Aký kočík do malého kufra?

sussie259
29. sep 2011

ahojte 🙂 chcem sa poradit aky kocik do maleho auta? mam punto..a dnes som bola skusit GT3 a dost sme sa natrapili, i ked vosla 🙂 budeme mat januarove babatko, takze chcem 3kombinaciu s pevnou vanickou.. a poziadavky: aby boli velke kolesa, 3-4 to je jedno a aby vanicka bola vyssie a hlavne boli polohovatelne rucky. kedze manzelik ma cez 190cm a aby sa dal vyuzivat vsade aj v lese aj v meste 🙂 vdaka za rady 🙂))

fialkaa
30. sep 2011

@sussie259 my mame tiez malee auto, preto sme kupili peg perego pliko p3, ktore sa tam ako jeden z mala kocikov zmestil. ale ten ma male kolieska. obavam sa, ze s velkymi koleiskami to bude problem. nas ma polohovatelne rucky. nas kocik je do lesa nevhodny, na to mame jeden stary kocik, ale do prirody obycajne nosime nosicku. v zime s uplne drobnym babom asi do lesa nepojdes, v lete uz bude mat pol rocka, to bude na nosicku v pohode. aj my sme chodili vlani v lete s malym na tury a on sa narodil 25.12.
nedavno sme mali kocik v servise, kde nam prechodne pozical kocik cam s velkymi kolieskami. ten sa nam zmestil do kufra LTT a bol to problem, pretoze nic ine sme nemohli so sebou odviezt. kked sa casto presuvas, a to sa my teda presuvame dost casto, tak je to na slaktrafozu.

sussie259
autor
30. sep 2011

@fialkaa dakujem za odpoved 🙂 no ja sa sice všaade presuvam autom ale len v ramci ba..a chcela som aj na korcule aj do lesa.. lebo nasi byvaju blizko jazera, 🙂

zuzikkaa
1. okt 2011

@sussie259 tak to vyzera ze potrebujes kociky 2 😅 😅 😅
jeden mini do kufra a druhy s velkymi kolesami na zly teren,,aj mne sa osvedcilo mat 2... 😉 u nas us hrozne chodniky a som hlavne pesiak 😀 takze 3kolka to istila...a do kufra sme kupili taky maly obyc sportovy 🙂

ajca123
1. okt 2011

Fialkaa ma pravu ze peg perego pliko sa akorat bude hodit 🙂 ja mam stare peg perego Atlantico ale teraz som si dokupila pre krpca Quinny zapp xtra a aj mam potah obyc 🙂 aj ten mozem povedat ze je super ale nie pre januarove babo 🙂
A aj ja cakam svoje tretie zimne babo a v zappe bude nas druhy syn a v peg peregu bude nas treti syncek 🙂 ale co musim dokupit je fusak a chcem kupit Lodger fusak lebo je to pre babo a aj pre dieta do troch rokov a kamoska mi poslala fotku ze aj jej 5rocna princezna sa do toho vojde 🙂

fialkaa
1. okt 2011

@ajca123 aky je ten fusak lodger?

ajca123
1. okt 2011

@fialkaa ja ho este nemam ale citala som tu nan debatu mamiciek a je tu jedna mamicka ktoru poznam osobne a ta mi to chvalila 🙂 🙂
Tak hladam na bazare lebo novy stoji cez 90€ :(

adulik23
1. okt 2011

ked sa zmestil GT3, tak ja odporucam mutsy 4 rider. to je doslova traktor, ktory prejde kazdy teren. 😉

jazmina83
7. okt 2011

Dobry vecer,mozete mi niekto poradit aky kocik do kufra suzuki swiftu,uz som presla vsetkymi diskusiami no nedopatrala som sa odpovede a merat kazdy kocik ci sa tam zmesti sa mi nechce.
Potrabujem maly športovy kocik,aby mal pevnu rucku nie ako golfky,aby mal vacsie kolesa nez maju golfky a aby sa don zmestilo rocne babo 😅 a toto vsetko aby som vedela strcit do swiftu 😀 dakujem za vsetky odpovede,ja som bezradna,nove auto kvoli tomu nekupim 😀

mirkita
7. okt 2011

@jazmina83 ahoj...my mame Bertini X6 a to sa zmesti aj do swiftu...nie je to sportacik typu golfky

lucula73
7. okt 2011

@jazmina83 skús pozrieť baby jogger city mini.....super sa skladá,má spojenú rukovať,vačšie kolieska,super strechu,polohovanie do ľahu,jediná vada je asi nepolohovanie nožičiek,ale na to sa dá zvyknúť 😉

curly6
10. okt 2011

my sme do peugeot 206 narvali teutoniu be you a este tam aj cosi volne ostava...tak sme ju aj objednali...
ale uplne bez problemov bol casual play jazz, ale pre mna mal vela obmedzeni

martinab122
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sussie259
autor
11. okt 2011

@martinab122 no toto som vyskusala 🙂 a vybraty mam hartan!

