Ahojte, uz dlhsie mavam zdravotne problemy tak vam ich popisem a mozno mi budete vediet poradit....napr. dnes sme boli v obchode a na mna pride z nicoho nic zvlastna slabost, pocit tocenia hlavy, a zacnem zivat ale ze strasne, aj 20 krat...stava sa mi to aj v praci aj doma a dnes ma to teda chytilo v obchode....mam pritom pocity unavy, zavratu, nesustredenosti....mam diagnost. tetaniu a uzkost...doma sem tam citim ako mi preskoci srdce ale ekg aj tlak mam vzdy v piriatku....aj stitnu ma ok....beriem ad, po ktorych mi bolo pol roka fajn...
@misa2704 aj ja by som poprosila
Tak ked mas diagnostikovanu tetaniu, uzkost tak to su presne priznaky
@misa2704 mohla by som poprosiť aj ja správu, ďakujem
Mne sa to stava pri zmenach pocasia,vcera bol brutalny den. Cely den sa tocila hlava,unavena,mrzuta,nic ma nebavilo. No mam pocit,ze po covide sa mi zhorsili tieto stavy pri zmenach pocasia. Mala som kolegynu,ktora doslova zaspavala za stolom,ked sa menilo pocasie. Treba obmedzit sladke,jest vyvazene,vela zeleniny,ovocia,lahsiu stravu a vsedy je to znesitelnejsi stav.Ja som sa aj dost prepchavala kolacmi a jedlom teraz cez sviatky a uz som citila,ze to nie je dobre
Obmedziť sladké a pohyb,prechádzka
@sussana29 viete mi poradiť? Mám presne to iste
@samsim ahoj aj môj syn má takéto stavy, má diagnostikovanú tetániu, panickú poruchu a úzkosť, ak chceš môžme popísať.....pekný deň
Ahojte, tak ako ste sa dostali s týchto symptomoch.
@ptdawn poprosím aj ja
@jefinka18 napíšem ti správu