Nemá niekto na podarovanie alebo aj kupim nadchovnik.
@danka511 senec , bratislava mam
@veronikaszabova asi len osobny odber ze?
@danka511 ano
Neviete poradiť? V lete na balkóne prekrásny nadchovník, teraz mi v izbách začal chradnúť. V čom je príčina?
@danka511 ja postou neposielam nehnevajte sa
@denopeno mozno vela vody, kazdopadne si z neho odstrihnite malinky kusok keby nahodou cely zhnil a ten kusok pestujte iba vo vode, ja mam v zime len vo vode a na jar ide von a z jedneho korena mam kazdy tyzden 20odrezkov co idu vsade do stran
da sa v pohode pestovať teda aj vonku ako bylinka? aj v normálnej zemi ci teda len v črepniku? chcela som sa ešte opýtať, či sa dajú lístky nádchovníka aj zmraziť do mrazničky
@andrea_prestastna ak sa smiem spytat, co z neho robite? Dostala som tiez rastlinku a neviem co s nim. Z par listkov sme urobili caj a viac ma nenapada.
@danka511 v aukcnych skupinach som ho videla uz viac krat ze baby ponukaju zakoreneny a posielaju aj postou
@veronikaszabova dakujem tak to je pre mňa od ruky
@andrea_prestastna samozrejme ďakujem 🙂
@rucka77 ja nemrazim lebo ho mam na kazdom okne vo vode vela cize stale cerstvy pomackam a pijem caj, nemrazila som iba siruo robim ked tak
@majkaaa318 cajik, sirup a rozdavam😂
@majkaaa318 mozete mi napisat ako taku skupinu nájdem?
@veronikaszabova Veronika poprosím vás máte ešte ten nadchovnik ??? Som dutinar a po covide mám stále problémy nádchou, neviem si už dať rady s tým a lekár len zo chce čas . Počula som o tejto rastlinné len ju mama nikto v mohom okolo Myjava . Ka chodím do Senice pravidelne . Máte ju ešte ??!
@tanika uz som ho darovala
@veronikaszabova Juj škoda, ďakujem za info 😉
Dobrý deň ak ešte zhanate mám nadchovnik. Som s Myjavy
@danka511 mozem darovat zakoreneny nadchovnik - Senica