Ahojte máte nejaký typy ako sa zahriať? Vkuse mi je zima, aj pod dekov aj v ponožkách...akosi nič nepomáha
@modrymotyl8 nemám, nie som chorá, bola som vonku a vždy veľmi mrznem
Železo máš ok?Ja tiež stále mrznem, ale mám anémiu.
@mesiacikluna nemusíš byť chorá zmeraj si teplotu.
Ja keď som mala vysoký hustamin, som si myslela že zamrznem v prekurenej kancelárii, doslova.
Rovnako anemia, a u mňa aj nulová tolerancia laktózy.
Keď som sa dala dokopy odišla aj zimomravost.
@nikha2809 mala som ale už som sa vyliečila
@mesiacikluna Skús nejaký čajík teplý vypiť. Dobrý je aj zázvorový. Alebo ak máš Therraflu neviem presne ako sa to píše.
@bloger najhoršie sú na tom nohy a ruky a celkovo aj ked sa oblečiem teplo ked idem von aj tak veľmi mrznem, ale vždy som tak mala
@mesiacikluna aj ja mám stále studené ruky aj nohy..v byte kurime na 25 st. a aj tak mi je zima. Aj v lete, pri 25st nosím dlhé gate a mikinu a vyhovuje mi tak 35, vtedy som ok..
Jednoducho som si zvykla, som štíhla a viem, že to je tým. Keď som mala o 30 kg viac, bolo mi zase stále replo
@avanka ja pri 25 stupňov lete skapíňam xd
@mesiacikluna skús užívať ginko🙂
@mesiacikluna na zimu, či teplo?
Ja sa najlepšie cítim pri horúčavách, kľudne 35, 37 st, vtedy som spokojna
@mesiacikluna skuste zacat pravidelne cvicit.
@avanka prekvapivo v lete ked je 25 stupňov, pre mňa tak okolo tých 22 je ideál
@mesiacikluna Ono to chvíľu trvá. Cievy sa chladom stiahnú. Ak ti to ale robí často je to problém. Určite by si si to mala riešiť. Môžeš mať zlú cirkuláciu krvi.
@kristina28918 momentálne žiaľ nemôžem :( ale ked sa dám dokopy môžem
@bloger bola som opakovane na hematologii a nič mi nezistili aj na kardio a tiež nič
@modrymotyl8 tiež nie som chorá a vždy mám okolo 37,3 🤔😁
@fadama to je vela nie
Mne takto byvalo a zistili mi znizenu funkciu stitnej zlazy
@mesiacikluna ja sa vyvarím v horúcej sprche a potom šup pod perinu. Alebo lavór s horúcou vodou akú znesieš a do toho nohy strčiť.
@mesiacikluna ja.mam ten problém vcera som spala u svokrovcov zabudla som.si dat ponožky celu noc zima mi.bola....my kurine s kozubom tak to je ideal teplota.aj tam spim v ponožkach zakryta....muz len kruti s hlavou.....ale mi tiez maser spomínal.ci mam zelezo ok ja ze hej si myslim pretoze v novembri mi bral.krv a nic nespomínal ale tiez uzz druhý rok planujem si pýtať listok na cievne ....ale este skusim brat zelezo
A mne je stále teplo.
Daj si feferonku. Mna to dnes tak zahrialo.
A čo odporučíte keď mi je teplo? Studená sprcha má len krátkodobí účinok.
ja sa tiež stále klepem, ale mám dlhodobo nízke zelezo
Zelezo alebo stitna zlaza.
@mesiacikluna Termofor! Za mňa super vec. Aj teraz ho mám v posteli, počkaj, odfotím, keby si nevedela, čo to je.
Toto:
@mesiacikluna si precitlivená na chlad, to je všetko..absolvovala si aj nejaké vyšetrenia...tu už nemáš inú možnosť, len začať s otužovaním...
@amelie2017 ani jedno nemám
@mesiacikluna zmeraj si teplotu nemáš ju zvýšenú?