Podstúpili vaši muži vazektómiu?

18. júl 2021

Môj ju akurát zvažuje, nakoľko ja som proti HAK.
Ako to vaši chlapi vnímajú? Neľutujete? Ono. Môj manžel chcel 4 deti a ja jedno. Ostali sme na 2 a už viac fakt nie.

hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
18. júl 2021

@hazelgracegus keby sme chceli kondom, nezvazuje vazektomiu

hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ab727
18. júl 2021

Aj môj to zvažuje,ja som za 😊

hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ab727
18. júl 2021

@hazelgracegus navrhol to on,ja by som ho do toho netlačila a neviem prečo by takéto veci mala riesiť len žena nejakými tabletkami a podobne,zvažovala som dať sa sterilizovať ja,ale rodila som skôr ako som mala...

hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
andrejka1974
18. júl 2021

moj by to nechcel podstupit a ak zena nechce viacej deti nech sa sama chrani ,preco do toho nutit muza ked on je ineho nazoru

dollyzv
18. júl 2021

Vždy sa dajú pre istotu spermie zamraziť..ak by ste si to náhodou s dieťaťom ešte rozmysleli..

ab727
18. júl 2021

@hazelgracegus je to vzájomnej dohode v prvom rade a ja tabletky nemôžem...

hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ab727
18. júl 2021

@hazelgracegus ja mám 15ročnú dcéru a 2 mesačného syna,dva potraty plus vek a nejaké dg plus operácie,deti viac neplánujem...s manželom mám toho drobca,určite by som ho do toho nenútila skôr naopak prišiel s tým sám keď som povedala,že si dám sterilizáciu pri sekcii a s tým on nesúhlasil,že radšej si dá zákrok urobiť on...dala by som si ja aj keď s tým nesúhlasil,no inak mi to vypálilo...čo už

hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nevenka
18. júl 2021

@andrejka1974 a preco by sa sama zena mala chranit? Preco to ma vsetko vzdy byt na zene? A muz nic, ani kondom, vsetko pohodlne a zena nech sa napchava hormonmi? Len tak na zamyslenie. Pretoze podla mna, su v tom vzdy dvaja a ide o ich vzajomnu dohodu, aby to bolo pre obe strany "v pohode".
Neviem si predstavit, ze by moj muz len tak, hala bala a Ty sa chran, ked nechces deti. No v takom vztahu by som nechcela byt...🤔

ab727
18. júl 2021

@nevenka presne tak aj môj názor,nieje to len na žene...

hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lavienocka
18. júl 2021

Môj muž by nikdy nešiel a ani ja na podviazanie. Sme proti. Plodnosť je dar a patrí do manželstva. Naš názor, každý sa môže slobodne rozhodnúť. Ak by bolo treba využívali by sme prirodzene metódy.

pbra40
18. júl 2021

Ja som bola na sterilizacii. Po 3 detoch. Som spokojna. Robim to kvoli sebe. I ked zakrok u muza je lahsi. Ja som chcela kvoli sebe. Lebo povedzme si na rovinu, vzdy si to odmaka zena. Ci tehotenstvo, ci porody, nedostatok spanku i detske choroby.

andrejka1974
18. júl 2021

@hazelgracegus ale ona napisala ze on by chcel viacej ona nie tak preco ma toto podstupit muz ja som tiez nesla ani muz mam krasnych 5 deti a som stastna

simsalabim
18. júl 2021

@andrejka1974 lenze to si ty 😉 Nie kazdy chce 5 , hoci krasnych, deti.

andrejka1974
18. júl 2021

@simsalabim to je sice ptavda, ale ked ona nechce tak nech sa ona chrani a nie muz ist hned na zakrok co ked casom bude chciet este dieta uz to nevrati

simsalabim
18. júl 2021

@andrejka1974 keby muz sam nechcel, tak vazektomiu vobec nezvazuje.

opica_skorica
18. júl 2021

@andrejka1974 a s kym? S inou?

malubo
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
oslo1
18. júl 2021

Znama mala 4 deti, muz isiel na vasectomy. Potom mali este dalsie dve deti. Potom uz ziadne.

andrejka1974
18. júl 2021

@opica_skorica nie ale koli nej by nemal podstupit zaktok urcite ho ona presvedcila ,a aby mal klud ze ona uz nechce deti tak to podstupi , hoci ona pisala ze kondom nechcu vsak nech si da ona tabletky alebo sa ona sterilizuje bude to istejsie