100kg mám (žena) Píšte iba ženy ktore máte nadváhu
Prosím vás aj vy máte bolesti nôh,pät,kolien?musím schudnúť dúfam,že to pomôže.
Jaaa...ale mala som max 85kg. Myslim,ze nadvaha tomu nerobi dobre ale najma zle drzanie tela.
@evica17 áno aj ja chcem začať cvičiť ale aj sa bojím keď mám takéto bolesti...aby som si viac neublížila ..stravu som zmenila pomaly už 7kg dala dole..
Mám viac, kolena malokedy a päty len ked velmi vela chodím inak vôbec
moc nemam,. denne chodim minimalne 5km. skor to citim ked sa VOBEC nehybem.
@elizabet173 pri vyššej váhe treba dať najprv kilá dole a až potom cvicit aby sa nezatazovali klby
tie nohy a paty mozu boliet z chrbta
Ja som mala pri nadvahe plantarnu fascitidu. Vazila som cez 80. Po schudnuti to preslo.
Tiež ma bolia - asi mesiac. Predtým neboleli vôbec. Zvalila som to na vek - predsa len 58 je 58, ten už neoklamem. Ale pravda je niekde inde. Treba tie kilá dať dole. Bojujme!!! Budeme sa cítiť lepšie.
Mám sto kíl a áno bolia ma nohy kým sa rozhybem a päty ma strašne bolia ...toto je moja najväčšia váha v živote (celý život toto riešim Jojo efekty a pod.) Ale toto už veľmi cítim na tele
hej, paty a achillovky su masaker, lebo vela vela chodim (aby dom schudla :D).
@elizabet173 alebo cvicenie v bazenie aqua fitness
My mame hava a mame denny priemer 5-7 km prechadzok. Kolena ma bolia, ak ideme do lesa s kopcami, nie zo stupania hore, ale dolu kopcom. Vzdy si poviem, ze som sprosta, ze som si nevzala trekove palicky.
Ahoj mám 93 a päta len na jednej nohe má bolí obcas viac občas menej 🤔ale tiež si myslím,ze je to nadváhou.
Nepises vysku.
Ale vo vseobecnosti obezita je abnormalita a prinasa vela komplikacii
@zmrzlinka2021 ja mám 165cm 100kg
To je zial fakt vysoke cislo, tam si ohrozena od onkologickych ochoreni po cukrovku, mrtvice, inkfarty atd...
Takze ak s tym nejdes nieco spravit, tie priznaky problemov mozu byt vselijake.
Nemám, zatiaľ. Ale tiez mám taku hmotnosť, no makám na sebe, teda snažím sa