Ženy čo vravíte na túto novinku?
Chcela by som vedieť či si ho už niekto z vás objednával. Viem že je to novinka 2015 a v predaji by mala byť až od polky marca takže zatiaľ k nemu nie je ani žiadny spot ani nič konkrétnejšie ako toto http://cybex-online.com/cz/pushchairs/baliosm.html
Podľa mňa vyzerá super. Zvažujem jeho objednanie.
ja som ho tiež dnes objavila a vyzerá super,len škoda, že ani videá k nemu moc nie sú ☹ aj rozmery sedačky by sa zišli, nakoľko máme dlháňa doma
Dnes som ho objednala. Bola som ho pozriet v Kmarte v Ba. Neskor vam mozem napisat viac.
Oki. Ked pride,pomeriam.
Zeny pokial naozaj chcete ten kocik, objednajte si ho cim skor. Dnes som dostala e-mail, ze mi kocik vedia dodat najskor o dva tyzdne. Dovozcovi sa uz minuli skladove zasoby a necakal, ze bude o kocik taky zaujem. Akurat vcera som predala kocik a teraz mozem malu dva tyzdne nosit na rukach. Pritom mineste v piatok tvrdili, ze ho budem mat do troch dni 😒 ☹.
Baby tak mate uz niekto tento kocik?ja sa naň chystám ale mam termín az v septembri tak mam cas
Nie. Stale mi posuvaju termin dodania. Vraj asi az v maji.
Ahoj holky,u nas byl sportak skladem asi pred mesicem,vyzkouseli jsme,nafotili a super..ale nakonec jsem nekoupila uz nevim proc:( ale jak jsem se na neho ted znovu koukala tak ho objednam asi🙂 myslim ze jsem vahala kvuli tomu kolibkovemu sezeni..ze se polohuje cele sezeni..nejen nozky zvlast a zada zvlast a mimi tam ma porad ohnute nozicky..nevadi to??jinak ma vse co u kocarku pozaduju🙂uz hledam dlouho a nic podobneho neni..
Podarilo sa uz niekomu zohnat tento kocik? Od marca stale posuvaju termin dodania. Najno
vsie mi povedali, ze bude az oncom maja alebo zaciatkom juna. Co to ma znamenat? Kedy chcu akoze predavat kolenciu 2015, v decembri?
Kocik mam uz tyzden doma. Hlavne minus- predne kolesa hrkocu na nerovnom terene. Nastriekala som ich silikonovym olejom a nepomohlo. Zrejme hrkoce ta pruzina vo vnutri.
Stale sa nik nenasiel?😔