Caute mamky, viem, ze sme to tu riesili uz x - krat, ale ja uz mam asi vsetko nastudovane, ale skusenosti mate len vy.
Vsade mame schody a my uz s nasim 7 mesacnym syncekom chcem von aj sami, nie len s tatinom, co nam nosi kociar po schodoch. Ja jednoducho nemozem zdvihnut tazky sportak - ani ho nevladzem a kvoli chrbtici ani nemozem, preto ak mate nejaku svoju golfovu alebo sportakovu srdcovku, poradte.
Mam len zopar podmienok - vaha do 7,5 kila, polohovatelna aj opierka noh, lahko uchopitelny, cena do 250 eur.
Poprosim len o tie, ktore mate odskusane 🙂 Kujeeem 🙂
@ssussie koľko chcete investovať do kočíka ?
@kiakocikovsvet do 250 eur, ale ozaj musi byt lahky 🙂 akedze drobcek v kociku stale spinka, tak aj ta polohovatelna operka noh je nutna 🙂
napíšte tel. kontakt a poradíme
@ssussie my mame esppiro magic 4 a som s nim na max.spokojna stal 117eur
@kiakocikovsvet napiste mi do I, ak sa da P 🙂
@matahary25 ani je super, akurat ze nozicky sa dvihaju tym suchym zipsom, cize na fusak mozem zabudnut ☹
@ssussie ja som z tohto dovodu kupila peg perego pliko mini ktory ma krasnych 5.7 kg 🙂 syncek v nom aj spaval, nozky sa daju sklopit, aj sedatko, zmesti sa do neho v pohode aj ako 2r, momentalne stoji do 159e
konecne mozem v pohode naskocit do autobusu 🙂
my sme ho ale mali az od 13m, sice sa moze aj skorej ale neviem ci pre 7m nebude prilis hrkotavy .. aspon po gessleine s velkymi kolesami sme si museli chvilu zvyknut ze malicke golfky citia kazdy kamienok ...
@ssussie my mame Jane energy 2009, vaha 5,6 kg, golfky, vsetky 4 kolesa odpruzene, polohovatelna cast na nohy, chrbat- do lahu. a hlavne pre vyssie deti. dieta sa tam ozaj pohodlne vyspi. cena som videla 160 e, ja som kupila za 157e novy, aj som s nim cestovala vlakom, zmestil sa rozlozeny v ulicke rychlika, zlozila som, hodila nad hlavu, a zaroven som v nom potom na vylete dietatu zabezpecila plny komfort 🙂 na leto idealny min pre nas 🙂 dieta som v nom vozila do 2r+ 7m ( zmestila sa bez problemov, len uz bol cas zrusit kocik uplne v tom veku ) , teraz v nom povozim aj druhu dceru 🙂
@ssussie my sme profesionály tak do IP adresy sa nedostaneme, viem Vám pomôcť iba ak my napíšete tel. kontakt
@ssussie ja mám baby zen yoyo, úplna špička, ľahký, ľahko skladateľný, perfektný bol síce trochu drahší ale už dnes viem, že ho dobre predám aj ako používaný
abc design moving light alebo micro air
taky je aj graco evo 2012🙂
no to ano my to riešime už len dekou a nanoznikom
@kiakocikovsvet poslala som Vam mail z cislom 🙂
@georgia333 no, akurat, ze nozky sa nedaju zdvihat 🙂
@ssussie skusim aj ja pohladat link neskor.. ano je fakt velmi lahky a kvalitny.. ked mi kamosky hovorili... ze golfky.. to sa s tym zle chodi.. na obrubniky a pod.. tak vobec neviem o com hovoria 🙂 lebo tym, ze mam vsetky 4 odpruzene kolesa ( su dvojite ), tak to peruje a ozaj nie je ziadny problem.. citim ako to peruje ked na chodnik vychadzam aj zchadzam.. a tym, ze je lahky.. tak aj do MHD kdekolvek velmi super. Kamoska si ho preto v Prahe kupovala... tam ziju. Ked som skusila kocikovat iny... klasicky 8,5 kg golfac.. pochopila som ten velky rozdiel.. a ta kamoska chytila moj.. a nechapala..prve slova boli, ze.. jej ako lahko ide. a ano nasa prva dcera- no normalny vzrast- skor vyssi.. a ja som chcla lahky kocik, ale taky, kde sa v pohode vyspi.. ze mozeme ist kdekolkvek a zabezpecim jej to pohodlie.. a tie co som videla v obchodoch.. ved to bud nohy dole zvesene ( no spi tak.. uvidis tu kvalitu spanku ), alebo opierka do pol hlavy 🙂 mi ho objednavali v kindercentre tu v Ziline a sama majitelka povedala, ze je milo prekvapena, ze aky je velky ( pre vyssie dieta )
@ssussie teraz sa uz novy model vola jane nanuq
@ssussie ten v prvom riadku cerveno- cierny mam to je verzia 2009 ( 2010 uz mal ovela mensie kolieska, a stal cca 250e ) a v tom prvom riadku ten modro-zeleny, ci zlty- je verzia 2008 presne ten ma ta moja spoluziacka v Prahe. Tam sa menili len farbyhttp://www.google.sk/search?q=jane+energy+2009&...
tak nasla som niekde tiez ze 8,4kg a niekde ze 6,4 mozno ma naozaj aj tych 8 ale to uz urcite so vsetkym ta vaha 5,6 je len zakladna vaha konstrukcie bez striesky,nakupneho kosika atd.urcite nie je tazsi ako ostatne podobne golface
Hmmm, pllloooosssiimmm 🙂