerkou vyniesť, tak je to fuška a nehovoriac o tom, že aj tisnutie do kopcov, čo u nás máme je dosť, spolu s dcerkou je to 26 kíl plus nákup. Ja vobec neviem čo kúpim 😢

dosa
10. mar 2010

dnes mi prisla odpoved z malviku, ze objednat si ho mozem, ale bude k mani az na prelome květen/červen. myslite, ze sa bude dat kupit niekde inde skor? lebo ja ked sa pre nieco zapalim, tak to chcem mat hned 🙂 mne sa paci ten s oranzovou strechou 😉

majula28
10. mar 2010

no tak ževraj na slovensku bude v apríli 😀 😀 😀

talinka
10. mar 2010

no na SK dorazia april,alebo april/maj ako mi bolo potvrdene a mam slubenu aj 5% zlavu 😉

a co sa tyka hmotnosti...nejde o vlacenie po schodoch,ale cim lahsi tym lepsi...aj lepsie ovladanie ako som mala moznost zistit, ked som porovnavala kociky kamosiek s mojim jane co som mala, total rozdiel ..a unlimit ma asi fakt uzsiu sirku..a je tazsi lebo je otacavy...ale tak vsetko ma aj pre aj proti ,treba si len vybrat co je najdolezitejsie, idealny kocik totiz neexistuje...aspon ja som nan este nenatrafila ... 😝

deina
1. apr 2010

Viete niektora, ako siroku ma sedacku?

kuriatko84
6. apr 2010

ahojte
my sme chceli kupit 3 kombinaciu jane unlimit ale odradila nas velkost hlbokej vanicky a rozmery sportovej casi tiez nie su nejake slavnostne. sirka sportovej casti je 31 cm. A na SR je uz v predaji v plnom prude, len ako som zistila tak niektore internetove obchody sa neponahlaju s aktualizaciou svojich stranok. Ale videla som ho uz na zivo aj s hlbokou vanickou a je super. asi kupime sportovu cast 2010 a hlboku vanicku carryot 2009 lebo fakt to s tymi rozmermy pokaslali ☹ ale farby su fakt super.

marion
7. apr 2010

kuritako, mozem jednu otazocku? Ak je sportova cast uzsia ako ta z roku 2009, tak bude mozne nakliknut 2009 vanicku, nakolko podla mna je aj ta konstrukcia cela uzsia, nie len sedacia cast a tym by sa ta vanicka nemala dat pripnut. na uzsiu konstrukciu..ak sa mylim budem len rada 🙂

kuriatko84
8. apr 2010

marion ja si myslim ze ano, lebo je to ten isty naklikavaci system pro-fix a pochybujem ze by menili aj to. Ale to sa prave snazim niekde zistit. Buduci tyzden ideme do jedneho obchodu tu v BA kde maju aj jane 2009 a 2010 a skusim povedat predavacke nech to tam skusi nakliknut. Ja si myslim ze to bude pasovat, lebo ta rucka sa nepretaca tak ze tam mas nakliknutu vrchnu cast kocika ale preklikavas si len tu vrchnu cast teda bud vanicku alebo sedenie sportaku.
Dufam ze chapes so som chcela povedat 😀 😀 😀

marion
8. apr 2010

Dakujem...aj ja uz asi pojdem omrknut ci ho maju, ale u nas v obchode maju tak jeden model a to je vsetko ani ine farby, nic. ☹ Budem sledovat nove info tu od vas...pekny den. 🙂

bobket
18. máj 2010

Baby tu uvadzaju presnu vahu kocika http://www.babydream.eu.sk/produkt/jane-unlimit...

bobket
18. máj 2010

váha

8kg samotná konštrukcia
11 kg celý športový kočík
12 kg konštrukcia s korbou
11 kg konštrukcia s autosedačkou

ejuska79
1. dec 2010

my mame jane unlimit 2010, ale bohuzial, mala nema ani 4 mesiace a museli sme kupit dalsi hlboky kocik (uplne obycajny PURE Basic) lebo dcerka sa do neho uz nevojde /dlzka vanicky 68 - co ma aj nasa Ninka/ takze s fusakom ziadna sanca a sportovy este davat nechcem, zda sa mi este malicka na sportovy kocik... mozno je vhodny pre deti narodene v marci, aprili... bohuzial som 5 mesiacov lezala a na nete vyzerala ta vanicka fakt velka a jej rozmery neboli nikde 😠

zajo79
14. jan 2011

ma ho niekto? ake mate skusenosti?

tina129
15. jan 2011

@zajo79 my máme slaloma, ten je úplne rovnaký ako unlimit, rozdiel je len v tom, že slalom je trojkolka a unlimit je štvorkolka ale inak su úplne totožné, aj sedačky zo šporťáku sú rovnaké

oliee
18. jan 2011

Ahojte. Tiež sa mi strašne páči unlimit ale vanička sa mi zdá u 2010 strašne malinká, neviem si predstaviť ako tam cez zimu nasúkam polročné dieťatko s fusahom a s dekou ☹ Nemáte náhodou niektorá informácie, či nová kolekcia 2011 nebude väčšia? Inak od tohto kočíka upúšťam lebo na zimu budem musieť kúpiť nový hlboký 🙂

oliee
18. jan 2011

opravujem sa ide o model Jané Rider Formula Matrix Light 🙂