Baby prosím vás pekne o pomoc s mojou tvárou už si nebiem rady . Jedine riešenie mojej kožnej je velice antikoncepcia. Nezabral mi duac, afloderm ani belakne. Čo si mám na to dať ? Prosím pomoc 😥
Vyskusaj cistiace mydlo na akne od biodermy, synovi dost pomohlo a hlavne rano vecer poriadne cistit, sem-tam peeling a dobre hydratovat, vyborny je napr. Vichy Normaderm 😉
tvoja strava je aka? Prekyslenie organizmu byva castou pricinou.
vymeniť kožnú dr,
tu pomoze dobra kozna..nasa ma laser za ten sa sice plati dost ale pomohlo..a tak isto ti moze pomoct kozna s ovocnymi kyselinami je maska ...natrie na par minut a ides domov ...chemicky piling sa tomu vravi ..mozes aj opakovat...najucinnejsie lebo nie je len povrchne ale prenika hlboko a mas uz pokoj
nemas nahodou helicobactera pylori? ja som mala také akné, tiez všelijaké kremy a nic nepomáhalo. nakoniec som sa dostala na vyšetrenie na gastro a už vo dverach sa ma lekarka pytala ci nemam helicobactera. ze to spoznala podla akne. vysledky ukazali ze som ho mala. vyliecila som sa z helicobactera a ani akne uz nemam
@elizabet173 keby mala prekysleny organizmus,tak lezi na ARO v bezvedomi.
Určite vymeniť kožnú, zistiť skúsenosti a ísť k skúsenej. Čo momentálne používaš na pleť ? Myslím celú rutinu.
Ja by som možno volila skôr nejakú dobrú dermatokozmeticku. Ja som chodila niekoľko rokov ku kožnej, tiež mi nijako nepomohla, predpisovala mi len masticky, vodičky z ktorých mala peniaze.
Ja tiež už dlhé roky bojujem s akné, skúšala som všetko možné, všetko čo tu bolo spomenuté, ale nič nepomohlo a na 99 % nepomôže ani tebe. Ľutujem toľké vyhodené peniaze za hlúposti, drahé prípravky a kozmetiku.
Odporúčam dať spraviť hormonálny profil, test na potravinové intolerancie, prípadne ešte ísť na gastro.
Ak bude všetko negatívne, tak začať liečbu isotretinoínom, to je jediné čo zabralo všetkým mojim známym, ktorých tiež dlho trápilo akné. Ja sa týmito liekmi aktuálne liečim tiež, tak verím, že už konečne budem mať pokoj.
treba dietu. precistit pecen. ver, ze pomoze...
Neviem, ci ti nieco klasicke pomoze... pripravok. Ak si neskusala, skus aloe vera. Nie kupovane masticky.. ale ciste. Kup si rastlinku a z odrezaneho vytlac gel a natri. Nechaj posobit. Skus najprv na mensej ploche, bay si nemala alerg reakciu. Je to silne, ale ucinne na viacere veci. Inak podla mna, moze pomoct len asi poriadne vysetrenie. Kamoska mala podobne do 40tky az, kym nakoniec nasla lekara, kt jej urobil take podrobne vysetrenia a nastavil specialnu dietu, pomaly 3/4 co zvykla jej nedovolil jest a velmi pekne sa to zacalo menit. A to teda mala ona velmi zle. Cely chrbat aj tvar flakate pupakove.
Chodis na cistenie ku kozmeticke?treba hormonalny profil u gynekologa mozes mat vela muzskych hormonov, preto Ti chce dat ATK
Čistiaci gél od biodermy a skvelý je aj krém normaderm od vichy. Môžeš skúsiť aj olejovánie umyť tvar a natrieť olivovým olejom a zvyšok po vsiaknuti utrieť obrúskom.
Dala by som si spravit hormonálny profil u gynekológa, vysetrenie krvi ohladom pecenovych testov, pravidelne chodila ku kozmeticke, zmenila starostlivosť o pleť.
Kožná. Alebo napíš v skupine zdravotníci MK a je tam koziarka
Bohužiaľ, mne na úplne rovnaké akné zabrala len antikoncepcia. A vyskusala som toho na mraky . Brala som ju 9 mesiacov a teraz chodim ku kozmeticke si plet dať raz za čas poriadne vyčistiť
Malo pises o sebe, čo používaš, akych lekarov si navstivila..
