som otazku zmenila radšej na diskusiu,aby sa tu dalo diskutovať
no neviem,ci mam ten problém,ako nemoze to byť tam nič ine,ani kondom ani nič,skor len trošku vaty z vatovej tyčinky,mam taky divny pocit tam,aj ma pali a reže a tak.,ale ved som si tam posmatrala a nič som tam nenašla,a vyoplachnuť neviem,ako to mam.
ale nič nejde praveze zo mna von,ani nič si nevidim,ani nič tam necitim,
ale preto si to tam dávam vatovými tycinakmi,aby to bolo sterilnejšie,ako prstom:( ale asi som na to doplatila.
netuším,či to tam može vobec byť,kedže neviem,ci by sa to tam zatupikovalo,tak aby to nešlo von!a sposobovalo toto.
dakujem za ase postrehy,ale nejak silno sa to tam ešte neskusala vyplaviť odtial,neviem,co si tam mam nastriekať vodu,aleb očo?a okrem toho,aaj ked som si to tam smatrala,tak predsa kusok vaty( naozaj vlakno nepatrne) ,by ste tam nenašli ani vy,je to fakt zanedbateľné. a ta pošva predsa len ma také prostredie,co ani necitit.
neviem,ale ci to dokáže sposobiť palenie,alebo čo.
akosi nechapem... 😒
O com je to akosi nechapem!!!!!!!
Ak tuto otazku myslite vazne.. Tak si kupte rosalgin a ak to do nejakych 3 dni neustupi alebo sa to nezlepsi..tak nastivte lekara
citam to uz piatykrat a stale nechapem... moje mozgove zavity su asi na dovolenke 😀
aha, som citala otazku, zrejme mas furt nejake palenie a neviem co, ale zavadzat si canesten tycinkou vatovou by ma nenapadlo. su na to aj aplikatory. ale este lepsie, ked si nebudes opakujuce sa zapaly, mykozy liecit sama, ale pojdes k lekarovi, nech ta poriadne vylieci. canesten nie je zazrak.
Ha?
Ak si niektore pamatate jej predosle temy, tak vsetky vysetrenia ma za sebou a stale pali ...
Pobavilo, nechapem, ale nevadiiiiiii 😀
@cincila18 no jo to bolo treba objavit tu dalsiu stopu ktoru objavila mawka, v predoslej otazke bol spomenuty canesten...ale pozor jeanna to teraz uz uplne zamotala. Takze vysledok moze byt bud ist k lekarovi..alebo no..proste co tak dat tomu na par dni pokoj?? :D mozno je podrazdenie "mechanicke"
podla mna si tam dava vatovou tycinkou tampon a si mysli, ze je tam z vatovej tycinky odpadol kus vaty, tak si tam smatra, ale nic nevysmatrala, sa nas pyta, ci tam ten kusok vaty moze byt 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@katkarina toto je hotova "sifra majstra leonarda" 😀 😀 😀 alebo ako v pevnosti boyard ten bielovlasy ujo daval take indicie... tak toto je nieco podobne 😀
@mamulka211 moje mozgove zavity asi fakt maju dovolenku... tycinkou si davat tampon? tak to si uz fakt neviem ani predstavit... a to mam fantaziu jak hrom 😀 😀 😀
Vazne si nikto nepamata tu temu, kde to sardinka zabila tym videom " Ako si vyhudrovat pelikana" ?
Sorry, je to citliva tema .... ale ja som vtedy nemohla ...
už som videla všeličo, ale aby som si zavádzala niečo do pošvy vatovou tyčinkou kvôli sterilnosti ? Vatové tyčinky sterilizuje ? Ak idú súložiť s manželom - partnerom ten si musí vtáka tiež sterilizovať ? Chudák.
@lussy666 a nie je? 😀
@rebeka7501 teraz si zabila tym sterilizovanym vtakom... mandarinku som vyplula na klavesnicu od smiechu 😀 😀 😀
Uz davno som sa tak s chuti nezasmiala ale dakujem kocky bude sa mi lepsie pat🙂🙂🙂🙂
Myslela som spat sorry🙂🙂🙂🙂
no, mozno by nebolo naskodu pridat aj otazku, ktoru si chcela zmenit na diskusiu..
https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/co-so-zabudnutym-kuskom-vaty-v-posve/
@seahorse27
@maslenka47