Ahojte maminky.
Tie, ktoré máte skúsenosti, vedeli by ste mi hodiť recenziu na jeden z týchto kočíkov?
PLUS je o čosi väčší (rada by som vedela o koľko, nakoľko to nikde neudávajú), ale nemá nafukovacie kolieska (tie sa mne pozdávajú viac popravde)...
Ďakujem!
Áno presne tak to aj je @ellaafi :D
@ellaafi
@veronnica080
Ahaaa, tak to som netušila, že veľkostný rozdiel je len v tomto 😀 Ďakujem za ozrejmenie.
A aké máte kolieska? Mne sa viac pozdávajú tie nafukovacie. Aj na 3-kombi ich máme a prejdem s nimi naozaj každý terén...
Ja mam Plus, ale neviem ci je 2018, ako to zistim? Kupovany bol oktober 2017.S nafukovacimi koliekami.Vy si ho chcete kupit ako sportiak alebo komplet?
Plusko ma aj striesku bez tej sietkovej casti, ktoru treba prekryvat clonou...
@vikinko204 Len ako športový. Tento: https://www.4mama.sk/sportove-kociky/britax-b-m... A nemá klasické nafukovacie.
@lina117 sa mi zda ze pisu s nafukovacimi ci ako? ☺
@vikinko204 špeciálne komôrkové kolesá - majú vlastnosti nafukovacích, ale nedostanú nikdy defekt. Neviem celkom, čo si mam v realite pod tým predstaviť... či sú ozaj ako nafukovacie.
@lina117 ano, su lepsie ako plastove.Su tichsie.ja som mala pri hlbokom klasicke nafukovacie, mala som retro kocik.Som s nimi spokojna.plastove by som nikdy nechcela.
Plusko je tank je dlhsi aj tahsi ako klasicky
@vikinko204 Veru. Plastovým sa chcem vyhnúť oblúkom.
@lina117 pisala som vam internu spavicku 😉
@lina117 *spravicku, sorry za preklep 😃
@lina117 tiež som ho veľmi chcela,dcéra je takisto sloník ☺mali sme Camarelo Elf,len sa prácne skladal a pchal do auta tak som chcela vymeniť za niečo skladnejsie a zároveň rovnako priestranne..no naživo Motion ešte väčší resp.dlhsi a zdal sa mi tazsi ako ten polsky,takže som kúpila Agile a som spokojná,lôžko je mega a do auta na placku za 5min aj s kolesami.
@kubkovamama A aký je medzi nimi rozdiel prosím?
Ja som si ten Plus aj sama zložila a celkom v poriadku mi prišiel aj po tejto stránke.
@lina117 na stranke www.brendon.sk je popis tychto kociarikov, aj roymery, vaha a vsetko co potrebujes
https://www.brendon.sk/kociky/sportove_kociky/?...
@lina117 skladanie B.Motion o.k,myslím v porovnaní s tým poľským.😀 Ale do auta som nezmestila.
Maminky, mam na vas prosbu.nezmerala by mi niektora z vas co uz mate b motion 4 doma podlozku??(co presne specifikujem).znama sije potahy a podlozky na kociky a potrebovala by usit podla originalu.dakujem velmi pekne za ochotu.
@dominika57 ahoj zistila si? Akurát zhanam podložku suuurne, nemáš mi nejaku dohodit? Dakujem !
@karolinakk zdravím. Našla si nejakú, čo tam pekne pasuje?
@zuzik307 ahoj, je to síce starwi príspevok ale mame tiež ten obyčajný britax kde je ta sieťka sieťka strieske vedela by si mi prosím poradiť kde kúpiť tu clonu? 🙂
Nemáme síce 2018, ale rozdiel bude podľa mňa v tom že na Plus sa dá dať opierka nôh do vodorovnej polohy a vtedy sa zväčší dĺžka kočíka.... aspoň v tých minuloročných bol v tomto rozdiel