Maminky, prosím, stalo sa niektorej, že by sa jej stehy po operácii pruhu roztrhli? Viem, že sa má dodržiavať kľudový režim, ale nedá sa mi úplne, lebo mám doma dve deti a jedno má len 1,5 roka. Takže nie je možný kľudový režim typu vyložím nohy a nerobím nič. Snažím sa nenaťahovať malú, len niekedy som si ju akoby tak pridvihla. Ale napr. varím, zametám, riešim prádlo normálne. Pupok ma nejako bolí. Mám dva týždne od operácie a bojím sa, že mi to popraskalo a budem musieť znova. Len neviem, či naozaj to prasklo, alebo nie. Stále dúfam, že nie. Ako by sa mi mohlo prejaviť prasknutie? Ďakujem za všetky skúsenosti. Prip., ak môžete, doplňte mi aj info, aký kľudový režim ste dodržiavali. Čo všetko ste robili a čo nerobili. Ďakujem veľmi. Pekný večer.
@adnil30 O nejaký ten mesiac. Ale ja beriem Prednison, takže nie som najštíhlejšia a on mi aj spôsobil rednutie väziva na brušnej stene (niekde pomáha, inde...). Chcela som ísť na operáciu o rok, ale vážne ochorel manžel, čo bola priorita, tak som šla o dva roky. Potom použili inú metódu pri operácii a už je to v poriadku.
@adnil30 prosím ta ako ti to dopadlo? Lebo mne tiež pred 2 týždňami operovali pruh a mám synčeka 6m a v noci ho prekladám opatrne do postieľky… aj keď sa snaží cez deň ho vôbec nenosím ani nedviham tiež sa mi nedá 100% dodržiavať klubový režim, bojím sa aby som si to nespôsobila znova.
Jednoducho sa ti to znovu vyduje. Mne tiež robili 2x. Nosíš brušný pás?