Zápal žlčníka

8. mar 2024

Prosím prešiel si niekto zápalom žlčníka + žlčníkové kamene ? Zápal som mala diagnostikovaný pred vyše týždňom . Mám len metamizol , pancreolan od doktora. Prešla som na prísnu žlcnikovu diétu a teda bojím sa čokoľvek zjesť až mi neublíži. Bolesti v pravej hornej časti brucha a chrbtici. Bolesť už nieje taká strašná ako zo začiatku ale je. Dá sa vydržať a občas cez deň aj zabudnem na môj chorý žlčník . Na základe dobrých výsledkov z krvy mi neboli nasadené ani antibiotiká . Ale teda každé ráno po raňajkách má rozbolí viacmenej celé brucho, potom mám žltú riedku stolicu . Mám to uz cca 10dni. Akurát keď som mala dva dni hladovku až sa mi žlčník ukľudní tak ráno ani stolica nebola. Cez deň na veľkú potrebu už nemusím ísť . Môjmu doktorovi som to spomínala ale nejako mi na to ani nezareagoval. Operáciu mám naplánovanú takže musím ešte mesiac vydržať. Vie mi dať niekto nejake cenné rady ako sa čím najskôr zbaviť zápalu ? Pijem rôzne čaje na podporu žlčníka .
Ďakujem krásne ♥️

majamat
8. mar 2024

ono je to tazke, je tam drazdenie,c o zapal vyvolava. zlcnik ti drazdia kamene, preto vznika zapal.

mia_von_prag
8. mar 2024

Jedine držať diétu, nejesť tuky a nejak to vydržať.
Uplne chápem, mesiac som jedla suche cestoviny s uvarenou rajčinou bez šupky a detské výživy.
Po operácii budeš zas jesť normálne