už sem píšem druhý krát..baby prosím pomôžte mi...už to bude skoro 2mesiace čo ma priateľ opustil..našiel si 24r aj s deckom a na mna a malého sa vykašľal..skončila som na antidepresívach..úplne som sa zrútila..keby som neni so svojou mamou tak to nedám..mala som už aj myšlienky že to ukončím..proste nedokážem sa venovať ani malému NIČ som ako chodiaca mŕtvola..a to že nevedela som kto to je ale už viem..proste ta baba je pekná,mladá,chudá..ja neviem bol somnou 8r a len tak hodil všetko preč cely vzťah...baby prosím napíšte mi niečo ja neviem aby som sa trochu ukludnila..ďakujem Vám...
To si v takej depresii kvoli nejakemu debilovi co nechal matku svojho dietata a vlastne dieta pre inu zenu?Ved nestal za to aby si ho mala tak velmi rada.Tes sa ze mas syna,on ta potrebuje,venuj sa mu aby z neho nevyrastol taky chrapun ako jeho otec.Hlavu hore,nadychni sa a zariad si lepsi zivot pre seba a svoje dieta.Mas rodinu,kamaratky,uzivaj si zivot,ukaz tomu hlupakovi ze vies zit aj bez neho,uvidis,olutuje to ze ta nechal.
Ziadny chlap nestoji za taketo myslienky... 😨.
Nikto nie je dolezitejsi ako Tvoj syncek a Ty ❤️.
Posielam Ti vela energie ❤️❤️❤️
Časom pochopíš, že jeho odchod bol pre teba šťastie. Hlavu hore a teš sa zo syna, ten ťa potrebuje zdravú a šťastnú. Ten pravý partner ťa ešte len čaká.
To co? On je jediný chlap na celom svete? Ci co? Podla tej fotky co mas na profile nie di ziadne strašidlo, si celkom sympatická baba, tak sa vschop a daj šancu nejakemu chlapovi, aby ta mohol mat rad
V najbližší pracovny den, by som stala v podateľni na sude, pytala vyzivne pre dieta a pre seba.
Tak miesto rozmýšľania nad blbostami, sa venuj decku a ked decko spinka, tak makaj pisat Dobry navrh na vyzivne
Žiadny chlap za to nestojí a nie ešte hentaký. Vschop sa! Máš krásneho synčeka a nezabúdaj čo vyžaruješ to priťahuješ. Ja som ostala sama s dvomi ročnými synmi ale nie na dlho. Našiel si nás terajší manžel a už máme spolu aj dcérku, osvojil si aj chlapcov. Musíš uzavrieť v sebe túto kapitolu života. A ber to tak, že uvolnil cestu pre toho pravého ktorý si Ťa zaslúži a bude milovať Teba aj Tvojho synčeka.
Bohužiaľ, aj takéto príbehy píše zivot. Ako si nasla tá 24rocna partnera, tak si najdes aj ty, neboj, nezostanes sama😊 čo mám aspoň ja skusenosti z okolia, tak baby si s malými detmi našli oveľa lepších partnerov, ako bol ten súčasný. Takze hlavu hore, určite na teba caka niekde stastie, len ho musis najst. Teraz to na teba dolieha viac, lebo sú Vianoce, ale neboj, bude dobre😊
Mas teraz tazke obdobie, je to nieco co teraz vidis negativne, ale ver, ze to maj pozitivnu stranku, kedze zijeme v dualizme 🙂 Mysli hlavne na svojho synceka, bud vdacna za to co mas, zdrave dietatko, ktore sa teraz iste trapi s tebou. Bud vdacna aj za to co sa ti teraz stalo, stalo sa to co sa malo stat, snaz sa to prijat tak ako to je a tes sa zo zivota. Si zdrava a mas krasne dietatko, ktore sa nadovsetko potrebuje a miluje. Dakuj mu ze je pri tebe. To co sa ti stalo je nieco z coho sa mas poucit a ma ta to posunut dalej a dat ti to viac sily, tak dakuj za zivot, ktory mas je to jedinecny dar, tvoje telo je chram tvojej duse, nenic ho a nenic zivot svojmu syncekovi. Uvidis na oblohe sa rozosvieti zas slnko, zamracene je len ucitity cas. Doveruj, dakuj. odpusat ....
