Hodí sa tento kočík pre dievčatko?

mimi116
10. sep 2020

Ahojte maminky či tehulky, poraďte mi prosím či sa hodí tento kocik pre dievčatko... strašne sa mi páči... 🙂 ďakujem

princeznasevera
10. sep 2020

podla mna uplne v pohode

simuskaaa123
10. sep 2020

Ak to tak cítiš, prečo ne? Ja osobne som chcela pre dievčatko ružový, ale každý má svoj vkus.. A zas každý kočík sa dá označiť ružovými doplnkami 🤷‍♀️a co sa týka farby.. Tak ja som mala ružový kočík, ružovú deku, ružové hračky.. A aj tak sa pýtali, či je chlapec alebo dievča 🤣🤣🤣

simsalabim
10. sep 2020

@mimi116 kludne aj pre dievca.

thoughtfulweirdo
10. sep 2020

Kočík nie je doplnok pre dieťa, ale pre mamu 😉

iveta7677
10. sep 2020

@mimi116 velmi pekny kocik.Urcite sa hodi

rachel36a
10. sep 2020

Ano...kludne...a je velmi pekny

janci05
10. sep 2020

Univerzalny. Ak sa ti páči, tak nie je o čom.

mimi116
autor
10. sep 2020

Ja mám teraz takýto len každý mi jo chytá pozerá malú a spini sa mi preto chcem niečo tmavšie čo nemusím čistiť každý tretí deň🙂

simuskaaa123
10. sep 2020

@mimi116 tak ten je teda nádherný 😱😱😍

evkakozickova
10. sep 2020

@mimi116 pekný,taký univerzálny.

mimi116
autor
10. sep 2020

@simuskaaa123 predávam ho práve preto že je veľmi biely a spini sa ale inak bol bez chyby

simuskaaa123
10. sep 2020

@mimi116 to verím. Ja som tiež chcela taky,, ale odhovorili ma

mimi116
autor
10. sep 2020

@simuskaaa123 ale ťažko sa mi predáva s ťažkým srdcom každý mi ho závidel...

simuskaaa123
10. sep 2020

@mimi116 tak takých je pomenej.. A celkovo mne sa páčia hrozne biele zaoblené vaničky.. Samozrejme, že som mala rovnú čiernu 🤣🤣🤣len mne mama ex kúpila kočík a nedala mi ho, tak som narýchlo zháňala nový cez net aby bol na sklade, nech môžem ísť von.. Preto som rada, že ma odhovorila od podobného ako máte

tralala23
10. sep 2020

@mimi116 Ahoj, my sme presne tento mali. Kupovali sme ho od ruky od mamičky ktorá mala dievčatko a už som odvtedy stretla aj ďalšiu kamošku ktorá ho má pre dievčatko 😊 takže za mňa úplne v pohode 🙂

andreatytler
11. sep 2020

@mimi116 Ja povazujem to delenie farieb na chlapcenske a dievcenske za prezitok. Mam kolegov z Indie a oni kludne nosia ruzove kosele. Moja oblubena farba je ruzova a kludne som kupila synovi bielosede pizamko s ruzovym lemom... musela som ho kupit v dievcenskom oddeleni co je blbost. Muz skoro skolaboval lebo on je z tej starej skoly. Aj cumel som mu kupila ruzovy... nie naschval... proste som v rychlosti zobrala prvy co sa mi pacil a neuvazovala som nad farbou.
Takze za mna urcite kup ak sa ti paci.
Ruzove doplnky budu nadherne ladit s tou zelenou.
Aj ten ruzovo biely sa mi paci. Ak by som take nieco videla v obchode, neodolala by som a kupila synovi. Ale tu su vsetky veci pre deticky sede alebo cierne lebo je to moderne... no otras.☹

sofia1
11. sep 2020

@mimi116 mne sa tieto typy absolútne nepáčia,vyzerá ,ako polska lacna hračka.Ale koľko ľudí, toľko názorov.Pacia sa mi pekne moderne kociky.

lenuska200_22
11. sep 2020

Mam zeleny olive stokke pre malu..milujem ho... ❤️❤️❤️Potom sa daju strechy dat usit.... Ked budete chciet zmenu😁

mapia1
11. sep 2020

je nadherny, kludne aj pre dievcatko👍👍👍

silvia900
11. sep 2020

@mimi116 Otras, úplný gýč.. To si asi len ty myslíš, že ti ho každý závidí 🤗

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
iva_1
11. sep 2020

Podľa mňa áno kočík je krásny

lenadka
11. sep 2020

Hodí sa, vyzerá veľmi šikovne.

marianemcikova78
11. sep 2020

Kľudne bez obáv môže byť aj pre dievcatko.Praveze to bude IN.Nerobila by som žiadny rozdiel.Ked mamičky vozia bábätká v ciernych,šedých,v žltých kočíkoch.Tak vtomto není žiadny problém.

simca_sch
11. sep 2020

@mimi116 podla mna je uplne super! Ja prave nemam moc rada ruzovu a aj keby mam dievcatko, ruzovy nekupim. Jasne, ze by mala aj ruzove oblecko ale kocik nie. Ak sa ti paci nemas preco vahat. Ja som hlavne hladala kocik s dobrymi kolieskami a vanicka musela byt dlhsia, nakolko v rodine mame samych dlhanov. Musi sa aj fusak v zime pomestit a tak. Ale akoze krasny je 👍👍

susi13
11. sep 2020

Mne osobne sa vôbec nepáči a už vôbec nie farba.. takú olivovu ci skôr vojenskú pre dievčatko ani náhodou... Môj názor samozrejme.

nicky8477
11. sep 2020

Ja s tým? Problém nemám ja by som dala babe aj maskác ci takýto olivový.. Keď sa ti to paci ja som ze vraj mala modrý s bielymi bodkami a kamarátka ma chlapca a amali červený 🤷‍♀️co to to dieťa pokazí?

pafka1991
11. sep 2020

Je krásny a rozhodne môže byť tak pre dievča ako pre chlapca 🙂

caroline276
11. sep 2020

@mimi116 krásny úplná pohoda

dudart
12. sep 2020

@mimi116 ja som kočík ladila k sebe a manželovi a nie k babátku. 1. Dcéra mala svetlo sivý kočík a 2. Syn tmavo sivý
Neviem si svojho chlapa predstaviť s ružovým kočíkom, a on kočík tlačil vždy keď mohol
Švagor mali tmavo ružový a netlačil ho skoro nikdy
Takže za mňa súper výber