Dievčatá, akurát si čítam výsledok EKG a tam sinusova arytmia. Na Google čítam že je to vážne a mne sa nejak extra nevenovali mám sa báť? Není to zvláštne?
Tachykardia nie je to iste ako arytmia. Ale ak mas v konecnom vysledku, ze je to v norme, tak to nebude nic vazne. Tak negoogli tolko, lebo nie je arytmia ako arytmia 🙂 ja mam tiez tachykardiu, nedomykavu chlopnu a tiez nikto nic nerieši, iba to budu sledovat 😉
@margaretka_ Fakt ? Ja už som v takom strese
@bambulienka25 Ja viem máš pravdu, len ma napadlo že čo ak nemám psych. Problém ale zdravotnú viea
@vanda323 to aj ja mam
@mischell333 A liečia sa na to?
@vanda323 Ked je nalez v norme, tak je v norme. Myslis, ze by urobili EKG, evidentne by nebolo ok a do nalezu napise v norme? Tu by si sa mala prestat tolko sledovat, len si privodis stresy. Nespustil ti tie strachy covid?
@simsalabim Ako áno to je pravda že v norma je tam napísané . Áno covid bol spúšťač. Neviem už čo stým
Akoze nie v zlom,ale kde prosim ta pisu,ze sinusova tachykardia je vazna? 🤔 Za 15r.,co som sledovana u kardiologa by som o tom asi uz musela vediet. Je to neprijemne,nie vazne. Je to normalny rytmus,akurat zrychleny. Su na to lieky a mozes viest normalny zivot. Navyse si tehotna,takze bezna fyziologicka reakcia.
@vanda323 nemyslim si ze ti to spustil covid ved toto riesis neustale a riesila si to aj roky predtym ked si tu bola pod inym nickom
ber liecbu od psychiatra skus si zapisovat ako sa citis potom mu ukazes mozno ti upravi liecbu
@loginexistuje Áno riešila som to už pred tým. Ale myslela som to tak, že už mi dlhooooo nič vďaka Bohu nebolo. A vieš pri covide mi to proste začalo zas.
V norme,je v norme. Sinusovy rytmus ma kazde srdce,neviem aky iny by si chcela mat. Bud je zrychleny-tachykardia,alebo spomaleny bradykardia.
Zena...nepozoruj sa tolko. Este som nevidela cloveka, co by sa tolko sledoval. Nechaj to na lekarov.
@stanulienkat Ja už by som si zaslúžila za ucho jednu ozaj! Už sama sebe lexiem na nervyy
Prestaň sa toľko sledovať a študovať choroby na nete, lebo nakoniec skončíš na psychiatrii... myslím že to už prehanas..a to máš ešte pôrod pred sebou
@stanulienkat ja áno bola tu Lenka 😁