Pomohol vam pri znizenej imunite??predpisala mi ho imunologicka,no na fore som sa docitala aj negativa,ze mnohym zienkam nepomohol....vybrat si ho na rcpt alebo radsej skusit nieco ine na podporu imunity??kedze planujeme dieta,odradza ma aj to,ze v tehotenstve sa brat nesmie...rozmyslam teda ci neskusim napr hlivu ustricovu apodob co sa moze uzivat aj v tehu..poradte prosim
bral ho syn, jemu pomohol. kazde lieky maju negativne ucinky, aj vitaminy
Moj si ho uziva.uz takmer rok nebol vobec chory.predtym bol stale....rano mu ho davam pred ranajkami na lacno.potom sa napapa.
@madana Ak chces skus napr. Pupalka Dvouleta, je to volnedostupny olej v kapsuliach.
Mi si ho davame ked su kriticke obdobia, pri zacinajucich ochoreniach ich dokaze vcelku potlacit, manzelka ju uzivala aj pocas tehotenstva. Zvysuje priepustnost membran a dodava telu potrebne AMK na stavbu protilatok atd. A urcite aj pomaha k zrychlenie liecenia.
Lekar na to povedal ze to moze a ze je to ok.
Mala ma 2 roky a je riadna buchticka, nic jej nie je.
Manzelka ma tiez znizenu imunitu. AK uz u nas prepukne choroba druhy si ju dava tiez.
Aspon takato je nasa skusenost.
@magmolatus uz som zacala ale zial brat ten imunor.....idem to pozriet,zatial vdaka
@magmolatus je to toto??
http://www.najlekaren.eu/pupalka-dvojrocna-500m...
Ja som brala doteraz echinaceu,rozmyslala som aj nad hlivou ustricovou,no kym nie som tehu budem brat ten imunor.... mam tiez dost znizenu imunitu naco prisla imunologicka,no ja som to sipila uz davno.....
Mala som velmi nizku imunitu (raz som ochorela cestou vo vlaku), nic mi nezaberalo, az Imunor. Po par rokoch uzivania (uz len raz za mesiac ci dva) som ostala tehotna a teraz este kojim, tak ho neuzivam. Ale imunita zatial drzi.
@madana Ano to je ono
Mne to velmi pomohlo v minulosti a dcerka je tiez o nieco menej chora,odkedy ho berie v kombinacii s broncho waxomom. Vyhodou je podla mna,ze sa neberie kazdy den. Volnopredajne lieky imunoglukan a podobne nam vobec nezaberali.
mám pocit že nie.
Ak by niekto chcel mozem posunut 2 balenia imunoru(kupovane boli teraz vo februari2018)...nepouzili sme ich vobec
@lailaveve ahoj...a mate ich.nonstop v ladnicke?
@katasrinaa ano, musia byt v chlade
@katasrinaa pardon, otazka nepatrila vsetkm 🙂
Mne imunor tiež veľmi pomohol, zmiernil alergiu, astmu a prestala som byť často chorá. Brala som ho už ,ale dávnejšie, odvtedy zatiaľ nebolo treba 🙂
Dobry. Tak skusila som Imunor. Mne do 6 hodin napuchla lymfa. uzlina pri uchu. Je to ok?Ma s niecim takym niekto skusenost? Dakujem