Vykašli sa naňho pozri sa na syna čo by bez teba robil. Pekne daj chlapa na súd o výživné a vytrieskaj z neho čo sa dá, taká trocha pomsta. A choď ďalej
niekedy laska prejde az k zavislosti na partnerovi. potom ma zena pocit ze bez partnera nie je nic a
nic nedokaze, nezvladne. nie je to tak, este mas len abstaky, ale to prejde. na fotkach vyzeras ako silna a sebavedoma zena. neboj sa, das sa dokopy a bude lepsie. musis to vnutorne uzavriet a presmerovat energiu z tej negativnej na pozitivnu a venovat ju sebe a malemu. predstav si kolko casu venujes smuteniu a vsetkym tym skaredym myslienkam.. to je cas o ktory okradas seba svojho syna. 2 mesiace je este kratka doba, bude to este boliet. hnev prejde. treba to len akceptovat a uzavriet. neriesit preco sa to stalo, kto za to moze atd. drz sa, prajem vsetko dobre 🙂
A ty si škaredá? Podľa fotky usudzujem, že máš krásne oči a v očiach máš iskru.Na tvári si krásna žena.
Taký idiot čo opustí ženu a dieťa ti nestojí ani za pomyslenie na neho.
Je to jednoducho srab a debil.
Teraz ťa to trápi a myslíš si, že nič ťa už v živote nečaká ale nie je to pravda!!!!
Tak to malo byť a časom pochopíš, že to tak bolo najlepšie.
Teraz prezivas najtazsie chvile, obrovsky smutok, ale ver, ze pominie. Uvedom si, ze laska tvojho zivota je momentalne tvoj syn a pre neho musis ist dalej. Co by robil bez mamicky...? Nie, nie, nesmies spravit ziadnu hlupost. Tvoj zivot ma velku cenu! Ziaden chlap nestoji za to, aby si si ublizila. Kvoli zrade a rozchodu budes este smutit, je to uplne prirodzene a normalne, ale pomalicky postupne sa s tym vyrovnas a trufam si povedat, ze ziskas novy nahlad na zivot a vacsiu sebahodnotu, ak si nemala vo vztahu nastavene zdrave hranice... Posielam ti srdiecko a budem sa za teba modlit. Drz sa a najdi si v okruhu znamych niekoho, komu doverujes a mozes sa mu zverit, napriklad rodicom, tete alebo sestre... v takychto tazkych chvilach potrebujes nielen anonymnu podporu na dialku, ale aj osobne zdielanie sa s tebe blizkou osobou. Este chvilu potrva, kym sa so vsetkym zmieris a najdes pokoj a lahkost... dovtedy by si sa nemala trapit sama, uz len tym, ze sa vyrozpravas, z teba vela bolesti opadne a mnohe si uvedomis.
@carinocka MAS SYNA. ON TA POTREBUJE. a chlap ktory opusti svoju vlastnu krv, ZA TO NESTOJI! sa spamataj. vsetko pride kedy ma a tento si ta zjavne nezasluzil. ked vas opustil drz sa a hlavne si matka a mysli na syna. vela sil prajeme
Začni niečo robiť,zamestnaj hlavu,ruky. Bude lepšie. Keď sa budeš chcieť vykecať, napíš.
Všetko sa pre niečo deje. A toto sa stalo, lebo ťa v živote čaká niečo lepšie /niekto lepší. Ver tomu. Skrátka si mala prežiť to, čo si prežila, aby si na svet priviedla svojho syna, ktorý tu má z nejakého dôvodu byť, a teraz musíš ísť posilnená ďalej. Za lepším zajtrajškom ako sa hovorí. Len sa nesmieš vzdať. Držím prsty.
Si dospelá osoba vzchop sa pre dieťa nechceš žiť?! To za nejakého darebaka opustia syna?????
Ktorý ťa ľúbi a potrebuje??? Ty si schopná ublížiť človeku ktorý ťa najviac na svete miluje a jeho láska nieje falošná za sprostaka co nestojí ani za spomenutie???
