prosim poradte mi dobreho a ludskeho zubara v RK dakujem
tak to by zaujimalo aj mna...momentalne som u Hyzu, ale od neho idem v dohladnej dobe prec...ziadna spokojnost 😖
ani vo vojenskej????
ahojte, ja by som tiež chcela zmeniť zubára. nájde sa tu niekto kto poradí?
nasli ste nejakeho toho zubara? ja mam momentalne kartu u sukromneho,ke musim platit za vsetko,lebo ma nikde nechceli zobrat,tak uvitam nejaku radu kde by som to mohla este vyskusat 😠 🙄
ja chodim do vojenskej ale tam nechcu brat pokial nemas znamosti
@katkaag http://www.azet.sk/firma/407615/mudr-dana-jager... a je trosku drahsia ale fakt o zuby sa stara poriadne!
ahojte maminy.
mate prosim vas niektora skusenosti so zubarom Jánom Preislerom? neviete mi povedat ci robi aj strojceky na zuby?
aj ja mám velíký problém v rbk so zubárom... dlhé roky som bola preč a v tej dobe mi stratili kartu vo vojenskej. Odvtedy, čo je už vyše dva roky zháňam zubára a neúspešne... mám už veľké problémy so zubami... a nikto ma bez karty nechce zobrať. Nevie mi niekto poradiť? Som po dvoch pôrodoch teraz zaradom a je to super hrôza.
prosím Vás, Mudr.Jágerová berie aj nových pacientov? čo to znamená trošku drahšia? ďakujem
Jáger a Jágerová sú asi najlepší zubári v RK . Odporúčam
Ja som spokojná so zubarom doktorom Strakom.Je veľmi mily.ked boli,tak prestane.Akurát tam väčšinou nechám za jeden zub cca 20 eur.ale myslím ze všetci zubari su dnes už drahý.
barbiv Tak to ste nezažili Karikovú! Musíte si pri nej pripraviť najmenej od 60 eur nahor, keď idete k nej. Bolí Vás zub? kašle na to , nemá čas. Vypadla Vám plomba? Nevadí objedná po pol roku a určite má v paži, že sa to pokazí viac. Polrok dopredu vôbec neviete či budete v RK a ak máte prácu mimo - no zbohom. Termín nevyšiel ? Zavoláte že termín nie Vašou vinou nejde, lebo ste mimo SR , objednávka o ďalší polrok. Tak Váš zub z ktorého len v záruke vypadla plomba je odsunutý o rok. Ďalej prídete tam a ona urobí zub samozrejme už pokazený a plomba vypadne zas. Dokončí to o tri mes tak , že povie zub musí von! Zaplatíte dokopy 150 eur , peniaze nevráti a povie zub von!!! Máte predsa záruku, ktorá pre ňu neplatí! Kontrola ročná znamená u nej zápis a tým to končí. zubný kameň mám už tri roky! Pokým nejdem k súkromníkovi, kde si síce zaplatím, ale zuby mi urobí k mojej spokojnosti. Najlepší v BA a KE či v ZA
Ja mam dr.Straku. Najlepsi zubar na svete. Ale bohuzial neberie ani nohu. Novy pan zubar je/bude na tehelni. Mudr. Šida. Nic viac neviem. Ahojte 🙂
Ahojte 🙂 ja som tento týždeň odišla od Hyžu ktorý bol neznesitelný a preto som sla k novému zubárovy ktorý tam prišiel namiesto Dr.Kaliskej. Ten nový mladý zubár je Dr.šida. neviete niekto ako je to u neho z cenami. za ošetrenie kedze ma caka zdlhavy proces liecenia mojich zubov. Pretože to hyza zanedbal a osetrovasl povrchne. Za ten cas co som u neho bola som prisla jeho lahostajnostou o 4 zuby. Ďakujem za info o Dr. śidovy.
🙂
@lienuska1993 dr. sida... nie!!!!! viac to nekomentujem...pisala som uz o nom na MK... nikdy viac
Záhora, síce drahší, ale super
tak niektorí vravia, že je drahý, ale my v rodine keď to porovnáme a "exzubármi " rozdiel je pár eur.. ale je naozaj veľký pedant, ja som prestupovala pol roka dozadu k nemu, zavolala som sestričke a povedala, že chcem zmeniť zubára a ona, že v poriadku a hneď ma objednala, tak skúste aj vy, ak nenájdete iného.
@hamimami zohnat v RK zubara, ktory berie novych pacientov je takmer nemozne