Zabudnutá vata vo vagíne

marietuska
28. jan 2016

som otazku zmenila radšej na diskusiu,aby sa tu dalo diskutovať

no neviem,ci mam ten problém,ako nemoze to byť tam nič ine,ani kondom ani nič,skor len trošku vaty z vatovej tyčinky,mam taky divny pocit tam,aj ma pali a reže a tak.,ale ved som si tam posmatrala a nič som tam nenašla,a vyoplachnuť neviem,ako to mam.
ale nič nejde praveze zo mna von,ani nič si nevidim,ani nič tam necitim,
ale preto si to tam dávam vatovými tycinakmi,aby to bolo sterilnejšie,ako prstom:( ale asi som na to doplatila.
netuším,či to tam može vobec byť,kedže neviem,ci by sa to tam zatupikovalo,tak aby to nešlo von!a sposobovalo toto.
dakujem za ase postrehy,ale nejak silno sa to tam ešte neskusala vyplaviť odtial,neviem,co si tam mam nastriekať vodu,aleb očo?a okrem toho,aaj ked som si to tam smatrala,tak predsa kusok vaty( naozaj vlakno nepatrne) ,by ste tam nenašli ani vy,je to fakt zanedbateľné. a ta pošva predsa len ma také prostredie,co ani necitit.
neviem,ale ci to dokáže sposobiť palenie,alebo čo.

marietuska
autor
28. jan 2016
cincila18
28. jan 2016

akosi nechapem... 😒

qidko
28. jan 2016

O com je to akosi nechapem!!!!!!!

mawka
28. jan 2016

@qidko no ze si smatra tam po tom, co si vatovou tycinkou tam davala volaco 😀 😀
uz dlho bola nuda 😀

katkarina
28. jan 2016

Ak tuto otazku myslite vazne.. Tak si kupte rosalgin a ak to do nejakych 3 dni neustupi alebo sa to nezlepsi..tak nastivte lekara

cincila18
28. jan 2016

citam to uz piatykrat a stale nechapem... moje mozgove zavity su asi na dovolenke 😀

mawka
28. jan 2016

aha, som citala otazku, zrejme mas furt nejake palenie a neviem co, ale zavadzat si canesten tycinkou vatovou by ma nenapadlo. su na to aj aplikatory. ale este lepsie, ked si nebudes opakujuce sa zapaly, mykozy liecit sama, ale pojdes k lekarovi, nech ta poriadne vylieci. canesten nie je zazrak.

katkarina
28. jan 2016

@cincila18 ja tiez nechapem..ale neviem ci je to nutne vobec 🙂 asi ani nie.. Ja som to skratila vynala som si slova potom to dava zmysel ze aha: pali,reze +nieco tam asi je+vyplach..tak mne vyslo rosalgin...:D

qidko
28. jan 2016

@mawka Je to dobry hlavolam a kedze niektore dievcata to pochopili tak klobuk dole mohli by dat sifru nabuduce mozno pochopim

jlp
28. jan 2016

Ha?

mawka
28. jan 2016

@katkarina hej a hned po nom gynekolog 😀 pre istotu 😕

katkarina
28. jan 2016

@mawka tak veru!

jeannna
28. jan 2016

Ak si niektore pamatate jej predosle temy, tak vsetky vysetrenia ma za sebou a stale pali ...

krajcikovad
28. jan 2016

Pobavilo, nechapem, ale nevadiiiiiii 😀

cincila18
28. jan 2016

@katkarina hej, to by davalo aj nejaky zmysel... ale vatovou tycinkou aby to bolo sterilnejsie? 😨 ako, videla a pocula som uz kadeco, ale toto je top... ja si to neviem ani zivo predstavit... co si tam davala tou tycinkou? tato tema ma dostala, je to nad moje chapanie...

katkarina
28. jan 2016

@cincila18 no jo to bolo treba objavit tu dalsiu stopu ktoru objavila mawka, v predoslej otazke bol spomenuty canesten...ale pozor jeanna to teraz uz uplne zamotala. Takze vysledok moze byt bud ist k lekarovi..alebo no..proste co tak dat tomu na par dni pokoj?? :D mozno je podrazdenie "mechanicke"

mamulka211
28. jan 2016

podla mna si tam dava vatovou tycinkou tampon a si mysli, ze je tam z vatovej tycinky odpadol kus vaty, tak si tam smatra, ale nic nevysmatrala, sa nas pyta, ci tam ten kusok vaty moze byt 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

cincila18
28. jan 2016

@katkarina toto je hotova "sifra majstra leonarda" 😀 😀 😀 alebo ako v pevnosti boyard ten bielovlasy ujo daval take indicie... tak toto je nieco podobne 😀

@mamulka211 moje mozgove zavity asi fakt maju dovolenku... tycinkou si davat tampon? tak to si uz fakt neviem ani predstavit... a to mam fantaziu jak hrom 😀 😀 😀

lussy666
28. jan 2016

@cincila18 sifra mistra leonarda :D :D :D

jeannna
28. jan 2016

Vazne si nikto nepamata tu temu, kde to sardinka zabila tym videom " Ako si vyhudrovat pelikana" ?
Sorry, je to citliva tema .... ale ja som vtedy nemohla ...

rebeka7501
28. jan 2016

už som videla všeličo, ale aby som si zavádzala niečo do pošvy vatovou tyčinkou kvôli sterilnosti ? Vatové tyčinky sterilizuje ? Ak idú súložiť s manželom - partnerom ten si musí vtáka tiež sterilizovať ? Chudák.

cincila18
28. jan 2016

@lussy666 a nie je? 😀

@rebeka7501 teraz si zabila tym sterilizovanym vtakom... mandarinku som vyplula na klavesnicu od smiechu 😀 😀 😀

qidko
28. jan 2016

Uz davno som sa tak s chuti nezasmiala ale dakujem kocky bude sa mi lepsie pat🙂🙂🙂🙂

qidko
28. jan 2016

Myslela som spat sorry🙂🙂🙂🙂

katkarina
28. jan 2016

@cincila18 hehe..mandarinku..mna tak heglo ze som si skoro babo zobudilo :D nic..idem ja radcsej spat kym ta moja nespavica spi :D

cincila18
28. jan 2016

@qidko aj ty si dako zmatena z tejto temy, ako vidim 😝

jana_eyre
28. jan 2016

no, mozno by nebolo naskodu pridat aj otazku, ktoru si chcela zmenit na diskusiu..

https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/co-so-zabudnutym-kuskom-vaty-v-posve/

qidko
28. jan 2016

@cincila18 Doteras som nerozlustila co tam vlastne ma a hlada ale bavim sa na prispevkoch su super a mne zlepsili naladu🙂🙂🙂

katkarina
28. jan 2016

@qidko no ked uz nevyriesime zahadu bermudskej vaginy..tak si aspon zlepsime naladu 🙂) po celom dni si clovek aj zasluzi ;)

cincila18
28. jan 2016

@qidko aj mne zlepsili naladu 😀 rehocem sa ako kon...

@jana_eyre dakujeme za vyriesenie zahady...

uprimne, ani pri tej povodnej otazke, kde je vsetko pekne rozpisane mi nefunguju mozgove zavity... nechapem aj tak... nevadi, aspon sme sa pobavili 😀