Buď šťastná že si sa zbavila dementa
Venuj sa dieťaťu a vyjdi si von neboj sa troška známosti kamarátov 🤭🤭🤭
Ti zmení pohľad na zivot....teraz máš možnosti a možnosti....😉😉😉
ale prosím ťa, zabíjať sa pre chlapa a ešte k tomu evidentného debila, to snáď nie. No nech si ide taký chrapúň sprostý. Neboj karma je zdarma a každý si raz zožne čo zasial. Chápem, že si v depke , lebo si verila, že je to dobrý človek a ono sa ukázal pravý opak, je to určite riadne sklamanie, no ja by som sa skôr na neho nasrala neskutočne. A presne ako píšu kočky, keď ťa toto najhoršie sklamanie prejde, pochopíš, že sa vlastne dobre stalo, lebo ťa nie je hoden taký debil. Tvoje šťastie nezávisí hádam od takéhoto blbca, Keď prehrmí to najhoršie tak si určite dokážeš zariadiť pekný život aj bez neho. Daj sama sebe čas, všetko to prehrmí a nebo sa vyčistí a bude lepšie. Skús sa čo najviac teraz venovať akejkoľvek činnosti, prác, pri ktorej nemusíš rozmýšľať, to pomáha liečiť depku. Držím palčeky, bude dobre, neboj🍀
Ahoj, viem co prezivas, bola som na tom rovnako, zrutil sa mi svet, ale musis najst v sebe silu a so vztycenou hlavou zacat den. Mas dieta, a ver mi, ze deti su to najcennejšie co mame, nie chlap. Zacni sa tesit zo zivota, z vianoc, z rodiny, ktoru mas. A tiez sa mi potvrdila mudrost,ze vsetko zle je na nieco dobre. Prajem Ti vela energie, pozitivneho myslenia a tes sa zo zivota! Si mlada baba, ktora si urcite niekoho najde...otvor svoje srdiecko niekomu, kto si ta zasluzi! Prajem Ti krasne vianoce😘
Na foto si kočka čo tam po tej druhej ze je pekna o par rokov mladsia a par kg chudšia. Vymenil ta za inu ženu s dietatom. Neviem ako sa k niecomu takemu da dopracovat ale vas vztah teda Nebol ok uz nejaku dobu. Nemohol ta milovat v čase ked stretol tuto novu ženu a teraz su spolu. Hoci ste spolu boli 8rokov a mate dieta. Niekde sa Ta laska k tebe vytratila. No ty nemozes koli tomu skoncit na antidepresivach bez chuti do života. Tvoj syn by mal byt tvoja naj laska tvoja chut do života. Moj syn sa este nenarodil este mi kopka do brucha a uz teraz ho milujem viac ako mm. A nasu dcerku tiez. Mame dobry vztah sme spolu 9rokov Keby sa nieco malo pokazit a rozviedli by sme sa.. mam pre co zit nase deti su to naj čo mi život dal. Zazila som predtym smutok z rozchodou.. ale vzdy som vedela ze to tak malo byt ze ma čaka nieco lepsie. Aj ked mm si veri že je naj na svete verim ze sa da najst aj lepši 😆Ale kludne by som bola aj sama . . Vzchop sa a sustred sa na syna mamu kamosky seba! Zivot je krasny aj bez toho blbca co Ta prestal milovat.
Spamataj sa! Nie si jedina na svete, kt nechal chlap. Dobre boli to, ale aj to sa stava, mas zdrave dieta tak sa vzchop! Ak si nevies dat rady sama, tak sup smer psycholog. Toto normalne nieje, kvoli chlapovi mysliet na smrt. To si ako on uplne! On sa vykaslal na dieta a ty zvazujesto iste!
Ešte nie nemôžeš. Ešte musíš 58 rokov odrobiť pre štát 🤑🤑 A pritom si užiješ ešte veeeeela zábavy.
@carinocka ak si kvoli takemuto chlapovi nieco urobis, budes to v poslednej sekunde svojho zivota strasne lutovat, ale uz to nebudes moct zmenit. Tvoja posledna myslienka bude: uz poznam riesenie, uz nechcem zomriet, zastavte to! A budes prec.
Lebo uvazujes nad smrtou zo zlych dovodov. Sebeckych.
V prvom rade tym urobis radost jemu. Jasne, chvilu bude lutovat, sypat si popol, zaspomina, povie si, co mohol urobit lepsie, ze si ta viac nevsimal, bla-bla-bla. Aj na hrob ti kyticu prinesie, spyta sa: preco, laska moja?
A potom?
