Ahojte baby, kupili by ste si tento kocik? Bola som rozhodnuta pre Cam Dinamico, ale vcera mi v obchode ukazovali tento, a celkom sa mi zapacil, aky je lahky, dobre sa ovlada a je aj lacnejsi. Ma nejake muchy, ktore by som zistila az pouzivanim? Nie je vanicka prilis uzka? Vdaka za kazdy nazor.
@zlatat mne sa celkom pacilo, ze sa ta tak "zlozit", a tym hocikde uskladnit
ja sa v kocikoch vobec nevyznam, neviem posudit, co ma byt ako dlhe, jedine podla coho sa orientujem je vaha a velkost kocika, kedze mame mini vytah a este aj schody
este uvazujem nad Mutsy Evo, ale mam pocit, ze rozmerovo su na tom asi rovnako
@zlatat ja som pozerala take video o Mutsy, o tom sportovom, a ta strieska sa da zvacsit, je tam taky zips
https://www.youtube.com/watch?v=WWraJ7MxcfE
ci aj to je malo?
Muum jsem si zkoušela, je to takový kočárek jen do města, sice nádherně odlehčený a skladný, ale prostor ve sporťáku je dost malý. Proto jsme koupili Jané slalom, který využijeme nejen do města, ale i na procházku do terénu 🙂
@liz_lemon aj to je málo - pozri si tento kočík - tomu hovorím super strieška -
https://www.youtube.com/watch?v=LPp35jmQ5V0
To je blbé, že na Muum-e aj Mutsy keď dáš opierku do ľahu, tak sa ti strieška posúva spolu s opierkou chrbta a tým pádom sa skracuje a netieni tak bábo - čiže nutne potrebuješ slnečnú clonu
@liz_lemon aj to je riešenie, ale dosť neestetické 😉
Clony máš rôzne - treba pokukať na nete - nspr. http://www.bambini.sk/sk/116-1-1/kociky-doplnky...
Len mne sa to s tými clonami moc nepáči, tak preto asi budem hľadať kočík s riadnou strieškou, ktorá sa dá stiahnuť, aby chránila bábätko
@zlatat mne vcera v predajni ukazovali tuto http://www.bambini.sk/sk/2819/116/sunshine-kids...
a celkom sa nam to pacilo, aj ked to budu zase vydavky navyse, uvidim mozno si aj ja zavesim plienku 🙂
Baby, tie ktore mate tento kocik, dajte prosim plusy a minusy 🙂 , velmi sa mi paci, no neviem sa rozhodnut 😉
Ahoj, mne taky zaujal. Videla jsem ho i v obchode. Je pekny, elegantni, podle prodavačky v této cenove relaci nejlehci. Ale taky nejmensi 😒 Premerila jsem tam asi 6 ruznych kocaru, tenhle by opravdu nejmensi (hluboka korba i sportak). Nevim uz ty rozmery, ae co si pamatuju, tak sportak ma na sirku snad dokonce pod 30 cm (27?.. nejsem si upne jista). A to mi prijde fakt uz malo.. Navíc hlubokou budem jezdit v zime, tak jsem chtěla vic nez nejakych 72cm.. Nakonec jsme zvolii Coletto Giovanni.
Nicmene pokud se nebojis, ze budes mit vetsi decko a myslis si, ze ten prostor staci (někdo to tak ma..), pak do města je ten kocarek uplne suprovej, rekla bych.
@martinakl no, tak nas maly sa narodil predcasne, je vyslovene drobucky, takze obavy, ze by sa mi tam nezmestil, nemam 🙂
kocik sme kupili, zatial sme vyuzili len autosedacku, v tej je tiez taky strateny 🙂
@lussinkaaa minus je pre mna to, ze sa hlboka vanicka sa neda polohovat, a ze nie je vhodna na prepravu v aute, namiesto autosedacky
inak je velmi lahky, a lahko sa ovlada
@martinakl no nemyslím že je uzky, tu su rozmery.... dole je video
http://www.kocikovo.sk/product/jane-muum-2012-3...
baby ktoré mate tento kocik napiste viac info, ake ste spokojné????
@katrenka111 no, my sme s nim boli vcera prvy raz vonku, a som celkom spokojna s tym ako ide, aj nam ho vsetci chvalili, ze ako lahko ide, a dobre vyzera
@liz_lemon a je dost velký, aj ta sportová cast??? a kolieska nehrkaju moc a strieska???
@katrenka111 sportovu cast sme este vobec nepouzili, ja mam novorodenca, a je taky drobny, takze pre nas je vanicka az velka, detto autosedacka
kolieska hrkaju podla terenu, ked je uplne rovna plocha, tak ide tichucko
@liz_lemon jaaj ved hej mas babo este som si nevsimla že kolko ma... 😉
No ja ho tiež chcem kupiut tak dufam že neolutujem, lebo niektorí su s nim neni vobec spokojní....
@katrenka111 ako ani ja nie som na 100% spokojna, hlavne s vypracovanim, pride mi take nejake odflaknute, nekvalitne, ale napr. moj partner je s nim spokojny, a ziadne chyby nevidi 🙂
len ja som sa musela riadit hmotnostou a rozmermi kvoli vytahu, takze moje moznosti boli znacne limitovane pri vybere
@liz_lemon akože odflaknute?? co je na nom zle ta latka alebo cela konstrukcia???
latka je dobra, ale tak nejak je to usite o nicom, ale konstrukcia je dobra, ta mi prijde najlepsia na celom kociku
@katrenka111
@liz_lemon no už ho mame doma v čiernej farbe, už to musim vylepsit len nejakými farebnými detailami a možme vyrazit, som teda zvedava aký bude.... 😉
@katrenka111 tak dufam, ze budes spokojna 🙂
@katrenka111 Ahoj, aj my sme si kupili tento kocik, zajtra si ideme pre neho. Uz sa neviem dockat. Mne ho maximalne odporucali v 3 predajniach a to sme pri tom mali vo vyhlade dalsie kociky ako Gesslein, Brio Gio atd. Mna velmi zaujal, podla mna vyzera uplne super, tak verim, ze s nim budem aj velmi spokojna. 😉
@borka82 No aj mne ho dost odporucali, už sme ho aj otestovali, ide dobre, akurat to je trosku zmena kedže som mala Casualplay S4, tento je o hodne lahsi, akurat ta strieska mi trochu vadí že je taka tenulinka a ked sa ide na obrubnik tak trebainak ako pri iných kocikoch ale vcelku sa mi páci a malému tiež 🙂
@katrenka111 to som rada, ze ste spokojni 😉 My sme si kocik objednali len minulu sobotu, povedali nam ze bude o 8 tyzdnov, ale cez tyzden volali, ze nam ho uz zohnali, tak ho mame dost v predstihu. Bude to nas prvy kocik, tak ja to nemam s cim porovnavat, ale mna uplne ocaril uz ked som ho videla prvy krat a zakazdym ma ocari ked ho vidim znova. 🙂 A ak budeme mat problem so strieskou tak urcite dokupim tu slnecnu clonu. Tak si teda uzivajte kocik a majte sa krasne. 😉
@borka82 No strieska staci, len ten material, treba davat na to bacha aby sa to neroztrhlo, neoskrelo....
@katrenka111 to je dobre vedet. Budem na to davat pozor. Dakujem za radu. 😉
choď kuknúť do témy Jané Muum 2011