Učitelia očkovaní Astrou Zeneca a negatívne účinky

bubo551
14. mar 2021

Dobrý deň. Nájdu sa tu pani učiteľky ktoré boli zaočkované tou istou šarzou ktorú sťahujú viaceré štáty? Ja som zaočkovaná práve touto ABV 2856. Mám obavy. Nemáte negatívne účinky po tejto vakcíne? Ja som mala 2 dní teplotu a bolesť celého tela. To je normálne. Len či ne nastanú nejaké po určitom čase. Toho sa obávam. Ďakujem

miriam_s
14. mar 2021

@bubo551 šúkl sa vyjadril že u nás tá problematická šarža nebola....

janai1
14. mar 2021

@bubo551 fakt? Ja som v štvrtok počula v rádiu v správach, že tá šarža na Slovensku nebola 🤔 takže bola?

cookie29
14. mar 2021

Problematická sarza bola ABV 5300 nie? Tuto zakázali v Rakúsku. Ta Tvoja je zatiaľ len podozrivá kvôli trombozam v Taliansku ak sa nemýlim

bubo551
autor
14. mar 2021

@miriam_s áno jedna z nich sa podáva aj u nás. ABV 2856. Učiteľka ktorá zomrela na Slovensku bola zaočkovaná touto šarzou.

miriam_s
14. mar 2021

@bubo551 bola to iná šarža ktorú stiahli https://www.facebook.com/2160439577299417/posts...

lalitagopi
14. mar 2021

ajtak nikto nevie, aj pri bežných "bezpečných" detských vakcínach, u niekoho sa vytvoria komplikácie hned, u niekoho až o mnoho rokov...

bubo551
autor
14. mar 2021

@janai1 áno. Ta ktorou bola zaočkovaná učiteľka a zomrela na tromboza sa podáva u nás. Ta druha nie.

abbey1
14. mar 2021

6 štátov pozastavilo toto očkovanie Astrou úplne a čaká sa na záver vyšetrovania. Čiže nie len túto šaržu. Ďalších 6 štátov pozastavilo niektoré šarže.

kayyaa
14. mar 2021

@bubo551 no ono je v podstate jedno, aka sarza to bola, kazda vakcina, a zvlast takato narychlo zbuchana, nesie so sebou iste riziko...a ake neziaduce ucinky u cloveka bude mat z dlhodobeho hladiska - o 3 mesiace, o polroka ci o 3 roky, to ti nikto dnes nepovie, lebo to nikto nevie. Pouziva sa este len kratko a v podstate sa testuje priamo na ludoch.
A samozrejme, zrejme sa o nich ani nikdy nedozvieme, lebo "suvis sa nepotvrdi"🙊. Vela zdravia !

cokololadka
14. mar 2021

@bubo551 Ja som bola očkovaná ABV 2865 13.2. po očkovaní mi teplota vyletela cez 39 C . Od očkovania ubehli už 4 týždne ale teplotu od tejto doby mám okolo 37-37,5 C , a dosť často ma bolí hlava . Tú druhú dávku nám teraz oddialili na 10 . týždeň ? Či ako to je , už sa v tom nevyznám .

janai1
14. mar 2021

@bubo551 aha, vďaka za info... Som nevedela ze to riešia už pri dvoch

bubo551
autor
14. mar 2021
miriam_s
14. mar 2021

@bubo551 ta reportáž bola dosť neprofesionálne urobená, atakovala emócie namiesto podania objektívnych informácií, ktoré v tejto fáze ani nemajú, keďže pitva ešte neprebehla a teda nikto nevie povedať čo bolo presnou príčinou smrti... a podali to tak akoby tam bola jasná súvislosť, čo sa dnes nevie... ŠÚKL sa už proti nej ohradil... Ja chápem žiaľ jej otca, vždy keď niekto zomrie je to tragédia ale treba si počkať na výsledok... A na trombózu bohužiaľ umierajú aj mladí ľudia, navonok zdraví, aj mimo korony a očkovania astrou...

gelifil
14. mar 2021

@miriam_s presna pricina smrti bude presne taka, ako si vlada a media zelaju...

miriam_s
14. mar 2021

@gelifil to je hlúposť, nikto si nezoberie na triko že budú ľudia umierať po vakcíne... Očkuje sa ňou po celej Európe, ak by to bolo spôsobené vakcínou nedá sa to ututlať, veď každý problém s vakcinou je široko medializovaný...

miriam_s
14. mar 2021

@gelifil keby to chceli tutlať, ani netušíš že sú nejaké sarze stiahnuté, že krátko po ockovani niekto zomrel atď...

paskolinka
14. mar 2021

@miriam_s ja suhlasim, niekedy mam pocit, ze ked sa teraz zaockuju miliony ludi v kratkom case, tak ludia ocakavaju, ze najblizsieho pol roka nikto nezomrie. inak za to moze vakcina... v UK uz astrou zaockovali 11 milionov ludi a nemaju s tym problem, to len v europe sa stale riesi raz to raz ono a hned hystericke reakcie na kazdy jeden pripad, ktory sa este ani nepotvrdi...

gelifil
14. mar 2021

@miriam_s neboj, milionove provizie spravia vsetko....kopu deti bolo poskodenych aj mrtvych aj doteraz po znamych vakcinach vsade na svete, len na Slovensku nic take neexistovalo

gelifil
14. mar 2021

@miriam_s a ludia po nich realne umieraju uz teraz, nie ze budu umierat

abbey1
14. mar 2021

@paskolinka Si si istá, že v UK s tým problém nemajú?

miriam_s
14. mar 2021

@gelifil nie je žiadny dôkaz, že to malo súvis s očkovaním... Ale je dôkaz že množstvo ľudí vďaka nej neumrelo.

lucka_ke
14. mar 2021

manželove kolegyne učiteľky mali len bolesti ramena a teploty 1-2 dni, inak žiadne komplikácie (zatiaľ len prvá dávka), muž sa ešte nestihol zaočkovať

paskolinka
14. mar 2021

@abbey1 a ty si si ista ze maju alebo preco sa pytas?

abbey1
14. mar 2021

@paskolinka No lebo ty tvrdis, že UK s tým problém nemá, vraj len EU je hysterická.

paskolinka
14. mar 2021

@abbey1 v UK nestahuju sarze ani neprestavaju ockovat, v EU ano

abbey1
14. mar 2021

@paskolinka A iba v EU? Neviem teda, či sa napr Thajsko presťahovalo. ;)

paskolinka
14. mar 2021

@abbey1 a kde som povedala ze len EU?

abbey1
14. mar 2021

@paskolinka Citujem ta :"to len v Európe sa stále rieši to a ono a hned hystericke reakcie....." Ďalej:"V Uk nestahuju sarze ani neprestavaju ockpvat, v EU ano"'

weronika171717
14. mar 2021

Len sa ockujte....... chcela by som vidieť ako sa zatvarite, keď zistíte, že my konspiratori mame pravdu...... keď to zistíte, tak budete zháňať lieky na ukludnenie..... len toľko k tomu 🤷‍♀️

tina4931
14. mar 2021

@weronika171717 Ja myslím, že si to mnoho týchto naivných ľudí ani nebude vedieť dať do súvisu, resp. budú súvislosti popierať.