Baby poradte,existuje vôbec športový kočík s úplným sedom v pravom uhle?Všetky som našla len s 90 stupňovým uhlom.
chcelo by to doplnit si základné vedomosti z matematiky 😀 😀 😀 😀
Mne sa zda ze segra ma bertini tam je to sedenie take rovne...
Všetky predsa vieme, ako bola otázka myslená. Áno, ja mám Casualplay S4, Ten sa dá dať do úplného sedu. 😉
aky to vlastne chceš?,blizsie opiš,ake by mal mat funcie,kolieska atd...
Myslela som že som našla všetko len NIE s 90 stupnovým uhlom.Tak načo hned urážky typu znalosti s matiky a tak :( Dala som to do diskusie. 🙂
@fukasova No najlepšie 4 kolesový a nafukovacie kolesá,lebo ja mám X lander a nafukovacie kolesá vyhovujú,ale že ked sú aj pogumované väčšie,tak že tiež to nehrkoce a je to super aj na terén.Mne sa páči Caretero Monaco.Ten má pogumované ale väčšie a aj ten pultík by sa zišiel pre krpca.Len na leto občas potrebujeme,ak by nevládal chodiť.V podstate už chodíme napešo,ale tak na dlhšie trasy musíme mať aj kočík.Ale on sa mi stále vykláňa,lebo nemám úplný sed a vadí mu to.
BGB bee +
@simib mne sa zda, ze kamoska mala casualplay a vpbec to nevyzeralo, ze by tam dieta sedelo ako na stolicke... ja mam golfac peg perego si a ten ma taky stolickovy sed, som nadsena,lebo nasa mala sa v inych kocikoch vzdy smykala po opierke dole. mala som bertoni foxy a tam to bolo otrasne.
@simib aha,inak ja hladam teraz nejaky kočik čo si kupim na leto a na stranke www.brendon.sk som nasla kociky za super ceny 🙂
Pravy uhol ma predsa 90stupnov 😉 😀😀😀