bleelka
11. okt 2011

ja som mala strasne vela poziadaviek na kocik a preto som ho hladala 7 mesiacov, stroskotavalo to na skladnosti, lebo tiez mame malinky kufor, na otocitelnosti do oboch smerov a na uplnom lahu v sportovej casti. nakoniec som vybrala Quatro Makalu 4 a uuuuplna spokojnost, ale je to podla mna skor kocik pre nizsich rodicov, 190 cm manzel bude mat asi problem, ale ved kukni ;)

pucitko
11. okt 2011

@jazmina83 My máme tiež swift, a v pohode sme zmestili concord fusion...

bleelka
11. okt 2011

ja si ho urcite necham aj pre druhe dieta 🙂 a tu je link na prezentacne video http://www.kocarky.cz/video-macalu.html

alex9966
12. okt 2011

určite teutonia spirit s3 sa vojde

anicka1981
12. okt 2011

mne sa viac ako kocik osvedcila baby satka, 😉 je to super vec, a neide o mna, ale maly je v satke rad, kocik pouzivame na zaspavenie doma, vonku som s kocikom nebola uz ce 2 a pol mesiaca 😉

ninnaricci
14. okt 2011

@sussie259 @jazmina83 ja som bola nadmieru spokojná s Brio go...kupovala som ho na zimu drobec mal cca 20m kráááásne mi v ňom spinkal...veeelmi ti ho odporúčam...a myslím, že ti do swiftu vojde..mne tam vošla cam cortina...brio go sa skladá jednoducho v celku...odporúčam pozrieť 😉

dadenka11
18. okt 2011

Ja si idem kúpiť kočík bebe confort elea 2011. Športová časť tohoto kočíka sa dá poskladať ako golfky, neviem či ešte je takýto kočík, okrem golfiek, čo sa dá takto poskladať aj po iných stránkach je veľmi praktický, trocha sa ešte stotožňujem s designom , predstavovala som si niečo iné. No v skutočnosti vyzerá lepšie ako na fotkách

urma
1. nov 2011

@pucitko prosim ta a zmestil sa ti concord fusion sportovy cely do maleho kufru? Lebo pozerala som video no a zistila som, ze sa sportovy nevyklikava, ale sklada v celosti a potom sa mi to zda velke...ale mozno v skutocnosti nie je. Inak rozmerovo by vosiel, len ci tie rozmery uvadzaju cisto podvozku alebo aj so sportakom neviem 😒

sakura77
2. nov 2011

@urma zmesti sa do maleho,ja som prave kvoli velkosti kufra mala problem s niektorymi kocikmi,ale concord vopchas,ja mam fiestu ,strasne maly kufor a v pohode-samozrejme nakupy uz nevopchas k tomu 🙂 😉

pucitko
4. nov 2011

@urma do kufra vošiel úplne pekne celý, vôbec sme ho nerozoberali ani nič podobné, akurát, že potom už do kufra nedáš skoro vôbec nič...

cukruszuzka
2. máj 2013

@pucitko prosím vás neviete mi povedať v akej výške je vanička v kočiary quatro makalu 4

pucitko
6. máj 2013

@cukruszuzka no rada by som poradila, len vôbec neviem o akom kočíku hovoríte. Asi ste si ma s niekým pomýlili 😒 . My sme mali concord fusion.

espritka29
4. júl 2016

Oživím tému, keďže sem už dlho nik neprispel. Máme vyhliadnutý kočík Mutsy Igo alebo Evo, Mamas&Papas - Sola 2 MTX alebo Stokke Cruzi, len neviem, či sa mi zmestia do môjho malého VW Pola. Má niekto niektorý z uvedených kočíkov a podobné malé auto?

jenn44
3. jan 2017

Dievčatá ako zistim ktorý kočiar mi vojde? Som v polovici 6 mesiaca a teraz sme zistili,že kočiar čo sme mali pri prvom a chcela som ho použiť nám do kufra nevojde :(( čo mám robiť? Nissan Note

kvetakinderko
3. jan 2017

@jenn44 M sme to teraz riesili a do Opel Corsa sa nam vosiel len Monza Vario, ked dame jedno zadne kolecko dolu (nastastie je na jeden klik, takze sekundova zalezitost zlozit ho aj nakliknut spat). Nic ine sme do toho pidi kufra nevedeli dat. Vojde podvozok aj vanicka, ta sa da pekne na plocho sklopit...Zachrana, lebo nemozme teraz menit auto.

jenn44
6. jan 2017

@kvetakinderko no my sme poposúvame sedadla a akosi sme ho tam napchali...tiež mi velmi odľahlo...nové auto najskôr o dva roky :( a kočiar sa mi meniť nechcelo...

mattkapd
6. jan 2017

@jenn44 ja mam fabiu a prvé čo má na logiku zaujímalo bolo či ho zmestím do kufra.. Brio som nezmestil ale kúpila som si be cool zmestim tam konstrukciu aj s vanickou nemusím ani kolieska dávať dolu