Ordinačné hodiny lekárov

14. sep 2023

To je všade tak? Napísané od 7:00-15:00 a reálne si naklusa doktor o pol 9 a o 12 už nie je po ňom ani stopa..
Neuveriteľné

letfenixa
14. sep 2023

Realita u môjho obvodného aj synovej pediatry.

pribinak
14. sep 2023

Môžeš dar sťažnosť na VÚC ak je to pravidelne

autor
14. sep 2023

@letfenixa detská lekárka je tam aspoň od pol8... a niekedy ,,AŽ" do 13tej, ale inak môj obvodný, gynekológ pravidelne

autor
14. sep 2023

@pribinak to by padali sťažnosti jedna radosť keby sa každý do toho obul

pribinak
14. sep 2023

No veď sa obuj

kvetinka75
14. sep 2023

autorka - veď sa obuj, na čo čakáš? Keď sa mi niečo nepáči, tak to riešim a nesťažujem sa po nete.

slavomira236
14. sep 2023

Ono poobede vetsinou neordinuju ale robia papierovacky...nasa detska poobede uz neirdinuje len 1den v tyzdni mA poradne s babetkami..mod obvodny tiez len doobedu sestricka je skor doktor az na +zmy to iste detska

autor
14. sep 2023

@kvetinka75 nechám to na niekoho koho baví podávať sťažnosti

petamich
14. sep 2023

nie u mojich lekarov to nie je normalne - pediatricka ordinuje dlhsie ako ma ordinacne hodiny (vtedy objednava ockovanie/novorodencov), gynekolog ordinuje extra dlho a ma online terminy, takze tam musi byt, obvodna ma tiez online terminy a hematologicka netusim ci tam je cele ordinacne hodiny, chodim tam vzdy rano

kazdopadne ak by to na mna malo nejaky vplyv, ze sa neviem k lekarovi dostat alebo nieco potrebujem akutne a nie je tam pravidelne, tak by som dala podnet nech to presetria a ak to na mna dopad nema, ze to maju napr. rozdelene tak, ze do 8:00 robi sestricka odbery, od 8:00
-12:00 ordinuju a potom robia nejaku administrativu a maju to jasne uvedene, tak by som to neriesila, mozno vie, ze v ten den uz nema objednanych pacientov

kazdopadne tieto vykriky na Modrom Koniku nic nezmenia 🙂

kvetinka75
14. sep 2023

autorka - aha, nespokojná si ty, ale strčíš hlavu do piesku a budeš sa sťažovať ďalej.

kornelies
14. sep 2023

Pokial budu vseobecni , detski lelari a gynekologovia plateni pausalne od poctu pacientov, tak sa ich pristup nezmeni.

janka2501
14. sep 2023

U dr,kde chodim ja a deti, su vzdy vo svojich ord.hod...este sa mi nestalo,ze by odisli po 2 hodinach od svojho prichodu do ordinacie....

janinah
14. sep 2023

Nechodíš v topánkach konkrétneho lekára.Nevies.ci nemá zdrav.problemy či iné.Lepsie by bolo.ak by amb.nebola hoci aj taká menej hodín ordinujuca? O chvíľu budeme vďační za akéhokoľvek dr.lebo veľmi početná stará generácia lekárov odchádza.Moj muž 69 r.je už o 7 v amb.a robí bez prestávky na jedlo kým ma pacientov.Ma zdr.problemy v jeho veku už kto nema..Nik nevidí tie papierovačky ani vybavovačky od kontaktov s poisťovňami po nákupy všetkého potrebného.Či toto ma robit vo svojom voľnom čase?.Takze nechsapaci sťažuj sa.ale pod svojím menom.nie ako tu.

petulda333
14. sep 2023

Nasa pediatricka ma od 7:30 do neviem,ma to kazdy den inak. Dr chodi na pol 9, dovtedy su len odbery a to riesi sestricka. Poobede su vsak castokrat aj dlhsie

luccija
14. sep 2023

Tak asi ma ráno odbery, či poobede LPK a iné...
Ale toto udivuje aj mňa včera tiež hovorili v TN aké sú dlhé čakacie doby a pod...bodaj by nie, keď lekári väčšinou ordinuju 8-13

petulda333
14. sep 2023

@luccija tak ja takeho ani nepoznam,co ordinuje len takto.

