skusene zeny poradte mi.mam 22 rokov a som este pana teda nemala som este pohlavny styk.ale nejake prsty uz na navsteve u mna boli.chcem sa opytat ci sa da blana pretrhnut jednym alebo dvoma prstami.ziadnu velku bolest pri tom som necitila.
@marianna0025 je fajn, že vo veku 22 rokov sa nájde ešte panna. S najväčšou pravdepodobnosťou ešte si panna.
super, toto mi pripomina jeden pribeh ktory som citala ako 14 rocna v Bravo girl.
Mile Bravo
Vcera mam maleho 2 rocneho brata a vcera som si nechtiac sadla na jeho cumlik. Som este panna?
😀
šmarja panno 😀 😀 😀
@marianna0025 je veľmi zvláštne, že 22r. žena, ktorá by mala byť dospelá sa opýta takúto otázku...
a ja už som sa bála, že zaspím, než zistím, ako dopadne Corrin smutný príbeh 🙂 🙂
panenka maria podsrpenská - vidíš to???
no amen tma tieto víkendy 😀 😀 😀
😀
@irriss @stanislava2 kocky, sem sa 😀 😀 😀 😀 😀
som myslela, ze dnes ziadna sranda, no konic 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Jezis baby .. ano je to sice vtipne co sa to dievca pyta ale nepozname ju , nevieme ako vyrastala v akej spolocnosti...co ked naozaj nevie odpoved na tuto otazku a dufala ze jej zrele zeny,matky poradia a vy si tu z nej paradnu srandu robite .... 😒
@enigma7 tvoj album -pre zavistlive- je uplne trapny a od veci 😀 jedna mamicka sa nema co fotit ako nejaka lacna.. 😉
@enigma7 aky like? Btw tvoj slovnik je dost na primitivnej urovni 🙂 ze ,,debilka" 😀
@enigma7 😀 radsej si si tu fotku aj vymazala a nechala len tu slusnejsiu 😀
@lea162 Ale 22 - ročná by už mohla vedieť, že cez net sa gynekologická prehliadka nedá urobiť. Snažím sa brať všetky otázky vážne, ale tu sa asi ozaj nedalo zasmiať.
@marianna0025 Ak chceš mať istotu choď ku gynekológovi. Ale ozaj si tu baby pobavila. Prepáčmi to, ale ja učím na ZŠ a aj tam z hodín prírodopisu tie malé "žaby" vedeli, že takéto otázky sú pre lekára, nie pre laikov. A je ozaj pekné, že sa neponáhľaš. Nič Ti neutečie. Len si všetko radšej vopred doštuduj, aby si sa vyhla neželanému tehotenstvu.
@katren juj tak také som prespala! 🙂 🙂 🙂 🙂
@marianna0025 ahoj ak mali tie prsty dlžku min 11cm a hrubku cca 6cm tak si už určite panna neni.Bolo by dobré ak by si to zmerala a potom ti ešte skusime poradit.Kočky su tu velmi ochotne pripadne zavolam svojmu gyndošovi on má presne tabulky podla čoho sa to určuje.
@marianna0025 áno 100% si panna - morská 😀 😀 😀
NEVERíM VLASTNýM OčIAM 😀 😀 OMG
to si robi urcite srandu...totok napisat verejne,eeh..to musi byt len zo srandy.. tosa mi nechce verit ze niekto v tejto dobe sa toto dokaze vazne opytat... :D :D
Ruku do ohna za to nedam,ze marianna0025 nieje aj autorka ahoj 123
foto lahko pripne.nahodi temy trocja pomeca,alebo vobec,zasmeje sa ako my a zalozi novu.
Opravujem preklep znova:trocha pokeca
otazka ukradnuta z bravo girl ? 😖