Sa z toho po par tyzdnoch oklepe.
Zivot ide dalej. Jeho nova laska ho objime a utesi. Sam si vyjasni, ze to nie je jeho chyba. Ze si proste prezivala niektore veci viac, bola labilnejsia, kto to mal tusit. Tolke zeny opustia muzi a tie ziju dalej. Nie je jeho chyba, ze ty si to nedokazala spracovat. Nemohol vediet... a vlastne - dobre sa stalo, ze nezabil svoj zivot so zenou, ktora by nezvladala problemy. Chudiatko exka, ale vsak jej uz je dobre, uz sa aspon netrapi.
Tvoj syn by skoncil asi u neho a vychovaval by ho s tou druhou. Ta by mu robila mamu.
Alebo by ho nechal u tvojej mamy a posielal nejake peniaze a mal aspon pokoj a cas na svoju novu rodinku.
Akurat ti, co ta naozaj mali radi a zalezalo im na tebe, ti by boli jedini skutocne nestatni.
A co by si mala z toho ty? Nic.
Zmizlo by vsetko, co este mozes zazit a dosiahnut.
Zmizli by vsetky moznosti, koho si este mohla stretnut.
Zmizli by vsetky chvile, ktore si mohla travit so svojim synom a mozno aj dalsimi detmi, ak by si ich mala. Nevidela by si nic z jeho zivota. Nebola by si tu, keby ta potreboval. Spolahla by si sa na to, ze uz to s nim hadam nejak dopadne. Mozno aj dobre.
A to vsetko len a len kvoli chlapovi, ktory vymenil rodinu za cudziu rodinu, aby sa tvaril, ze je jej sucastou. Vymenil dieta za cudzie dieta, aby sa hral na jeho otca.
To naozaj ti takyto exemplar za to stoji, aby si chcela zomriet a opustit svoje dieta?
Rozmyslas, aka je ta druha na rozdiel od teba mlada, stihla a seba si vykreslujes o to ponizenejsiu (staru, tlstu, skaredu).
Lutujes sa, ze ta nahradil krajsou, ze nemas sancu.
Lutujes sa, ze ked ste sa mohli mat zacat lepsie, on ide vrazat peniaze do inej.
Lutujes sa, ze nikomu uz za nic nestojis. Ze si pre neho prestala byt dolezita. Nechavas sa urazat tym, ako sa k tebe chova a citissa o to zbytocnejsia.
Naozaj potom vsetko musi vyzerat iba cierne, zbytocne, marne a naozaj potom sa zda, ze vychodiskom je smrt ako vykupenie.
Ale nie je.
Ty to zvladnes.
Len sa na to prestan divat ako na celkovy obraz: jezismaria, ako ja teraz uzivim svoje dieta? Kde vezmem toto a hento? Nemam pracu, nemam peniaze, nikto na nechce, som opustena, zbytocna, koniec, toto nedam. Nemam sil. Ostavam lezat v posteli.
Rozloz si to na drobne kroky. A zistis, ze kazdy sa zvladnut da.
Drobne myslim naozaj drobne. Aj take, ze sa rano donutis vstat a umyt si zuby.
Ak sa necitis na malovanie sa, tak to neurob. Zatial si povedz: no a co. Tak nie som pekna. To ma cas, to prejde. (Nebudes jedina, ktora po rozchode vyzerala ako zombie, nez sa z toho spamatala. Tak co? Mas pravo vyzerat ako zombie, ked sa vnutri tak citis. Nech si druhi trhnu.).
Rozloz si den do malych povinnosti a pln ich postupne.
Urob si denny plan. Co treba porobit. Seba umyt, obliect, najest. Dieta obliect, najest, ist von,...
Vzdy si povedz: teraz robim toto, sustredim sa na to, ostatne vypustam, to pocka.
To preto, aby ta neovladol pocit, ako nezvladas, az sa objavi viac veci naraz a bude ta to stresovat, ze nestihas. Aj prskajuci hrniec sa da odtiahnut na vedlajsiu studenu platnicku, kym nakrmis dieta, co zrovna strajkuje a vypluva jednu lyzicku za druhou.
Este nie si v praci, mas cas si urcit priority, zvysok pocka.
Lebo teraz si ako take decko, co sa znova musi naucit zvladat zivot.
