Škrabance na chrbáte

lrnka
12. dec 2023

Ahojte. Prosím, nech reagujú, len tí, ktorí majú normálne názory a nie žiadne výsmechy. Stala sa mi taká vec, že keď som spala zobudila som sa na hrozne pálenie chrbáta. Ako keby mi horel. Vstala som a išla pozrieť do zrkadla, lebo som si myslela, že môžem mať nejakú kožnú reakcií. A bola som v šoku, keď som tam zbadala dva škrabance. Sama som si v spánku neurobila, keď som skúšala, že ani nechtami a ešte na takom mieste a tak rovno je nereálne si urobiť taký škrabanec. A aj teraz má hrozne páli chrbat. Prosím blbé komentáre si nechajte. Sama som si to neurobila ani počas spánku skusye sa tak poskrabat keď spyte a ešte tak rovno a tam keby že sa skrabnete máte viac škrabancov.

madeincssr
12. dec 2023

Spomínaj, či sa Ti niečo nestalo v hodinách/dňoch predtým, či si sa o niečo neobtrela (pri sprchovaní, pri nejakých prácach, o drsnú omietku a pod.) Niektoré rany bolia až nasledujúci deň/dni. A neboli ste s partnerom divokí 😉 ?

elenka.k
12. dec 2023

@madeincssr presne to som si ako prvé pomyslela aj ja,
a keď sa jej to stalo počas spánku, či nie duch?
moment ale veď tie rany vyzerajú, že sú staršie .... možno si sa počas spania spotila a pot to podráždil viac...

jaskolka
12. dec 2023

Vyzerajú ako staršie, nie čerstvé. Náhodou niečo pred par dnami, nejaký úraz, vasnivejsi sex?

mirka1988
12. dec 2023

Nie je to popálenina?

bronik89
12. dec 2023

No, musi existovat nejake racionalne vysvetlenie. Kazdopadne, my to tu asi nevyriesime, ale mozem ti poradit, co si na to dat, aby sa ti to rychlejsie zahojilo. Mne na taketo veci pomaha Alfasilver, skus. Skrabance sa ti rychlo zahoja a nebudu svrbiet.

diaszoky
12. dec 2023

@lrnka fakt by som dumala nad tym, ze to bol duch s nie dobry ocividne

anjelicek26
12. dec 2023

Hm hypoteticke - k.o. kvapky a niekto ma v noci znasilnil a poskriabal mi chrbat ta nenapadlo? Je to divne kazdopadne...

lrnka
autor
12. dec 2023

@jaskolka od soboty to mám v noci

lrnka
autor
12. dec 2023

@madeincssr isto to nebolo pri maľovaní a ani som sa nikde neoskrela. Aj teraz to páli ako fras. Horí doslovne

alex49
12. dec 2023

Mňa tiež napadol duch 🤭 našťastie nie sú tri, to by bol démon
Nemôže to byť alergia?

madeincssr
12. dec 2023

Nerobila si niečo s nejakými rastlinami? Alebo nejakými chemickými (čistiacimi a pod.) výrobkami? Určite to musí mať racionálne vysvetlenie.

natasha1988
12. dec 2023

v noci si padla z postele a nevies o tom.

madeincssr
12. dec 2023

Ešte ma napadlo. Nemôžeš mať niečo (chemikáliu, poškodený zips...) na nejakom odeve v tých miestach?

elenka.k
12. dec 2023

určite si na to niečo daj, vydezinfikuj si to , ak to máš od soboty - je to už chytené

miskakyska
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
miskakyska
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
alex49
12. dec 2023

@miskakyska v seriáloch o duchoch boli tri škrabance nebezpečné, ale je len na tebe, ci v to veríš 😎

mareka49
12. dec 2023

Nie je to zo zapínania podprsenky?
Tie háčiky?
Dávaš si ju cez hlavu?
Ak si si ju v chvate obliekla zhora nadol a stiahla, ani si si neuvedomila že ta škrabku tie kovové háčiky nejako

soldi
12. dec 2023

dufam, ze vsetky prispevky spominajuce ducha su myslene zartom a nadhladom 🙂

je to ocividne starsieho datumu, vyzera to ako popalenina, mohlo to zacat viac boliet v teple a pote, ci ked si na tom lezala.

asi neprideme na to, z coho to presne je, ale urcite by som za tym nehladala nic nadprirodzene :D

stalo sa to niekolko dni dozadu, nevsimla si si, je to na takom mieste, ze si lahko nevsimnes. ten vacsi vyzera ze uz sa zacina zapalovat, takze by bolo fajn potriet nejakym framykoinom ak mas.

lrnka
autor
12. dec 2023
miskakyska
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lrnka
autor
12. dec 2023

@soldi v sobotu v noci sa to stalo

lrnka
autor
12. dec 2023

@mareka49 nie nedávam si cez hlavu podprsenku

lrnka
autor
12. dec 2023

@natasha1988 isto som nespadla z postele

soldi
12. dec 2023

@miskakyska 😀 vsak si mohla ist, mozno by Ta osetril svatenou vodou 😀

januska12323
12. dec 2023

Má to racionálny dôvod len si ho nepamätáš.

miskakyska
12. dec 2023

@soldi nebolo mi vtedy veru do smiechu

asfodelka
12. dec 2023

@lrnka bola si vtedy sama? Nemozes byt namesacna?

diaszoky
12. dec 2023

@januska12323 neverim ze take skrabance by si nepametala

majkamasar
12. dec 2023

A nechodite nahodou do solarka?