Ahojte, v januári mi zistili tetániu a odvtedy ako sa mi začala prejavovať tak som mala iba depresie a každé ráno úzkosti a záchvaty pri ktorých sa mi ťažko dýchalo a každým dňom mi bolo horšie a horšie. Teraz je to už lepšie len som stratila chuť úplne na všetko necitim sa vôbec šťastná ani keď sa mi niečo podarí nemám z toho žiadny pozitívny pocit, proste ten pocit tepla, eufórie a príjemný pocit šťastia ktorý vás napĺňa a kopne vás ďalej a vy sa cítite potom lepšie a viete že môžete fungovať ďalej. A naozaj už neviem čo ďalej robiť užívam momentálne vitamíny je to alternatívna liečba tak dúfam že aj to mi niečo zlepší :( stretli ste sa s niečím podobným? Ak hej čo vám pomohlo? Ďakujem:(
@lucia147852 lenže ja to s AD riešiť nechcem... Radšej prírodnou cestou..
D, C a B vitamín, zmeniť život, ľudí s kt. sa stretáva s, myseľ. Začať sa venovať sama sebe a nie celému svetu a podľa všetkého mas aj problém s crevami, či?
@danielahamar prečo s črevami?
@lucy1801 začni meditovať a tetánie, depresie zmiznú
@lucy1801 zmena stravy, niektoré potraviny ti náhodou neškodia?
@littlefiona máš aj nejaké overené meditácie?
@danielahamar nie to som neskúšala vôbec
@lucy1801 tak potom skús veľa magnezko ale aj vápnik, D, Bcka, zinok. Zmeniť stravovanie a celkovo životný štýl. Držím palce 🙂
@lucia147852 magnezko pijem každý deň 2x denne, momentálne užívam vitamíny od lekára ktorý lieči čínskou medicínou a mám to na 4 mesiace takže neviem či môžem medzitým aj iné veci brať.
Jediný a zaručený spôsob ktorý z tohto pekla funguje je naučiť sa problémy a myšlienky púšťať. Chce to tréning pri hocijakej činnosti. Vystavovať sa nepríjemným pocitom a prijať ich. Nelipnut na ničom. A hlavne mať VIERU, NADEJ a LASKU ♥️
@lucy1801 magnezko nekupuj šumivé. To je brak. Magnerot kup 3x2tabl kým je zle. Potom mozes aj menej. A aké vitamíny berieš?
@lucia147852 píšem správu
@lucy1801 ahoj, ja som bola na tom tento rok podobne, ale uz je to lepsie.. na prvom mieste mi pomohla zmena stravy - dala som si pauzu na par mesiacov hlavne od cukru, alkoholu, bielej muky, mliecnych vyrobkov, spracovanych potravin.. velmi mi pomohla terapia u psychologa, ktory mi pomohol odhalit, ake "traumy" z minulosti si prenasam do svojho terajsieho zivota.. a ako s tym pracovat.. lebo vsetky nase terajsie reakcie su vysledkom nasich minulych konani a zazitkov.. co sa tyka tetanie, beriem tiez magnezium a b komplex, co urcite pomaha zmiernit symptomy tetanie.. ale z mojej skusenosti si treba dat doporiadku crevo + mysel + stres manazment.. samozrejme, kazdy sme iny, toto pomohlo mne 🙂 drzim palce 🙂
Mam depresiu už 21rokov beriem AD bolo to vždy raz dobre potom kus horšie ale vždy to po 2dno h prešlo teraz ma to drží od decembra chodím 4mesiace k psychologické každý deň plačem a mam úzkosť
Poraďte niečo prosim
Dobry den chcem sa opýtat mavam v bruchu ako keby stres trva to cca10,15min potom to prejde nemam chut na jedlo vecer sa bojim zaspat mam problem su to asi 3tyzne boli sme na pohotovosti dali mi injekciu na ukludnenie peeslo ale mam take stavy z nicoho nic mi pride ako keby som dostala strach z niecoho co ja ani sama neviem beriem len persen horcik magnezium tablety sumive objednala som sa k psychijatrovi mal niekto take problemy prosim??
@dadkalackov Aké ad berieš.
Ahojte chcem sa opýtať ako sa citite tí ktorý trpia depresiami a úzkosťami ako to zvládate prosím čo vám pomáha zatiaľ neberiem žiadne Antidepresíva keď mi je je zle beriem len ditijaden alebo polku neurol a prejde ale zas to pride som zufala 😥😔😔
Ahoj. Podľa mna by si mala vyhľadať aj psychiatra a riešiť to s AD. Ja mám tiež tetaniu a akurát bývam nervóznejšia. A mávam krce a bolesti. Pri záchvate tlak na hrudi. Ale tvoj stav už je zložitejší.