Úprava silikónov po kojení

tintinamartina
29. apr 2014

ahojte dievčata,
nikde som to tu nenašla tak zakladam tuto temu.
mám silikonove implantaty skoro 10 rokov. dala som si ich spravit 3 roky po provom porode. pred tehu som mala slabé 1 a počasm kojenia som mala veľkosť 3. dcera uprednosnovala pri kojeni jeden prsnik, takze ked som ukoncila kojenie, jeden prsnik ostal vacsi ako ten druhy. dr cerven mi vlozil silikony a mala som krasne trojocky 🙂
2011 pribudol drobcek, kojila som
2013 pribudol druhy drobcek, tiez som kojila
implantaty mam vlozene pod svalom, vôbec ich nie je vidiet ani citit
no a tu je problem,,, prsia po kojení dostali zabrat. minulý rok v lete som bola u cervena, navrhol dve moznosti
1) od bradavky smerom hore cez hrud urobit rez a prsia podvihnut bez výmeny implatatov
2) celkova vymena implatatov za vacsie
dr odporucil prvu variantu a mna zaujima ci to niektora baba absolvovala. aké jej ostali po tom jazvy. termin op mam na polku jula tohto roku, a akosi sa neviem rozhodnut. neviem nikde najst dostatok info a hlavne foto po takejto uprave. ci su baby spokojne a ako sa zhojila jazva.
budem vdacna za kazdy vás prpispevok 🙂 🙂 🙂

tintinamartina
autor
29. apr 2014

fakt nikto?

sashabb
29. apr 2014

@tintinamartina skus napísať priamo do skupiny Silikónové prsia: skúsenosti, rady, odpo... https://www.modrykonik.sk/group/2363/

missbunny
8. júl 2014

no ja by som asi volila druhu moznost🙂

danuska543
4. aug 2014

@tintinamartina ahoj,bola si? ja mám tiež pod svalom od r 2004 od Červeňa...momentálne kojím a tiež zvažujem výmenu

tintinamartina
autor
25. jún 2015

@danuska543 ahoj, este nie. 7.9. mám termin ale u dr švehlika v Košiciach, ale mám obavy, že nebudem spokojna s výsledkom, nakolko mi povedal, že aj po výmene silikonov prsia nebudu vyzerať ako po prvej operácii. vraj taký výsledok už nie je možné docieliť. som sklamaná a neviem čo dalej

mimka727
20. okt 2016

@tintinamartina ahoj. Bola si na tej operácii?

mimka727
20. okt 2016

@tintinamartina ja som bola prvýkrát u červena pred 12rokmi . 260 Ml a gule . . Pred 3mi rokmi som rodila , prsia povolili a silikón sa akoby vyparil. Hľadala som riešenie. Červeň mi navrhol 650ml ale ja som nemala zaujem o eurosilikony ale o polyuretánové silimedy ktoré sú odľahčene. tak som išla do Trnavy k doktorovi Zambojovi. Vložil mi 560ml gule. Po mesiaci sa mi vytvoril efekt zdvojeneho prsníka. Celé som to mala stvrdnute a prsia ako vykojene 5ky. A sú strašne široké na moj hrudník. Ani Podprsenku si neviem kúpiť 75F-G. Momentálne pátrame ku komu ísť aby mi urobil korekciu alebo aj výmenu za menšie.