Priserne ma svrbi zadok. Mozem ist k obvodnemu aj ked mam menstruaciu?
Nadpis je sice kandidat na zlteho slonika :D ale neviete poradit? Tyzden ma zacalo sem tam svrbiet v okoli konecnika, konecnik. 2 dni som potieralq canestenom, ucinok ziadny. 4 dni faktu mast, svrni ma to cim dalej,tym viac. Asi sa na stenu vyskrabem. Konecnik mam akoby popraskany, neviem z coho. Ale su tam take akobt krvave rany. Myslite,ze ma vezme obvodak aj ked mam menstruaviu? Ja uz neviem jak si pomoct. Kupala som sa aj v dubovej kore a hypermangane.
Ahoj,ja by som počkala ,kým mi prejde menštruácia.ak by som mala takú možnosť.
Lebo riešiť riť ako takú ,plus s menštruáciou dokopy.to je už aj na koňa veľa 😄😄😄
Želám skoré uzdravenie.
neskusis imazol na to?
@janinah pomoc. A tam by mi s tym urobili co?
@veronika_sk000 skusit mozem, len ci pomoze :D mad skusenost?
@pe_mi suhlasim 😆😆len neviem ci to vydrzim. Je to obdobne neprijemne ako ked ma clovek vsi. Nevie mysliet na nic ine len na svrbenie.
Tam by zistili dg a dali liečbu.Mozno treba atb,možno niečo na pleseň,mozno iné....má to vidieť dr,a choroby konečníka rieši chirurg,obvodný dr,môže tak akurát hádať a skúsiť nejakú ďalšiu masť,ktorá nemusí pomôcť,a ešte môže urobiť výter z konečníka..a dáš si tampón predpokladám..
Rybia masť
Ja ti verím,musím to byť hrozne,do zblaznenia
Chcela som odľahčiť tému 🙏🙆
Skús ešte gél z dubovej kôry, netreba sa kúpať ak je iná cesta. Ak sú to hemoroidy tak je to na chirurga a to by som pockala do skončenia menštruácie.
mrle? Tablety na odcervenie, sú voľnopredajné v lekárni.
@janinah tampony nemozem, mala som ich len raz i to som dostala syndrom toxickeho soku. Aha, ja som myslela,ze ma posle k proktologovi nie k chirurgovi, ale vlastne, chirurg ma asi sirsi zaber nez proktolog. Ale bez vymenneho listka sa aj tak nedostanem k chirurgovi vsak?
Toto sú na 100% parazity. Veľa cesnaku, probiotiká, tekvicové semiačka, kurkuma, klinčeky, lieky. A všetko prať na min.60°, žehliť a dezinfikovať. Držím prsty. Nejedz sushi, surové mäso, zavináče a poriadne umývaj ovocie a zeleninu.
@macka10 mrle to nebudu,mam to takmer cely drn a robila som test s paskou podla google 😆.
@stela567 myslis,ze by pomohla? Este som skusala sudocream :D
@aandrea9 no,ak to su,tak skor vnuyorne nez vonkajsie. Skusim asi zavolat obvodnemu co s tym rovit.
Aký test s páskou prepánajána? Tá páska sa má prilepit, aby sa to pozrelo pod mikroskopom. Či to tam naliahlo vajicka. To volnym okom neuvidis. Dokonca nemusis nic vidiet ani v stolici. Okrem mrli je asi dalsich 10 druhov parazitov.
@mamamasama preboha :D nestras. Keby mam ist na wc s tym,ze zo mna vylezie cerv,tak asi umroem od hrozy. Boli by viditelne volnym okom? Hybe sa to v stolici? Mrle podla vsetkeho nemam,ale zas taka skrkavka,bicikovec , to nevylucujem. Sushi nejem nikdy, ani surorve maso ani zavinace. Zeleninu ,ovocie umyvam dobre,ale zase v restike to ktovie ako umyvaju 😰.
@mamamasama Aha, no podla toho,co som nasla,vraj na paske moze byt prilepena mrla alebo vajicka 😆. Och boze.
Niektore viditelne su, no malokedy. U nas nemal nikto v stolicic nic, ale paskou zistili parazity. Skoc k obvodacke. Predpise lieky. Nemas co stratit. 😬
@mamamasama fuj 🤢🤢dufam,ze nemas pravdu s tymi parazitmi. Ale tam by mal mat clovek bolest brucha nie? Nechut do jedla,chudnutie. A ja nic z toho nemam.
@mamamasama Mam co stratit. Parazity zo zadku,ak tam su 😆😆. Ja mu fakt zavolam,co mam rovit.
@mamamasama a ake parazity ste mali?
Tak asi povie detralex alebo chirurgia. Sudokrem na to nezaberá. Pripadne skus ešte ľadové obklady. Mne to poradil chirurg pri vonkajších hemoroidoch.
Nič mi nebolo. Len to, čo tebe 🤭
Nemôžeš dať s doktorom iba call?
Keby nemáš menštruáciu tak ti poradím sedavý kúpeľ v hypermangane😉
@mamamasama prebohaa. A co to bolo? Mrle?
@danielahamar to som skusala pred nastupom :D
@aandrea9 no,to som este neskusala. Dakujem🙂
Vezme,ale asi neporiesi,to je na chir.amb.