Parazity v tele

zuzkanaty
6. jan 2022

Uz neviem ako ďalej. Skúsim sa oytat tu.
Mam mrle a nemiznu.vyskusala som všetko Zentel vermox dokonca aj ivermectin. Nie ze sa to vracia, ale je nemožné sa toho zbaviť. Doktor mi nechce predpisat ďalšie lieky lebo to muselo pomôcť podľa neho a stolica je negativna tak načo ďalšie lieky. Skúšam všetko cesnak klinčeky palina parazitex. To už ja neviem co robiť. Nechápem ze v minulosti to malo plno deti niekto dokonca ani ze nešiel k doktorovi a preslo to alebo ze vypili červený sirup a bolo po probléme.

A ja to mam stále a nie to vymiznut. Skúsila by som hocico kupila čokoľvek ale nikto v tomto nepomôže uz som tak zufala ze mam chuť to cele skočiť

xlucia
6. jan 2022

oreganove kapsle

luccija
6. jan 2022

@zuzkanaty a stolica je negativna a ty vidíš mrle?

benit
6. jan 2022

Ako vies ze mas parazity ked je stolica ok?

zuzkanaty
autor
6. jan 2022

@luccija no nie, ale mam nepríjemné pocity v konecniku. Pálenie štípanie, je to nepravidelne raz viac raz menej kedykoľvek cez deň. Po sprche je dobre chvíľu, potom zas. Hemoroidy doktor nevidi

simsalabim
6. jan 2022

@zuzkanaty skus si konecnik natierat mastnym kremom, napr Spiridea. Mozes mat iba rozdrazdenu sliznicu.

pribinak
6. jan 2022

@zuzkanaty tak to zrejme mrle nebudú, veď tie by si videla aj voľným okom v stolici
Problém je niekde inde, nie?

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zaba21
6. jan 2022

@zuzkanaty
Môj syn mal problém s parazitmi, konkrétne mal škrkavku, museli sme sa preliečiť celá rodina Zentelom. Syn potreboval ešte jednu dávku, potom už bol v poriadku.

maminkadeticiek
6. jan 2022

Ale tak ty urcite nemas mrle.Mrle nestipu a nepalia,ale svrbia ako ďas,ty mas iny problem. Nemozu to byt hemoroidy?

dadis
7. jan 2022

@zuzkanaty Tiez si nemyslim, ze to su mrle. Moze to byt z kvasiniek, hemoroidov, trhlinky alebo len z nervozity. Skrabanim si to podrazdis a viac svrbi.

zuzkanaty
autor
7. jan 2022

@simsalabim natieram vazelinou skúsim krém

zuzkanaty
autor
7. jan 2022

@viestta sprchujem sa vždy po potrebe vždy ráno a večer a natieram vazelinou... Neprechádza

zuzkanaty
autor
7. jan 2022

@maminkadeticiek hamoroidy doktor povedal ze nevidi. Poslal ma na gastro idem tam 13.1.

zuzkanaty
autor
7. jan 2022

@zaba21 a mali ste len 1 flasticku/tabletu? Alebo ste mali silnejšie dávkovanie?

dadis
7. jan 2022

@zuzkanaty Vyskusaj si po sprche konecnik zapudrovat detskym pudrom.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zaba21
7. jan 2022

@zuzkanaty
Dávkovanie si už nepamätám presne, je to aspoň 14 rokov dozadu. Ale môj syn mal škrkavku, čo je iný parazit. A čo si tie lieky pamätám, tak dávkovanie bolo odlišné pre rôzne parazity.

akinom0077
8. jan 2022

@zuzkanaty oregano

eenko1988
14. feb 2022

@zaba21 prosím vás ako ste uživali ten Zentel?

zaba21
15. feb 2022

@eenko1988
To si uz naozaj nepamatam, bolo to uz velmi davno.

