Ahojte, prosím nenadavajte mi, viem aké to mohlo mať následky. Ide o to že v noci má strašne bolel zub. Nespala som celú noc, a zjedla som cca 12-15 tabletiek valetol. Zub mi ráno vytrhli, ale je mi špatne od žalúdku a zvracala som už 3x. Čo spraviť aby mi to prešlo? Ďakujem
@lillystranska ja viem, ale mám doma deti a nemá kto s nimi byť :(
valetol je strašne silný liek, môžeš byť rada, že sa ti nestalo horšie, hlavne keď máš doma deti. Ako nepochopím, tak ty v noci zješ toľko tabletiek a na deti nemyslíš a teraz ideš stresovať?
15 tablieeet??? to dobre vidim?
Kašlite na to, ja viem nemala som, v tej bolesti sa mi to zdalo ako dobrý nápad. Ja som chcela radu aby ma žalúdok nebolel. Svojej chyby som si vedomá. Ale tu sa rady človek n dočká asi
Na pohotovost, povedat co si zobrala a kolko, radsej teraz, pozhanat niekoho k detom, aby ti nebolo horsie, drzim palce.
Mohla si sa zabiť .Este dufaj,ze ti neodíde pecen a neskončis na dialyze .Kontaktuj lekara
Daj si mlieko ze vraj je to proti otrave .
@bajaaaaa no sila teba za dr ja som sa tiež raz tak predavkovala cítila som ho celý deň a bolo mi strašne zle. A to som mala možno tri v sebe je to veľmi silné
si robíš srandu? 😒
keby si zjedla toľko tab. tak si už otrávená...
Valetol ze je silny liek? Mne nikdy nezabral a to som uzila max.2. U mna ziadny ucinok, ani na bolest hlavy nieto este zubu
Ahoj, pozri si už aj existujúcu diskusiu https://www.modrykonik.sk/forum/moje-zdravie/aky-liek-pri-bolesti-zubov-2/
@korytnacka1 ano je velmi silny.Ani mne vsak nezabera.Kazdemu na bolest zabera nieco ine.
Baby ďakujem za rady. Zub nedá ostvrtku vonku, ako som sa najedla prestalo mi byť aj zle. Ja som sa poučila a tabletky už nechcem ani vidieť. Ďakujem ešte raz
@bajaaaaa v prvim rade valtetol je velmi silny liek staci uzit polku trva kim zaberie ale zaberie. Moj muz mava bolesti hlavy a v zivote si nedal cely valetol. V prvom rade asi zajst za doktorom moze to byt aj mierna otrava