Si bez prace, to je blbe, ale zase mas vdaka tomu cas na toto. Vsetko ma aj svoje vyhody.
A ty sa v prvom rade potrebujes znova zabehnut do zivota, nez pojdes do prace.
Takze sa najprv naucis znova zvladnut bezny den. A potom zacnes hladat pracu.
Hlavne nepodlahni iluzii, ze musis exovi ukazat, co stratil. Behat po kadernickach, kozmetickach, obleceni, hadzat usmevy, ako si v pohode.
Nie.
Ak vonkajsie upravy, tak kvoli sebe. Nikdy nie kvoli ex, ani kvoli okoliu.
Staci, ze nepride ocakavana odozva a zrutis sa s tym, ze este aj tato snaha je zbytocna. Plus vnutri trpis viac, lebo navonok hras divadlo. Ibaze to nemas komu povedat, lebo si maju mysliet, ako si v pohode.
Kludne bud teraz za zombie. No a co? Nech ma z toho trebars exo aj radost. Tak nech sa tesi, ak je taky debil. Nech porovnava, co vyhral, aku peknu, mladu. No a?
Ani u nich nebude vecne slnko svietit. Budu sa aj hadat. Budu aj dni, ked jej mladost a krasa budu pre neho okukany inventar a nic mu nezabrani povedat jej aj skarede veci a vycitky. Mozno jej aj splechne, ze zije z jeho penazi. Ako ludia zvyknu pri hadke. Nebude ju na rukach navzdy nosit. A aj ona jemu vykrici. Taky je zivot. Su aj skarede dni.
A aj jej budu roky uz len pribudat.
A u teba postupne tato faza smutku prejde. A ako to bude prechadzat, budes mat sama zaujem sa zase starat o seba viac a viac. Az si to ludia zas vsimnu a povedia ti to. Lebo ta zmena pojde z teba, zvnutra. A este aj ten exo si vsimne, ze si zase taka, aku ta spoznal. Aj ked na tom uz nebude zalezat. Ale potesi. 🙂
A z pravnych veci teraz urob dva kroky. Bud mila k exovi a presvedc ho, aby ste tych 300€ mesacne dali na papier u notara, vratane jeho stretavania sa s malym. Nech je na to doklad, o ktory sa mozes opriet, keby daco. A zaroven chod a daj si zverit dieta do svojej starostlivosti, aby si predbezne zabranila tomu, ze ti ho len tak vezme a ty sa nebudes moct vobec branit.
Sestra vychováva malú sama už 4 roku. Ak máš rodinu o kt sa máš oprieť vyhrala si 🙂 chlapov beha po svete plno 🙂
Boze ake krasne meno ma tvoj syn. (Dufam ze nie po tatkovi 😂).
A co tak robis cely den? Ked ti je takto na nic?
Je ti takto nanic stale alebo mas fazy pocas dna?
Co povedal psychiater?
@carinocka môžeš byť sklamaná, nahnevaná, ponížená, ale predsa na synovi Ti viac musí záležať ako na chlapovi.Pravdepodobne stál za h....o, keď to spravil.
Hlavu hore máš pre koho zit.Ak sa tak cítiš aj popri AD povedz to lekárovi.nelutuj sa hlavu hore a ukáž mu aká si silna, ze to zvládneš tvoje dieťa potrebuje silnú a láskavu mamu.To je tvoj zmysel života.Neryp sa prečo....
Halóooo. Vystrč bradu hore a povedz si: som krásna a silná žena, na každý prst môžem mať takého ... (nadávku si doplň podľa nálady) ako si ty. Potom si nájdi dobrého právnika, podaj na súd zverenie malého do tvojej starostlivosti a výživné. No a potom sa teš na nový začiatok.
Ako muz ti hovorim, ze si pekna zena. Pre normalneho chlapa je jeho zena stale najkrajsia, hlavu hore. On asi nebol moc normalny.
Máš syna pre ktorého si dôležitá a ktorý ťa veľmi potrebuje. Chlapov po svete beha XY. Taky si ta nezaslúžil a ty koli nemu chradnes. Prečo? Keby je schopný a ľúbi ta je s tebou. Takže aj bud rada, že odišiel. Toho najdôležitejšieho už máš.
Hlavu hore. Ži a užívaj si život. Raz nájdeš svoju polovicku🙂