Ahojte, mala z vas niektorá vysoke ASLO? A ako ste to riešili a ako sa vam dalo do poriadku? Lebo mne už stuplo na 1200 a lietam od doktora k dotorovi a ani jeden nevie najsť príčinu.
Ak mate zaujem napisem Ip ako som ja dostala Aslo do normalu, antibiotika nezabrali.
Ja som to mavala ako dieta, tiez take vysoke... 1200-1500. Bolievali ma velmi kolena, mavala som caste anginy. Nakoniec ako dospela som sa na odporucanie doktorov rozhodla vybrat mandle. Uz mi to robilo problemy so srdcom. A odvtedy mam pokoj a ASLO mam v poriadku.
Aj aj som ako dieťa mala celé detstvo vysoké also, príčinu nikde nenašli, dosť často som brala Penicilín a Penclen. Tiež mi vybrali mandle,kvôli angínam, ktoré sa mala dosť často. Ked som dospela, ASLO sa upravilo, kvôli čomu bolo zvýšené ani neviem doteraz.
@dominika1702 Moja dcera mala velmi vysoke ASLO (cez 3000), to bolo cca. mesiac po prekonani sarlachu. Od vtedy jej pomalicky klesa, pravidelne chodime na kontrolu, naposledy mala "len" 1900. Inac je uplne zdrava, vitalna, nebyva vobec chora, nestazuje sa na bolesti. Takze sa to riesi len tymi kontrolami, ziadne antibiotika ani liecbu nedostala. Pokial nie su ziadne tazkosti, dnes skor panuje nazor nechat to tak a neriesit, aspon tak mi povedali viaceri doktori na Slovensku aj v Nemecku.
No to je ten problém ze ja už mam mandle rok vonku lebo vtedy sa mi čisla bližili k 2000 a naši lekári zhodnotili že uložisko je tam potom to začalo klesat uz som sa dostal na 800-900 a teraz od septembra mi to vyšlo na 1200, a kebyže nie som často unavená a hlavne chorá (aj 2x do mesiaca) a o neznesitelnej bolesti hlavy nehovoriac tak to tiež neriešim, ale ja už vlastne ani neviem čo a ako riešit lebo nikde žiadny nalez.
@hivanik poprosim aj ja ip
@dominika1702 odoslane
@dominika1702 ja som mala aslo 2000 brala som atb veeelmi dlho a chodila na kontroly - odber krvi..postupne sa znizovalo..dr mi povedal ze uz nikdy nebudem mat nizku hodnotu..je tomu uz skoro 10 rokov a stale mam aslo okolo 200..mne dr povedal ze moje telo prekonalo mononukleozu..ale v nemocke som nebola tak neviem
@alchemilkazltozelena no veď toto, aj ja som brala nespočetne veľa antibiotik, už ani mandle nemam a vždy hľadaju pričinu no už ani lekári nevedia čo by mohli robiť. Keby mi nestúpalo tak to ani neriešim ale mesiac čo mesiac je vyššie
@dominika1702 tak s tymto som sa este nestretla..to je zaujimave..mna vtedy poslali na zubne na gynekologiu na ORL no vsade..asi aj teba :-/
@alchemilkazltozelena ja uz som bola uz aj na magnetickej rezonancii, na ORL chodim ako na klavír a včera som bola u zubára a ešte idem na gyn.no zatial nikde nič. Ale som čítala o biorezonanci, tak ju asi vyskušam a uvidím čo to dá. Inak som si dovolila pozrieť Váš profil a som si všimla že čakate babo na 17.2 aj ja som sa vtedy narodila, no doteraz som sa nestretla s nikym takeho dátumu 🙂
@dominika1702 nie? no sranda 😎 tak uvidime ci pride presne v tento den, len malo porodov je presne na termin 😎 prajem ti aby ti cim skor zistili o co ide 🙂 a nemusis mi vykat, vsetci si tu tykame 😎
@alchemilkazltozelena veruže nie, ale prajem ti a tvojej celej rodine všetko dobré a veľa zdravia malému 🙂 ďakujem a dúfam, že čim skôr zistia 🙂
Odpoviem všetkým....Dcéra podstúpila 3 mesacnu kúru Penbene ( bez žiadaneho efektu) potom odčervenie proti parazitom, užívala Kapucinku a Aslo kleslo ( napísané v skratke )
@dominika1702 ja mam zasa bolesti klbov a chrbta a tiez neviem co :(
@dominika1702 dobry den, je to uz davnp co ste tu pisala, chcem sa spytat ci nastal nejaky posun u vas. Dakujem za info
@dominika1702 Ahoj.Mne zistili asi pred 2 mesiacmi vyše 700 a tiež to nikto nerieši.Hrdlo ma pobolieva stále a obvodná mi povedala,že cca o polroka mi zoberie kontrolné odbery,či sa znížilo a nič viac.