Poradíte dobrého zubára v Ružomberku?

hamimami
11. dec 2011

prosim poradte mi dobreho a ludskeho zubara v RK dakujem

simik22
11. dec 2011

@hamimami zohnat v RK zubara, ktory berie novych pacientov je takmer nemozne

katkaag
11. dec 2011

tak to by zaujimalo aj mna...momentalne som u Hyzu, ale od neho idem v dohladnej dobe prec...ziadna spokojnost 😖

simik22
11. dec 2011

@katkaag aj mamina moja chodi k nemu a tiez by najradesj odisla

hamimami
autor
11. dec 2011

@simik22 nestras......ja som sa sem pristahovala nedavno a uz druhy den ma neznesitelne boli......na pohotovosti odmietli trhat ☹

simik22
12. dec 2011

@hamimami no je to tak. ja som tento rok v lete obvolavala vsetkych zubarov, lebo som chcela vymenit moju zubarku... neuspesne

hamimami
autor
12. dec 2011

ani vo vojenskej????

miroslava21
23. feb 2012

ahojte, ja by som tiež chcela zmeniť zubára. nájde sa tu niekto kto poradí?

anika11
3. jún 2012

nasli ste nejakeho toho zubara? ja mam momentalne kartu u sukromneho,ke musim platit za vsetko,lebo ma nikde nechceli zobrat,tak uvitam nejaku radu kde by som to mohla este vyskusat 😠 🙄

mita9
3. jún 2012

@simik22
@katkaag Hyza je strasny!!!! nezistil mojej mamine paradontitidu, co by ako zubar mal vediet!! az na pohotovosti jej to nahodne iny zubar povedal. teraz chodime ku jagerovej a je super!

katkaag
3. jún 2012

@mita9 a Jagerova kde presne robi? Je mlada, starsia?? Dakujem

joni
3. jún 2012

ja chodim do vojenskej ale tam nechcu brat pokial nemas znamosti

mita9
3. jún 2012

@katkaag Taky stredny vek je velmi mila a je to ten velky dom pri intrakoch ruza

katkaag
4. jún 2012

@mita9 a je aj draha, ci porovnatelne so zubarmi? inak mozes mi na nu aj cez ip dat kontakt, lebo rk zas az tak nepoznam, kedze som tam kratko vydata...dakujem 🙂

mita9
5. jún 2012

@katkaag http://www.azet.sk/firma/407615/mudr-dana-jager... a je trosku drahsia ale fakt o zuby sa stara poriadne!

katkaag
5. jún 2012

@mita9 dakujem!

mita9
5. jún 2012

@katkaag 🙂

alubinka
7. okt 2012

ahojte maminy.
mate prosim vas niektora skusenosti so zubarom Jánom Preislerom? neviete mi povedat ci robi aj strojceky na zuby?

sustik
29. nov 2012

aj ja mám velíký problém v rbk so zubárom... dlhé roky som bola preč a v tej dobe mi stratili kartu vo vojenskej. Odvtedy, čo je už vyše dva roky zháňam zubára a neúspešne... mám už veľké problémy so zubami... a nikto ma bez karty nechce zobrať. Nevie mi niekto poradiť? Som po dvoch pôrodoch teraz zaradom a je to super hrôza.

katie10
8. okt 2013

prosím Vás, Mudr.Jágerová berie aj nových pacientov? čo to znamená trošku drahšia? ďakujem

vojtik02
17. feb 2014

Jáger a Jágerová sú asi najlepší zubári v RK . Odporúčam

lasina
18. feb 2014

Ja som spokojná so zubarom doktorom Strakom.Je veľmi mily.ked boli,tak prestane.Akurát tam väčšinou nechám za jeden zub cca 20 eur.ale myslím ze všetci zubari su dnes už drahý.

barbiv
31. júl 2014

barbiv Tak to ste nezažili Karikovú! Musíte si pri nej pripraviť najmenej od 60 eur nahor, keď idete k nej. Bolí Vás zub? kašle na to , nemá čas. Vypadla Vám plomba? Nevadí objedná po pol roku a určite má v paži, že sa to pokazí viac. Polrok dopredu vôbec neviete či budete v RK a ak máte prácu mimo - no zbohom. Termín nevyšiel ? Zavoláte že termín nie Vašou vinou nejde, lebo ste mimo SR , objednávka o ďalší polrok. Tak Váš zub z ktorého len v záruke vypadla plomba je odsunutý o rok. Ďalej prídete tam a ona urobí zub samozrejme už pokazený a plomba vypadne zas. Dokončí to o tri mes tak , že povie zub musí von! Zaplatíte dokopy 150 eur , peniaze nevráti a povie zub von!!! Máte predsa záruku, ktorá pre ňu neplatí! Kontrola ročná znamená u nej zápis a tým to končí. zubný kameň mám už tri roky! Pokým nejdem k súkromníkovi, kde si síce zaplatím, ale zuby mi urobí k mojej spokojnosti. Najlepší v BA a KE či v ZA

evica01
31. júl 2014

Ja mam dr.Straku. Najlepsi zubar na svete. Ale bohuzial neberie ani nohu. Novy pan zubar je/bude na tehelni. Mudr. Šida. Nic viac neviem. Ahojte 🙂

franck12
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lienuska1993
4. nov 2014

Ahojte 🙂 ja som tento týždeň odišla od Hyžu ktorý bol neznesitelný a preto som sla k novému zubárovy ktorý tam prišiel namiesto Dr.Kaliskej. Ten nový mladý zubár je Dr.šida. neviete niekto ako je to u neho z cenami. za ošetrenie kedze ma caka zdlhavy proces liecenia mojich zubov. Pretože to hyza zanedbal a osetrovasl povrchne. Za ten cas co som u neho bola som prisla jeho lahostajnostou o 4 zuby. Ďakujem za info o Dr. śidovy.
🙂

katka.sp
23. mar 2015

@lienuska1993 dr. sida... nie!!!!! viac to nekomentujem...pisala som uz o nom na MK... nikdy viac

simkakr
23. mar 2015

Záhora, síce drahší, ale super

katka.sp
23. mar 2015

@simkakr a bere novych pacientov???

katka.sp
23. mar 2015

@simkakr a este ak mozem co znamena drahsi??

simkakr
23. mar 2015

tak niektorí vravia, že je drahý, ale my v rodine keď to porovnáme a "exzubármi " rozdiel je pár eur.. ale je naozaj veľký pedant, ja som prestupovala pol roka dozadu k nemu, zavolala som sestričke a povedala, že chcem zmeniť zubára a ona, že v poriadku a hneď ma objednala, tak skúste aj vy, ak nenájdete iného.