Treba zacat vnutrom, cize trávenie, strava, helikobakter, gynekológia, horm.profil
Nasledne vonkajsok
Takéto mávala aj sestra jedine čo zabralo bolo neostrata gél krásne to vysusi a zahojí nedá na to dopustiť .. plus ako aj vyššie bolo písané treba riešiť aj z vnútra čo ješ a stres 👏
Aloe Vera gel piť vnútorne, 3 mesiace ráno aj večer deci, všetko čo sa vyhodí na pleti je príčina čriev, treba prečistiť vnútro a črevá, zdravá strava, pit len čistú vodu, jesť olivový olej, losos, špenát, uhorky šalátové, listová zelenina, v lete marhule, maliny, jahody... zvonka odporúčam obklady z ružovej vody Hanus (v lekárni 4 eura), krém LA roche posay efaclar duo
22 rokov som s akne bojovala, pol roka nejem nic sladke a akne zmizlo. Nie hned, ale po mesiaci - dvoch uz bolo vidiet zmeny
@stanulienkat ale no tak, obidve vieme o co ide, ci treba skopirovat nieco z netu?
mne pomohlo striebro od larens
Treba čistiť organizmus z vnútra... dlhé roky som mala podobný problém ako ty ...potom som veľa o tom študovala a pátrala, čo by mi pomohlo... kožná mi určite nepomohla...tak som si liečbu nasadila sama a musím povedať, že účinnú...naozaj pomohlo... viditeľne po mesiaci... ešte lepšie po troch mesiacoch...len treba vydržať... jeden mesiac som užívala kvapky vitex jahňací...su aj v tabletkách...prečítaj viac....
https://www.erekciablog.sk/vitex-jahnaci/
Potom som si objednala megaenzymy na trojmesačnú kúru ... obmedzila som sladké a mlieko...na tvár nedávam žiadne drahé ani lacné krémy ... nič... keď tak kvalitnejší make-up na zakrytie...ale naozaj kvalitný...a ako liečbu z vonka na tvár som si zohnala akneroxid 5 ...dávala som si ho na noc.. predtým sa dal objednať v lekárni bez receptu...potom to stopli a je už len na recept...ja som to na drzovku povedala koženej že si to prosím predpísať...a to bolo celé vyšetrenie...viac sa nepýtala, ani iné tabletku a krémy už na mňa neskúšala...
Daj si ale pozor tento krém je dráždivý... prvé dni som mala až takú popalenú pokožku...preto odporúčam začať s ním pomaly len v tenkých vrstvách nanášať a začať s ním radšej keď bude víkend alebo viac dní voľna, aby si zistila ako naň zareaguješ..... začervenanie tváre bolo dosť silné ..ale po troch dňoch sa to ukludnilo a začalo zlepšovať...na noc nanesieš... ráno umyješ...
S týmto čo som popísala sa mi podarilo akné naozaj zbaviť....a to som už bola dávno dávno po puberte...
Dodnes už dlhodobo pijem popradský čaj na pečeň a žlčník s púpavou aspoň každý druhý deň jednu šálku bez cukru...a myslím, že mi aj on pomáha na pokožku...a deVit 2000 je to vitamín D ...ten sa hodí v tomto období...
Prajem veľa šťastia...
First aloe vera 🙂 okolo 18€, odporúčam 🙂
Zihlavovy čaj pit. Mlieko úplne vylúčiť, kozmetika LA Roche písať, rada Effaclar, čistiace mydlo, voda a a krém Effaclar K, môžeš aj Duo a A. I
@stanulienkat 🤣 tak to je dobre. Úprimne, prekysleny organizmus ma obrovské množstvo ľudí, z tej stravy čo sa konzumuje, to je uplne bežne 🤷♀️
Ahoj, ja ti môžem poradiť kozmetiku The Ordinary, najmä kyseliny na tzv chemický peeling. Odporúčam YouTube videá a stránku s článkami Aestheholic Zuzany Zavodskej
Asi by som šla koznej