Tetánia, depresie, úzkosti

lucy1801
6. dec 2020

Ahojte, v januári mi zistili tetániu a odvtedy ako sa mi začala prejavovať tak som mala iba depresie a každé ráno úzkosti a záchvaty pri ktorých sa mi ťažko dýchalo a každým dňom mi bolo horšie a horšie. Teraz je to už lepšie len som stratila chuť úplne na všetko necitim sa vôbec šťastná ani keď sa mi niečo podarí nemám z toho žiadny pozitívny pocit, proste ten pocit tepla, eufórie a príjemný pocit šťastia ktorý vás napĺňa a kopne vás ďalej a vy sa cítite potom lepšie a viete že môžete fungovať ďalej. A naozaj už neviem čo ďalej robiť užívam momentálne vitamíny je to alternatívna liečba tak dúfam že aj to mi niečo zlepší :( stretli ste sa s niečím podobným? Ak hej čo vám pomohlo? Ďakujem:(

lucia147852
6. dec 2020

Ahoj. Podľa mna by si mala vyhľadať aj psychiatra a riešiť to s AD. Ja mám tiež tetaniu a akurát bývam nervóznejšia. A mávam krce a bolesti. Pri záchvate tlak na hrudi. Ale tvoj stav už je zložitejší.

lucy1801
autor
6. dec 2020

@lucia147852 lenže ja to s AD riešiť nechcem... Radšej prírodnou cestou..

danielahamar
6. dec 2020

D, C a B vitamín, zmeniť život, ľudí s kt. sa stretáva s, myseľ. Začať sa venovať sama sebe a nie celému svetu a podľa všetkého mas aj problém s crevami, či?

lucy1801
autor
6. dec 2020

@danielahamar prečo s črevami?

littlefiona
6. dec 2020

@lucy1801 začni meditovať a tetánie, depresie zmiznú

danielahamar
6. dec 2020

@lucy1801 zmena stravy, niektoré potraviny ti náhodou neškodia?

danielahamar
6. dec 2020

@littlefiona máš aj nejaké overené meditácie?

lucy1801
autor
6. dec 2020

@danielahamar nie to som neskúšala vôbec

lucia147852
6. dec 2020

@lucy1801 tak potom skús veľa magnezko ale aj vápnik, D, Bcka, zinok. Zmeniť stravovanie a celkovo životný štýl. Držím palce 🙂

jkovacic
6. dec 2020

@lucy1801 mne pomohlo magneB6 plus milgama n, užívať treba dlhodobejšie.

lucy1801
autor
6. dec 2020

@lucia147852 magnezko pijem každý deň 2x denne, momentálne užívam vitamíny od lekára ktorý lieči čínskou medicínou a mám to na 4 mesiace takže neviem či môžem medzitým aj iné veci brať.

nicicka
6. dec 2020

Jediný a zaručený spôsob ktorý z tohto pekla funguje je naučiť sa problémy a myšlienky púšťať. Chce to tréning pri hocijakej činnosti. Vystavovať sa nepríjemným pocitom a prijať ich. Nelipnut na ničom. A hlavne mať VIERU, NADEJ a LASKU ♥️

lucia147852
6. dec 2020

@lucy1801 magnezko nekupuj šumivé. To je brak. Magnerot kup 3x2tabl kým je zle. Potom mozes aj menej. A aké vitamíny berieš?

lucy1801
autor
6. dec 2020

@jkovacic ja užívam Magnerot

lucy1801
autor
6. dec 2020

@lucia147852 píšem správu

bavlnkaa
21. dec 2020

@lucy1801 ahoj, ja som bola na tom tento rok podobne, ale uz je to lepsie.. na prvom mieste mi pomohla zmena stravy - dala som si pauzu na par mesiacov hlavne od cukru, alkoholu, bielej muky, mliecnych vyrobkov, spracovanych potravin.. velmi mi pomohla terapia u psychologa, ktory mi pomohol odhalit, ake "traumy" z minulosti si prenasam do svojho terajsieho zivota.. a ako s tym pracovat.. lebo vsetky nase terajsie reakcie su vysledkom nasich minulych konani a zazitkov.. co sa tyka tetanie, beriem tiez magnezium a b komplex, co urcite pomaha zmiernit symptomy tetanie.. ale z mojej skusenosti si treba dat doporiadku crevo + mysel + stres manazment.. samozrejme, kazdy sme iny, toto pomohlo mne 🙂 drzim palce 🙂

lucy1801
autor
21. dec 2020

@bavlnkaa ďakujem už som bola u psychiatričky a tá nastavila liečbu a prepísala lieky, hádam bude čoskoro opäť fajn

dadkalackov
14. sep 2021

Mam depresiu už 21rokov beriem AD bolo to vždy raz dobre potom kus horšie ale vždy to po 2dno h prešlo teraz ma to drží od decembra chodím 4mesiace k psychologické každý deň plačem a mam úzkosť

Poraďte niečo prosim

julina855
27. dec 2021

Dobry den chcem sa opýtat mavam v bruchu ako keby stres trva to cca10,15min potom to prejde nemam chut na jedlo vecer sa bojim zaspat mam problem su to asi 3tyzne boli sme na pohotovosti dali mi injekciu na ukludnenie peeslo ale mam take stavy z nicoho nic mi pride ako keby som dostala strach z niecoho co ja ani sama neviem beriem len persen horcik magnezium tablety sumive objednala som sa k psychijatrovi mal niekto take problemy prosim??

kikuta
27. dec 2021

@julina855 neprekonali ste Covid?

julina855
27. dec 2021

@kikuta Áno prekonala som v apríli minulého roka

tuzobnik
27. dec 2021

@dadkalackov Aké ad berieš.

julina855
28. dec 2021

@tuzobnik zatiaľ žiadne som objednana u psychiatra beriem persen len

tuzobnik
28. dec 2021

@julina855 Máš panickú poruchu,úzkosť. Potrebuješ užívať antidepresíva.

julina855
29. dec 2021

@tuzobnik koľko to asi trvá zatiaľ neberiem ziadne tabletky

tuzobnik
29. dec 2021

@julina855 Čo myslíš. Čo koľko trvá.

julina855
29. dec 2021

@tuzobnik tá úzkosť prejde to nigdy som take stavy nemala

tuzobnik
30. dec 2021

@julina855 Prejde. Ale musíš užívať lieky.

julina855
30. dec 2021

@tuzobnik ďakujem jasne musí prejsť nič není večne

julina855
2. jan 2022

Ahojte chcem sa opýtať ako sa citite tí ktorý trpia depresiami a úzkosťami ako to zvládate prosím čo vám pomáha zatiaľ neberiem žiadne Antidepresíva keď mi je je zle beriem len ditijaden alebo polku neurol a prejde ale zas to pride som zufala 😥😔😔