oktober86
24. feb 2022

Ahoj zuzkanaty,tak ja mam parazity,lepsie povedane mrle uz viac ako tri roky.nanestastie som jednu zivu aj videla,je to hrozne,od toho momentu sa mi zmenil zivot,sampzrejme k horsiemu.O mrlach som nepocula nic.len vtipy,co ta mrle zeru,ale teraz uz viem,ze to je pravda.Uz len snivam o tom,byt clovek aky som bola predtym,vela som sa smiala.teraz len placem,a som uz z toho psychicky dost zle,tiez uz myslim,to ukoncit v niektorych momentoch,je to tazko pochopit,iba tym,co to zazili.myslim,ze mne sa nastahovali asi uz aj do prednej casti.Vyskusala som uz vsetko co existuje,vermox x krabiciek,parazit ex,pyrantel,zentel,len jednu tabletku,palinu,slnecnicovh olej,semiacka,cierny orech.vsetko,sprchujem sa rano a vecer,menim casto spodne pradlo,upratujem,ale nic nepomaha.som uz tak zufala,nemozem mat ani deti,kym sa toho nezbavim,len mam strach,nechcem s tym zit dokonca zivota.Nezijem na Slovensku a preto chcem teraz cestovat na Sk sa vyliecit ak by to slo.nic ine si neprajem.Ak by niekto vedel,ako sa toho da zbavit,budem tiez stastna za kazdu radu😌

loginexistuje
24. feb 2022

Mozes mat vnutorny hemeroid skus detralex 3 krat dve tablety denne a uvidis

ambb
21. nov 2022

V stolici nemusia byt vidno stale. Moja dcera ma s tym problem uz pomaly rok a nevieme sa toho zbavit. Vybrala vermox zentel parazitex chodime na biorezonanciu kde sa jej to aj potvrdilo a najhorsie natom je ze ked som brala zrovna jednu vzorku stolice videla som ich tam tak som ho tam pekne dala aj spolu so vzorkou a vysledok dosiel aky? No negativny jak vzdy kazda jedna stolica bola negativna a doktorka uz nam nechce nic predpisat. Takze v tej stolici nemusia byt vidno stale. A najhorsie natom celom je ze mala si to prenesie do susulky v noci. A raz za cas sa zobudi v noci ze ju svrbi tak vtedy uz viem ze zas to ma pozrem sa tam a tam jej leze mrla. Nekonecny pribeh toto. A to jej kontrolujem stolicu kazdy jeden den ci tam nieco nebude a nieje az ked sa obcas v noci zobudi a jej tam preleze vtedy viem ze to ma. Takze tolko k labakom podla ktorych je vzorka s nalozenou mrlou este aj odfotenou je negativna 😀 na smiech

oktober86
12. dec 2022

Zuzkanaty,moja uplne viem ako sa citis,mam presne to iste,mam ich uz 4 roky,najhorsie roky mojho zivota,uplna nocna mora.tiez som mala vysledky negativne,3 krat,ale videla som ich na vlastne oci,je to nechutne o tom vobec rozpravat,dala by som vsetko za to,aby som to nemal,tiez nechapem ako sa iny z toho vyliecila,tiez som skusila uz uplne vsetko, palinu,vermkx milion krat,vermophyt,parazit ex,slnecnicove semiacka,parazitnu kuru olejmi-oregano,klinceky,cierny orech,precitala vsetky fora,ale stale ich mam😭nikdy som tak vela neplakala,cistim ako crazy,sprchujem sa rano vecer,vsetko uz z toho boli.myslim,ze sa mi nastahovali uz aj dopredu.zijem v zahranici isla som na sk k lekarovi,povedal,ze je nemozne ich mat tam tak dlho,tiez mi vzal stolicu nic.dam mi dve balenia zentelu,nezabralo.znova som brala dalsie dve balenia a nic.teraz som skoncila vermophyt znova nic a uz neviem od hamby kde si znova kupit vermox.tiez mam chut to ukoncit,lebo uz neviem ako dalej a snivam mat normalny zivot ako predtym.

oktober86
12. dec 2022

Nechcem s tym zit cely zivot,velmi by som
Chcela dietatko,ale nemozem kym ss toho nezbavim,ale uz som zufala a netusim ako🥹🥹🥹

martinago
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
dominikabb
23. jan 2024

@oktober86 ahoj, pisem sice po dlhšej dobe ale zaujimalo by ma ci mate este tento problem. Lebo ja ho mam tiez, opakuje sa to kazde dva mesiace. Krabicky vermoxu ani neratam, vytery negativne. 😭

truskawka
23. jan 2024

@zuzkanaty Skúste: Vratič - neviem či sa pije, ale kúpeľ by mohol zabrať...

dominikabb
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
oktober86
22. sep 2024

@dominikabb ahoj dominikabb,prepac az tak neskoro odpisujem,ale az teraz som zabudla na notifikaciu od teba,bohuzial ich mam stale,😭😭uz od roku 2019.boze uplne s tebou sucitim,ja som
Si kupila znova s nadejou vermox,po dlhsej dobe,ze zaberie,ale samozrejme nic😭a tebe sa podarilo to nejako vyriesit?