Ahojte , Ach ja som len hlupák . Na nohe som si myslela že mám kurie oko .. začala som ošetrovať na chvíľu sa mi zdalo že zmizlo neriešila som to nejako a kuknem a tam ďalších 10 vedľa seba . Tak ošetrujem osetrujem skriabem dávam kyselinu s. Kúpele na nohy a dnes mi z jedného šla krv .. a ja čítam a ro nebude kurie oko ale bradavice a vedľa seba a veľa 🙈 pomoc čo robiť . Ja som z toho úplne nestastna už chcem mať kľud a pekne nohy 😏
Upravil sa mi nadpis nie planetárna ale plantarna 🙈
@viestta Ach no .. budem musieť to je jasne ale momentálne sme v zahraničí na dlhšie tak dúfam že sa to nezhorší 😏 tak ma to štve
A tam nemajú doktorov?
@viestta majú to je jasne . Ale na pohotovosti by ma s tým poslali vies kam sme tu na 2 mesiace
vraj laser navzdy vylieci masticky vraj o nicom
Aj v zahraničí budú mať v lekárni niečo voľnopredajné.povedz.ze máš veruky
Bradavice sú vírusové.jasne.ze sa nakotia a ešte si to sprtanim do nich roznašaš aj sama.
Ak tam kdesi rastie lastovicnik (u nás rastie na každom rohu), potieraj si šťavou z neho bradavice.
Kup si v lekárni pero na bradavice, to je dlhodobý problém, aj masť s lastivicnikom a natieraj to
Ďakujem za rady .. som z toho normálne v riti . Keby som vedela zw je to bradavica ani sa toho nechytím prisaham bohu že to vyzerá ako kurie oka 🥲 kúpil to pero vyskúšam všetko a dom a pôjdem na kožné hneď
@zuzana76 môžem vedieť akú?
Ja som uzivala vysoke davky vitaminov C a D a zmizlo to po tejto kure, vtedy som tu bradavicu neriesila nejako aktivne a zeazu tam nebola
@majkatarajka https://www.inohy.sk/kozmetika-podopharm/krem-b... toto pouzivam na podporu po zmiznuti bradavic, je celkom vonava ta mast, natieram 2x denne, alebo aspon raz, balenie je sice mali, ale staci dat malo, davam si to preventivne, aby sa mi nevratili, nie stale, ale obcas dam taku kuru, aj teraz si idem akurat objednat
este mam aj toto https://serafinbyliny.sk/produkt/bradavicove-ma... tak to si tam natieram teraz, ale to je vodicka, bradavice som mala asi 8 rokov, tri roky mi trvalo ich znicit, mala som ich uz dost vela, momentalne tam mam este trosku akoby zhrubnutu kozu, chodim na pedikuru a staram sa takto aj nadalej o nohy
@majkatarajka https://etabletka.sk/obchod/urgo-pero-na-odolne... a toto pero a este z inej znacky mi pomohli na take prvotne odstranenie bradavic, scernelo mi to a potom odpadlo.
@zuzana76 len ja som si to rozdrbala .. ja som to tam nemala a vrátilo sa mi to ešte horšie .. môžem poslať foto jednej ktorá tam už ani nebola 😞
@zuzana76 akú prosím ?
@msnesquik no musím skúsiť aj toto
Aha už si poslala no vyskúšam lebo ma vystre prisaham bohu .. už som napísala na kožné že pošlú termín 😏
Bradavice sa krvou prenášajú, to ze si si to zoskrabala , si si to preniesla. Smer kožné. Bradavica sa v pedikure neosetruje. A dobrý je spirularin na bradavice
@autor aj ja som si do toho rypala, 8 rokov som to nechacla tak, ze ved bradavica, raz to zmizne, lenze nemizlo a na zaciatku korony som sa nahnevala, bola som doma na home office, tak som si to vselijako osetrovala tymi perami, mastami - ten spirularin VS co som dala, ak najdem dam sem foto mojich bradavic a stav teraz
preto aj dnes som objednavala ten spirularin na udrziavanie, nech sa mi to znovu nevrati, ale myslim, ze uz je to celkom dobre
odporucam kozne. u mna 3 sedenia po 5 min a bolo po probleme. ziadne masticky, starosti, blbosti ale stary dobry dusík.
este dodam, ze podobne som to mala aj na druhej nohe, nie sice az takto, tam som to mala na prstoch viac
@lasona hej som sprostá ja si to priznám .. ja som si myslela že je to kurie oko .. lebo sak bradavice sú vypuknute no jasne
@cherrystone no ja dúfam že mi pomôžu lebo mi ke do plaču .. hanbím sa Jak pes
Ísť na kožné a tam sa uvidí co s tym