Baby na vahe som pribrala 5kg na postave ale nevidno( aspon ja som nevsimla a ani nik z okolia ked to poviem) aj saty obleciem vsetky na gombiky co mam . Akurad jedny rifle su tesnejsie ako je to mozne ze to nevidno?Svaly nemam aspon podla mna kedze necvicim
Tak na šatách nevidno, a ak aj ostatní vidia tak neprídu za tebou a nepovedia ti to do očí, ak si spoko tak nemáš čo riesit
5kg nie je až tak veľa, zrejme sa ti rovnomerne rozložili po celom tele a nikde netrčia. Ale chápem, ja som tiež pribrala cca 5kg, bola som na ne mega hrdá a každý mi povedal, že heeeeej? Nevidno 🤣😩
@diaszoky ide aj o to, ci si pribrat chcela alebo nie. Ak nie a ludom sa postazujes, ze si pribrala, tak je pochopitelne, ze ti povedia "nieeee, nevidno", lebo ta chcu utesit milosrdnou lzou.
A k tomu obleceniu - zavisi od toho, kde mas tendenciu priberat a kde ta teda oblecenie zacne ominat.
Je to 5kg, je iné keby si sa zjavila s 20kg plus. 5kg často ani nevidno. Ja mám 170cm pred pôrodom som vážila 53 teraz mám 58-60 a nosím všetko, čo predtým. Dokonca šaty na svadbe som mala veľkosť 34. Ale ja behám, no váha je vyššia.
A fakt si predstavujem reakcie okolia, takú decentnú : "Ahoj Marien. Ako sa máš? Prečo máš váhu ako jatočný brav? Veď je pôst. Haló? A ako deti? Ako muž?" Proste ľuďom je jedno ako vyzeráš. Naozaj, väčšina ľudí tie rozdiely nevidí vôbec.
Ja som napr v tehotenstve pribrala 12kg a tiež vobec neviem kde😂cele tehotenstvo som nosila moje bežne oblečenie a to mám XS😀do teraz nechapem kde bolo tých 12kg..aj moja gynekologička mi vtedy povedala že nechape kde to je lebo na váhe priberám ale vobec to nevidno (okrem brucha teda)
Niekto si 5kg vsimne, iny nie. Ale ak si nizka tak vidno to byt musi asoon pre niektorych. Ale ak mas okolo seba normalnych ludi tak ti predsa pri prvej prilezitosti nevmete do tvare, ze si pribrala. Skor je kazdemu jedno ako vyzeras alebo sa skodoradostne doma raduju, ze si pribrala.
Ono, ale brutál veľa záleží na oblečení, či je vidno, každé kilo, možno práve nosíš také na ktorom to nie je až tak vidno
5 kg nie je 20 žeby to bolo vidno a ľudia mali potrebu komentovať. To je len ako keď sa lepšie naješ a nejdeš na WC. Možno máš o pol cm väčšie brucho a zadok to je celé.
Ja som pribrala 10 kg a stále mi hovoria aká som chudá, že mám pribrať 😅 šaty oblečiem všetky, dokonca aj rifle..
Ked mas 80+kil, tak to nie je vidiet. Ak mas 50+kil, tak to je vidiet. A mozno to fakt nikoho nezaujima.
Ty si asi prva zena na tejto planete ktora tuzi pocut vetu…jeeej ty si pribrala!🤭
tak si pribrala,a čo my tu s tým akože máme robiť
@diaszoky možno to aj vidno, ale nikoho to veľmi nezaujíma. Deju sa zaujímavejšie veci ako to, že ty si pribrala 5 kg
Alebo ti tých 5 kg dokonca aj pristane a buď spokojná