Ahojte. Zaujímalo by ma či by niekto vedel podrobnejšie na čo sa vzťahuje zákaz vychádzania. S priateľom bývame obaja s rodičmi, a chceli by sme ísť autom do prírody, na bicykloch a tak. Len niekde som sa dočítala, že takto nemôžu chodiť ľudia z rozličnej domácnosti. Vedel by mi niekto 100% povedať, či môžme ísť spolu do prírody alebo nie? Chcem sa vyvarovať problémom. Ďakujem 🙂
Pokiaľ spolu nezdielate jednu domácnosť tak sa spolu nemôžte teraz stykat... Takze nie nemali by ste spolu ísť..
Ako vam dokazu ze nebyvate spolu?;) kludne chodte v ramci okresu niekam sa prejst
pozri chod, ak nakazite svojich rodičov , neviem či si to odpustiš, čo chceš počut
@hederamonstera dokazu ked si vypytaju obcianky - a - olalalaaaaaa - každý ma ine bydlisko😮
čiže konkrétne ty môžeš ist len do prirody vo svojom okrese a s rodičmi lebo ste spolu v jednej domacnosti
@dori92 aj ja mam s manzelom stale rozdielne bydlisko;)
tiež vedia podla mobilu zistit , gps v aute nájde sa spôsob keby chceli hladat
Doteraz ste sa ako stretávali?
Choď iba ty s priateľom nech vás nie je veľa potom je to napadne.
@dori92 moja kamarátka má s manzelom každý iné bydlisko v OP - bývajú ale spolu 😉
Chodte kludne... na bicykloch uz mate 2m odstup 😉
@jana_eyre_2
@hederamonstera
Tak to je potom na zvážení hliadky podla mna, ako k tomu pristúpia... Lebo keby kazdy robil ako samu zachce, tak su opatrenia k nicomu.. Kontrolovat sa to na zaklade niečoho musí..
Dobre vporiadku, ďakujem, radšej zostaneme doma
ja by som išla....však aj tak celé nariadenie je postavené na vode....My to napr. dodržiavame - žiadne návštevy , na prechádzky chodíme do prírody ale len jeden rodič s deckom - autistom a prírodu máme hneď za cestou.... ale ako tak čítam, počúvam a vidím tak veľa ľudí si z toho robí akurát tak srandu - jednoducho to nedodržiava a robí si čo chce....
@dori92 to je slaby argument, ja zijem s manzelom v spolocnej domacnosti a trvaly pobyt mame kazdy inde
@dori92 normálne, keď ta zastaví hliadka - vyplnis dotazník, kde máš zodpovedať otázky a oni to budú vyhodnocovať spatne (neviem ako to budú overovať, to som nezistovala) a ak prídu na to, že človek klamal a budú mať preukázateľny dôkaz o klamstve, tak dostane pokutu.. ale sami policajti sa vyjadrili, že pokiaľ sa v prírode nebudú ľudia zgrupovat, nebudú to riešiť, ani keď prekrocis v lese hranicu okresu - celé opatrenia boli len o tom, aby sa nezačali húfne stretávať kvôli sviatkom, čo proste niektorí stále nechápu.. môžem nájsť aj ten článok ak niekto bude chcieť.. zase toľko policajtov nemáme a tých čo máme, majú kopu práce ako hliadkovať ešte aj v lese..
Ja by som isla. Priroda v ramci okresu je povolena.
Kolko parov este spolu nebyva, co maju x mesiacov zit ako vo cztahu na dialku? Ten zakaz stretavania nie je len teraz cez VN, to sa vseobecne doporucuje predsa, odstup 2m.
@nanka3
@nika_m
@albertka1980
@jana_eyre_2
Dobre potom beriem späť 👍🏻 asi to tak je ako píšete, az tak som to zas nestudovala.. 😎
@vaness110 tak, ak spolu nebyvate je to stretávanie😀