Ahojte maminky či tehulky, poraďte mi prosím či sa hodí tento kocik pre dievčatko... strašne sa mi páči... 🙂 ďakujem
Ak to tak cítiš, prečo ne? Ja osobne som chcela pre dievčatko ružový, ale každý má svoj vkus.. A zas každý kočík sa dá označiť ružovými doplnkami 🤷♀️a co sa týka farby.. Tak ja som mala ružový kočík, ružovú deku, ružové hračky.. A aj tak sa pýtali, či je chlapec alebo dievča 🤣🤣🤣
@mimi116 kludne aj pre dievca.
Kočík nie je doplnok pre dieťa, ale pre mamu 😉
Ano...kludne...a je velmi pekny
Univerzalny. Ak sa ti páči, tak nie je o čom.
@mimi116 tak ten je teda nádherný 😱😱😍
@mimi116 pekný,taký univerzálny.
@simuskaaa123 predávam ho práve preto že je veľmi biely a spini sa ale inak bol bez chyby
@mimi116 to verím. Ja som tiež chcela taky,, ale odhovorili ma
@simuskaaa123 ale ťažko sa mi predáva s ťažkým srdcom každý mi ho závidel...
@mimi116 tak takých je pomenej.. A celkovo mne sa páčia hrozne biele zaoblené vaničky.. Samozrejme, že som mala rovnú čiernu 🤣🤣🤣len mne mama ex kúpila kočík a nedala mi ho, tak som narýchlo zháňala nový cez net aby bol na sklade, nech môžem ísť von.. Preto som rada, že ma odhovorila od podobného ako máte
@mimi116 Ja povazujem to delenie farieb na chlapcenske a dievcenske za prezitok. Mam kolegov z Indie a oni kludne nosia ruzove kosele. Moja oblubena farba je ruzova a kludne som kupila synovi bielosede pizamko s ruzovym lemom... musela som ho kupit v dievcenskom oddeleni co je blbost. Muz skoro skolaboval lebo on je z tej starej skoly. Aj cumel som mu kupila ruzovy... nie naschval... proste som v rychlosti zobrala prvy co sa mi pacil a neuvazovala som nad farbou.
Takze za mna urcite kup ak sa ti paci.
Ruzove doplnky budu nadherne ladit s tou zelenou.
Aj ten ruzovo biely sa mi paci. Ak by som take nieco videla v obchode, neodolala by som a kupila synovi. Ale tu su vsetky veci pre deticky sede alebo cierne lebo je to moderne... no otras.☹
Mam zeleny olive stokke pre malu..milujem ho... ❤️❤️❤️Potom sa daju strechy dat usit.... Ked budete chciet zmenu😁
je nadherny, kludne aj pre dievcatko👍👍👍
Podľa mňa áno kočík je krásny
Hodí sa, vyzerá veľmi šikovne.
Kľudne bez obáv môže byť aj pre dievcatko.Praveze to bude IN.Nerobila by som žiadny rozdiel.Ked mamičky vozia bábätká v ciernych,šedých,v žltých kočíkoch.Tak vtomto není žiadny problém.
@mimi116 podla mna je uplne super! Ja prave nemam moc rada ruzovu a aj keby mam dievcatko, ruzovy nekupim. Jasne, ze by mala aj ruzove oblecko ale kocik nie. Ak sa ti paci nemas preco vahat. Ja som hlavne hladala kocik s dobrymi kolieskami a vanicka musela byt dlhsia, nakolko v rodine mame samych dlhanov. Musi sa aj fusak v zime pomestit a tak. Ale akoze krasny je 👍👍
Mne osobne sa vôbec nepáči a už vôbec nie farba.. takú olivovu ci skôr vojenskú pre dievčatko ani náhodou... Môj názor samozrejme.
Ja s tým? Problém nemám ja by som dala babe aj maskác ci takýto olivový.. Keď sa ti to paci ja som ze vraj mala modrý s bielymi bodkami a kamarátka ma chlapca a amali červený 🤷♀️co to to dieťa pokazí?
Je krásny a rozhodne môže byť tak pre dievča ako pre chlapca 🙂
@mimi116 krásny úplná pohoda
podla mna uplne v pohode