Môj ju akurát zvažuje, nakoľko ja som proti HAK.
Ako to vaši chlapi vnímajú? Neľutujete? Ono. Môj manžel chcel 4 deti a ja jedno. Ostali sme na 2 a už viac fakt nie.
@hazelgracegus keby sme chceli kondom, nezvazuje vazektomiu
Aj môj to zvažuje,ja som za 😊
@hazelgracegus navrhol to on,ja by som ho do toho netlačila a neviem prečo by takéto veci mala riesiť len žena nejakými tabletkami a podobne,zvažovala som dať sa sterilizovať ja,ale rodila som skôr ako som mala...
moj by to nechcel podstupit a ak zena nechce viacej deti nech sa sama chrani ,preco do toho nutit muza ked on je ineho nazoru
Vždy sa dajú pre istotu spermie zamraziť..ak by ste si to náhodou s dieťaťom ešte rozmysleli..
@hazelgracegus je to vzájomnej dohode v prvom rade a ja tabletky nemôžem...
@hazelgracegus ja mám 15ročnú dcéru a 2 mesačného syna,dva potraty plus vek a nejaké dg plus operácie,deti viac neplánujem...s manželom mám toho drobca,určite by som ho do toho nenútila skôr naopak prišiel s tým sám keď som povedala,že si dám sterilizáciu pri sekcii a s tým on nesúhlasil,že radšej si dá zákrok urobiť on...dala by som si ja aj keď s tým nesúhlasil,no inak mi to vypálilo...čo už
@andrejka1974 a preco by sa sama zena mala chranit? Preco to ma vsetko vzdy byt na zene? A muz nic, ani kondom, vsetko pohodlne a zena nech sa napchava hormonmi? Len tak na zamyslenie. Pretoze podla mna, su v tom vzdy dvaja a ide o ich vzajomnu dohodu, aby to bolo pre obe strany "v pohode".
Neviem si predstavit, ze by moj muz len tak, hala bala a Ty sa chran, ked nechces deti. No v takom vztahu by som nechcela byt...🤔
Môj muž by nikdy nešiel a ani ja na podviazanie. Sme proti. Plodnosť je dar a patrí do manželstva. Naš názor, každý sa môže slobodne rozhodnúť. Ak by bolo treba využívali by sme prirodzene metódy.
Ja som bola na sterilizacii. Po 3 detoch. Som spokojna. Robim to kvoli sebe. I ked zakrok u muza je lahsi. Ja som chcela kvoli sebe. Lebo povedzme si na rovinu, vzdy si to odmaka zena. Ci tehotenstvo, ci porody, nedostatok spanku i detske choroby.
@hazelgracegus ale ona napisala ze on by chcel viacej ona nie tak preco ma toto podstupit muz ja som tiez nesla ani muz mam krasnych 5 deti a som stastna
@andrejka1974 lenze to si ty 😉 Nie kazdy chce 5 , hoci krasnych, deti.
@simsalabim to je sice ptavda, ale ked ona nechce tak nech sa ona chrani a nie muz ist hned na zakrok co ked casom bude chciet este dieta uz to nevrati
@andrejka1974 keby muz sam nechcel, tak vazektomiu vobec nezvazuje.
@andrejka1974 a s kym? S inou?
Znama mala 4 deti, muz isiel na vasectomy. Potom mali este dalsie dve deti. Potom uz ziadne.
@opica_skorica nie ale koli nej by nemal podstupit zaktok urcite ho ona presvedcila ,a aby mal klud ze ona uz nechce deti tak to podstupi , hoci ona pisala ze kondom nechcu vsak nech si da ona tabletky alebo sa ona sterilizuje bude to istejsie