A doplnim este moju gyn. Ta tiez chodi az okolo pol 9,dovtedy sestricky,ma 2, robia odbery a take papierovacky. Niektore dni zacina o 11,lebo predtym ma este sluzbu v nemocnici. No poobede je tam aj do 18. Naozaj jej to nezavidim. A ano,stalo sa aj to,ze pocas ord.doby odisla,no len k porodu.

ivka225
14. sep 2023

@janinah Ved to je v poriadku, ale udaj na dverach ordinacie hovori o case, kedy tam mozu prist pacienti, nie o pracovnom case lekara. Rozumiem, ze lekar ma aj ine povinnosti, ale ak mu teda na pacientov zostava napriklad iba hodina denne, nech si na dvere vypise, ze ordinacne hodiny su 10:00-11:00 a nech to potom aj dosledne dodrziava.

simka1454
14. sep 2023

Nie moja doktorka ordinuje podľa času ako ma vypísaný. Teraz ma objednala na kontrolu tlaku a EKg o 11 hod a vzala ma o 10,50. A štvrtky robí do 16 hod.

taktotedanie
14. sep 2023

Bohuzial moze ak je sukromny nestatny lekar
Vuc ti nepomoze

ivana11155
14. sep 2023

u nas tak isto aj moja vseobecna (statna) aj gynekolog ( sukromny). Zvysme im platy znova, urcite je zaco.
Mali by ordinovat tak ako je vypisane, pretoze ani do ostatnych zamestnani si clovek nechodi ako sa mu zachce.

@janinah kazda strana ma dve mince. Tym starym doktorom to vyhovuje tak ako to je, novych, mladych medzi seba pustit nechcu, nechcu ich zaucit, nechcu sa im venovat. Doktorov je malo, ale mlady, skonceny ked si hlada miesto, nevie najst az skonci v Cechach. A na VS radsej zoberme zahranicnych studentov ako nasich, lebo platia. Zle nastavene a velmi.
Btw uz tu bolo milion diskusii o tom.

janinah
14. sep 2023

@ivka225 áno? Čiže o 11 by odišiel aj napriek plnej čakárni.lebo tak to má na dverách? To takto nefunguje.ordinacne hodiny sú v realite pohyblivé a vedia o tom aj na vúc.

janinah
14. sep 2023

@ivana11155 problém je.ze mladí lekári sa tlačia do nemocníc.lebi potrebujú získať atestácie.hned po škole nemôže ísť nik do amb.nema na to vzdelánie.prax ani peniaze .Ak chce starý dr.odpredat sukr.amb.tak nemá komu.niet záujemcov.Vien.ze my to tu nevyriešime mne sa len nepáči ako sa nadáva na starých doktorov.ktori robia čo môžu na úkor svojho zdravia a oddychu len preto.lebo sú roky naučení makať.tam už nejde o peniaze.di hrobu si ich nevezmú

zuzuliennka1
14. sep 2023

napisane pre pacientov, to co robi predtym a potom, o tom nemas ani paru. tie hodiny na dverach sa volaju”ordinacne” nie pracovne, vtedy ordinuje.
po skonceni ordinacie ide riesit papierovacky, dalsie zakroky, alebo operovat.
a zacina sa vacsinou (90%) uz o 7:00 rano, prve odbery, kedze tie su nalacno
neuveritelna si akurat ty, a este anonymne, “macherka”

autor
14. sep 2023

@zuzuliennka1 tak určite obvodná lekárka neoperuje, ani môj gynekolog. Odbery robí zdravotná sestra.
Jasne papierovačky. Preto odchádza o 12 domov.

zuzuliennka1
14. sep 2023

a ty vies co obnasa administrativa lekara? netusis, takze zbytocne vyskakujes, urcite totiz nejde o 12:00 domov, stavim cokolvek.
a ked si taka frajerka, opytaj sa teda priamo jeho vo dverach 11:59 ze preco ide domov 😉
a gynekolog operuje tiez🤣 ty si spadla z jahody?

slavomira236
14. sep 2023

Mna skor serie ze sestricky telefony nedvihaju..ku mojemu gynekologovi som 2mesiace volala ohladom prehliadky aj 30 jrat denne. A osobne neobjedna povie telefonicky. Chore. A pritom maju parnludi na den presne na cas objednanych takze cas dvihnut telefon maju..teraz zas problem objednat sa na usg pavny. Nemohla ma objednat hned ako bola prehliadka ked som tam bola ale mam volat len 2dni v tyzdni 2hodiny vyhradene volam mesiac a nedviha

tanyag
14. sep 2023

Akokeby si písala o mojej obvodnej 🤣

rheia27
14. sep 2023

ja som sa raz stazovala na VUC ze pohotovostna lekaren v okresnom mieste nebola otvorena, museli sme ist az do dalsieho okresu vyse 30km.....moju staznost uznali, odpisali mi "vraj si to zle pozreli v lekarni" a dalsi mesiac mala ta konkretna lekaren navyse pohotovost, vychadzalo to dva krat tolko sluzieb

kvetinka75
14. sep 2023

@zuzuliennka1 to je tak, keď niekto nevie čo konkrétna práca obnáša a jediné čo vie, sťažovať sa na MK.

zuzuliennka1
14. sep 2023

@kvetinka75 stacila mi veta: (moj) gynekolog neoperuje😁🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ lebo podla autorky porody su len - kontrakcie, zatlacim, hura.
nejake sekcie, porody panvovym dnom, predcasne, zivotohrozujuce, viacnasobne, s poraneniami, po urazoch,… a naco si drat klavesnicu, autorka “vie”😂