Ahojte.Viete mi niečo poradiť čo vám pomáha na hrdlo?Mám nenormálne bolesti hrdla..ešte som také nikdy nemala.Ledva prehltam aj to s problémami že sa musím až držať za hrud.Zacala som si dávať už 2 deň zábal tvaroh a cesnak a hrdlo boli tak silno už 3 deň.Beriem aj antibiotika (3dnove) a Jox sprej do hrdla.Ten mi kus uľaví na pár minút a potom opäť bolesť..
Ano, mala som tak isto. Plus pluzgiere v ustach. Kloktat joxom ( kloktadlo je lepsie ako sprej) + vlaznou slanou vodou kazde 3h. Pomohol mi aj Anginal sprej
Aj cibulovy caj som pila
Kloktat slanou vodou? Mozno si neskoro zacala liecbu, ze uz teraz nezaberie nic,len to prejde samo. Strasny pocit to musi byt.
@taktotedanie coldisept nanoSilver ešte som o ňom ani nepočula , ale viem že striebro je dobré na všetko.Mate odskúšané?Lebo keď som si o ňom čítala vyzerá byt veľmi dobrý a čisto na moje príznaky.
@lavender273 úplne od začiatku ako ma začalo bolieť som začala cmulat tabletky a sprej dávať.A slaná voda mne nepomáha mne to ešte viac vysušuje.Vsetko môžem kloktat okrem nej.Ja keď som chorá stále mám problém s hrdlom a nosom a teraz je to tiež tak.Len ako som sa nakazila Covidom tak to začalo ale v silnejšej verzii..lebo tak hrdlo má v živote nepalilo.Aj s kloktanim mám kus problém lebo to boli, ale robím to aby to čo najskôr prešlo.
@lucylucka mala som katar hornych dychacich ciest, nie covid ale hrdlo ma tak bolelo, ze som nevedela ani prehltat, no hroza a toto mali v lekarni vylozene tak som okrem glimbaxu zobrala aj to striebro ze uz vyskusam cokolvek mozno zaberie a uz na druhy den mi bolo lepsie..
Mne ziadne tamtum verde a strepsils nepomahaju..Nech vam to niekto v lekarni kupi a uvidite
@taktotedanie no musím ho vyskúšať.Nieco nové pre mňa.Glimbax tiež poznám možno vyskúšam aj ten.
Panthenolove tabletky. Nedam na ne dopustit
@lucylucka držím päste, nech to čím skôr prejde, bolo to hrozne, ja som mala do toho ešte suchý drazdivy kasel, no hrozná kombinácia, kamarátka lekárnička mi poradila strepsils alebo strepfen, na kašeľ thymomel sirup a tussin,možno aj ten thymommel mi zabral aj na hrdlo. Skóre uzdravenie
Ja som striedala dorithricin a jox. Jox 4 krat denne dorithticin kazde 3 hodky. Aj v noci ked som sa zobudila som si slahla jeden.
Mňa silne bolelo hrdlo 4dni, pomohli mi na stlmenie pastilky spreje ale hlavne cas.. brala som antibiotika aj .. 4.deň ma bolelo uplne najviac take stavy ako pises potom to uz zacalo ustávať.. následne sa mi dalsi den zapálili dutiny a cely zapal sa mi presunul tam 😂
Skóre uzdravene
@lucylucka dlho, ja mam velke mandle a aj pspier na vyber. Bola som uz aj ku krcnej objednana , tsk ma bolelo-doslova stipalo hrdlo. Urobila som si test a hned nabehla silna ciarka. Len ten jox kloktat proste + nejake pastilky (cerveny strepfen je proti virusom). Mne glimbax nepomohol , dotithricin je zasa proti bakteriam. Vam treba nieco proti virusom
@lucylucka dcéra mala toto v polovici júla (neviem, či covid, myslím, že áno, ale nebola testovaná). hrdlo mala až krvavé. pomohlo kloktať silný vývar zo šalviového čaju s malou lyžičkou soli (na cca 2-3dcl). už po 2 dňoch kloktania výrazné zlepšenie. kloktala napokon až 6 dní, kým sa jej to celkom pekne vyčistilo.
odporucam aj zabal studene, na to teple
Inac mna ak v noci bolelo tak urkutne hrdlo ze som nevedela spat som si slahla novalgin. Aj to pomohlo
Mňa v začiatkoch choroby boleli neskutočne kríze a vtedy mi veľmi pomohol nurofen Rapid , asi vyskúšam aj teraz zobrať či nepomôže.Teraz pijem vkusne salviovy čaj - hoci ja ho veľmi nemusím len počas bolesti hrdla.Vcera som skúsila si dať zábal s kapusty či nepomôže ale zatiaľ necítim ucinnok..
@saska85 tak mne sa spravili v ústach v hrdle až biele bodky po bokoch vyzerá to ako na Angínu.Brala som aj ATB Summamed len on je na 3dni tak neviem či ešte len začnú účinkovať...plus beriem kopec vitamínov a cmulam ten červený Strepfen.Palenie stále neustúpilo..
Môžem sa ťa opýtať ako dlho si to mala?Lebo si písala že si mala až pľuzgiere.Po nociach si robím tvarohové zábaly ale iba chladí zatiaľ žiaden výsledok..☹️
Glimbax alebo Coldisept nanoSilver -koloidne striebro do hrdla