prosim ukludnite ma, ze toto sa nemusi operacne
uz vyse roka mam problemy s patou ( zla obuv, nadvaha, vela chodze, predttym som aktivne behavala) a toto mi vyslo rtg paty.
navyse teraz neobujem ziadnu obuv, a lekarka ma vystrasila, ze na toto mi oziare stacit nebudu. a ze mozno operacne.
teniska mi to totalne pozdrazdila, mam to cervene, mierna ranka, predpisala framykoin.
a ze mam ist na chirurgiu, ma niekto podobnu skusenost?
a ze mozno ortoped.
mal to niekto?
ahoj...ja to teraz riesim prave🙂. Tiez asi rok ma pobolievala pata,raz lepsie raz horsie..
No ale uz bolelo moc,tak som sla na rtg a k ortopedovi. Tiez som bola teraz 1x na razovu vlnu. Sice je to dost za 3 minuty 50eur ale co narobim. Vyskusam. Odporucaju mi tiez 5x.
@katinka71 rovnako...ja aj s manzelom mame po razovej vlne pokoj tiez,uz velmi dlho...
@labocca u nas bola v tom case jedna procedura po 15€(kupele Nimnica) a tiez sme boli 5x...
inak,my sme neboli,ani u ortopeda...obvodacka nas poslala na trg a ked sa ostroha potvrdila,poslala rovno na razovu,ze tam je najeefektivnejsia
ja tiez som od obvodnej mala rtg a potom som si sama nasla pracovisko kde robia razovu vlnu
@katinka71 a tiez mate taky hrbol na pate?
@jarmila2010 ok mna posiella chirurogiv lebo to mam cervebe a mam tam drobnu ranu
@labocca coze? mna posielaju na heydukovu snad to nebudem platit
a boli to ozarovanie?
na heydukovu ides na rtg ziarenie nie? za to sa neplati ani to neboli, trva to 2 minuty. je to rtg, ani o tom nevies. Mne to nepomohlo, idem uz k ortopedovi, ze co dalej, lebo akoze uz ma ta pata fakt sere
ja som mala pätovu ostrhu 1 cm nie mm velkost a ranu som zvonku nemala a ci razova vlna boli ta k,ano prve 2 sedenia a potom uz menej
@katinka71 ja si myslim ze tam je chyba ja mam kost na pata vystrcenu hrbol ma v priemere asi 2-3cm, takze nerozumiem tym mm kedze neobujem ani ziadnu tenisku aktualne.
@hederamonstera aha tam je len rtg ziarenie? nevedela som.
vsak co ti povedali? ze na co tam ides?:D
@hederamonstera iba mi sucho povedali, ze na oziare. nic viac.
no tak to je to rtg. este si sa tam neobjednavala na termin?
Ja sa s tým trápim už 2 roky. Rehabilitacie, maste, lieky od výmyslu sveta. Razove vlny drahé absolvovane a nič. Mám za sebou aj ožarovanie pred 7 týždňami a stále rovnako 🙈 Budem musieť na ožaro asi ešte raz. Verím, že to pomôže. Musí. Lebo ma drbne už 🙈
Tak treba skusit, oziare ( mne pomohli- ucinok az cca mesiac po poslednom + moze sa s odstupom opakovat) , potom ked nie skus razovu ale moze sa stat ze ani to nepomoze a bude sa to riesit operacne.
baby a ste pocas toho na PN? ja pracujem na nohach
nesedim.
ja tiez na nohach a nebola som pn ani den,po sluzbe smer razova vlna alebo pred smenou
@katinka71 ok. mne ide skor o to ze neobujem ziadnu obuv. toto je problem, takze nosim slapky. no aspon som ostala mudrejsia uvidime, urcite by som sa operacii radsej vyhla. dakujem za reakcie
a urcite budes potrebovat ortopedicke vlozky do obuvi na mieru od ortopeda, bez toho neviem existovat
Ja som bola na ožiare na Hayduchovej. Nič som neplatila a vôbec to nebolí. Bola som PN 2 týždne ale hneď po ožiareni som dostala chrípku tak preto.
Mna to tiez trapi a najlepsia obuv su zateplene crocs, nosim furt
@majlo1234 presne toto nosim stale.
@bosorkabb aha ok tam ma posielaju a pomohlo hej?
@majlo1234 oo zateplene si zozeniem😀
Áno pomohlo. Treba sa objednať.
ano a pomohla mi razova vlna 5 sedeni,uz 3 roky mam pokoj