Pätová ostroha

3. okt 2024

prosim ukludnite ma, ze toto sa nemusi operacne

uz vyse roka mam problemy s patou ( zla obuv, nadvaha, vela chodze, predttym som aktivne behavala) a toto mi vyslo rtg paty.
navyse teraz neobujem ziadnu obuv, a lekarka ma vystrasila, ze na toto mi oziare stacit nebudu. a ze mozno operacne.
teniska mi to totalne pozdrazdila, mam to cervene, mierna ranka, predpisala framykoin.

a ze mam ist na chirurgiu, ma niekto podobnu skusenost?
a ze mozno ortoped.

mal to niekto?

katinka71
3. okt 2024

ano a pomohla mi razova vlna 5 sedeni,uz 3 roky mam pokoj

labocca
3. okt 2024

ahoj...ja to teraz riesim prave🙂. Tiez asi rok ma pobolievala pata,raz lepsie raz horsie..
No ale uz bolelo moc,tak som sla na rtg a k ortopedovi. Tiez som bola teraz 1x na razovu vlnu. Sice je to dost za 3 minuty 50eur ale co narobim. Vyskusam. Odporucaju mi tiez 5x.

jarmila2010
3. okt 2024

@katinka71 rovnako...ja aj s manzelom mame po razovej vlne pokoj tiez,uz velmi dlho...

jarmila2010
3. okt 2024

@labocca u nas bola v tom case jedna procedura po 15€(kupele Nimnica) a tiez sme boli 5x...

jarmila2010
3. okt 2024

inak,my sme neboli,ani u ortopeda...obvodacka nas poslala na trg a ked sa ostroha potvrdila,poslala rovno na razovu,ze tam je najeefektivnejsia

katinka71
3. okt 2024

ja tiez som od obvodnej mala rtg a potom som si sama nasla pracovisko kde robia razovu vlnu

autor
3. okt 2024

@katinka71 a tiez mate taky hrbol na pate?
@jarmila2010 ok mna posiella chirurogiv lebo to mam cervebe a mam tam drobnu ranu

autor
3. okt 2024

@labocca coze? mna posielaju na heydukovu snad to nebudem platit

autor
3. okt 2024

a boli to ozarovanie?

hederamonstera
3. okt 2024

na heydukovu ides na rtg ziarenie nie? za to sa neplati ani to neboli, trva to 2 minuty. je to rtg, ani o tom nevies. Mne to nepomohlo, idem uz k ortopedovi, ze co dalej, lebo akoze uz ma ta pata fakt sere

katinka71
3. okt 2024

ja som mala pätovu ostrhu 1 cm nie mm velkost a ranu som zvonku nemala a ci razova vlna boli ta k,ano prve 2 sedenia a potom uz menej

autor
3. okt 2024

@katinka71 ja si myslim ze tam je chyba ja mam kost na pata vystrcenu hrbol ma v priemere asi 2-3cm, takze nerozumiem tym mm kedze neobujem ani ziadnu tenisku aktualne.

autor
3. okt 2024

@hederamonstera aha tam je len rtg ziarenie? nevedela som.

hederamonstera
3. okt 2024

vsak co ti povedali? ze na co tam ides?:D

autor
3. okt 2024

@hederamonstera iba mi sucho povedali, ze na oziare. nic viac.

hederamonstera
3. okt 2024

no tak to je to rtg. este si sa tam neobjednavala na termin?

ivuska027
3. okt 2024

Ja sa s tým trápim už 2 roky. Rehabilitacie, maste, lieky od výmyslu sveta. Razove vlny drahé absolvovane a nič. Mám za sebou aj ožarovanie pred 7 týždňami a stále rovnako 🙈 Budem musieť na ožaro asi ešte raz. Verím, že to pomôže. Musí. Lebo ma drbne už 🙈

felycity
3. okt 2024

Tak treba skusit, oziare ( mne pomohli- ucinok az cca mesiac po poslednom + moze sa s odstupom opakovat) , potom ked nie skus razovu ale moze sa stat ze ani to nepomoze a bude sa to riesit operacne.

autor
3. okt 2024

baby a ste pocas toho na PN? ja pracujem na nohach

autor
3. okt 2024

nesedim.

katinka71
3. okt 2024

ja tiez na nohach a nebola som pn ani den,po sluzbe smer razova vlna alebo pred smenou

autor
3. okt 2024

@katinka71 ok. mne ide skor o to ze neobujem ziadnu obuv. toto je problem, takze nosim slapky. no aspon som ostala mudrejsia uvidime, urcite by som sa operacii radsej vyhla. dakujem za reakcie

katinka71
3. okt 2024

a urcite budes potrebovat ortopedicke vlozky do obuvi na mieru od ortopeda, bez toho neviem existovat

bosorkabb
3. okt 2024

Ja som bola na ožiare na Hayduchovej. Nič som neplatila a vôbec to nebolí. Bola som PN 2 týždne ale hneď po ožiareni som dostala chrípku tak preto.

majlo1234
3. okt 2024

Mna to tiez trapi a najlepsia obuv su zateplene crocs, nosim furt

autor
3. okt 2024

@majlo1234 presne toto nosim stale.

autor
3. okt 2024

@bosorkabb aha ok tam ma posielaju a pomohlo hej?

hederamonstera
3. okt 2024

@majlo1234 oo zateplene si zozeniem😀

fido69
3. okt 2024

@labocca napisala "1x na razovu vlnu. Sice je to dost za 3 minuty 50eur"
To je hrozne drahé. Razová vlna stojí 15-20€. 😉

bosorkabb
4. okt 2024

Áno pomohlo. Treba sa objednať.